Trailery filmowe.
Z recenzji Hollywood Reportera wyłania się trochę inny obraz filmu niż ten który próbuje tu wykreować nawrocki:

Cytat:The challenge taken on by prolific television writers Kenya Barris (Black-ish) and Alex Barnow (The Goldbergs, Family Guy) was to create a 50/50 balance between old and new social attitudes. This culturally safe approach allows the old characters to let fly with the barbed and often funny trash talk (...) But it also assures that preppy MIT grad John Jr., or JJ (Jessie T. Usher), who works for the FBI, is always around to reprimand the old guys for their uncouth, incorrect ways. (...) When old pop employs a certain word that is now verboten (and that was probably uttered more than any other word in every previous Shaft film), JJ exclaims, “Don't use the n-word.”
:)

https://www.hollywoodreporter.com/review/shaft-review-1217693

Odpowiedz
Tak jak napisałem wyżej, równie dobrze to mogą być histeryzujący na dzwiek słowa "faggot" napinacze. Na film się jakoś specjalnie nie napalam, po prostu odnotowuje fakt. :)

Cytat:A strange, angry attack on modernity that feels like the result of a group of bitter men griping about the metrosexualisation of a younger generation.

Cytat:Remember "Shaft"? How about more "Shaft," but with more hacky jokes about millennials and an incredibly ugly homophobic streak?

Cytat:Early on there’s a throwaway joke about an FBI boss having a transgender kid (the things he has to deal with!). It goes by quickly enough that it MIGHT BE forgotten, but then come the gay panic jokes — a lot of them — and the misogynistic jokes (because what women really want is a man who tells them what they want and never apologizes). As if that all wasn’t enough to sour what could have been a simply joyful experience, they also manage to get an extended fat-shaming joke in before the final showdown.

Cytat:Kenya Barris and Alex Barnow’s screenplay is pungent with subtle and blatant forms of sexism, misogyny and homophobia that could’ve easily and cleverly been fashioned into a dagger and turned around on the title character. John is positioned as a relic of the past, a fossil somehow preserved in time, until the picture begins to genuinely value and glamorize his outdated philosophies as assets. The father and son learn from each other, but it’s the younger Shaft who’s forced to change the most – discovering that guns are a necessary tool for defense, but more importantly, a way to win over the ladies. One action set piece has his smart nurse pal Sasha (Alexandra Shipp) completely enamored by him blowing away baddies as The Ronettes’ “Be My Baby” plays over the slow-motion shoot ‘em up.

Odpowiedz

Odpowiedz
WTF?! Tak durne że aż fajne. Chyba :)

Odpowiedz
Całkiem niezły! I zaczynam coraz bardziej lubić Samarę.

Odpowiedz
No mega durne. Też nie wiem czy fajne. Wygląd lepiej niż Game Night. Ten strzał z kuszy prosto w gardło całkiem spoko. ;)

Odpowiedz
No świetnie to wyglada! Jak "You're Next" tylko z jeszcze wieksza beką. Czekam.

Odpowiedz
Czy Samara Weaving to superpozycja splątanych kwantowo Emmy Stone i Margot Robbie?
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Dorzuć do tego geny agenta Smitha i voila!

Odpowiedz
Nowy Allen

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nic nowego, ale wygląda całkiem sympatycznie

Odpowiedz
No sympatycznie, ale jak dla mnie wygląda jak kolejny z ostatnich filmów Woody'ego, który nakręcił po prostu z obawy przed nudą na emeryturze.

Allen stracił już lata temu pomysły na jakieś ciekawsze historie i próbuje to nadrobić w moich oczach obsadzając lubianych przeze mnie aktorów (Phoenix, Stone, Winslet, Carell czy Chalamet właśnie). Mam wrażenie, że do czasu #metoo to chyba była jego tajna broń, która pozwalała mu wyjeżdżać z nowym filmem co roku ;)

Odpowiedz
Horror z Daisy Ridley który mignął na festiwalach horroru w 2015 roku, a potem popadł w zapomnienie. Obejrzałem ten zwiastun i straszna amatorka.

Odpowiedz

Odpowiedz
Buddy movie z kozaczącym Frankiem Grillo? Biere w ciemno. Szkoda, że zdradzili dialog o GTA - jest przesympatyczny ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Odpowiedz
"Point Blank" z Grillo i Mackie'em? Na bank to oglądam.

Odpowiedz
Trailer filmu o Romulusie i Remusie, czyli o powstaniu Rzymu.

Edit:

Na IMDB ma bardzo wysokie oceny, poza jedną, a na napisy24 są polskie napisy. Już wiem co w weekend obejrzę:)

Odpowiedz
(20-06-2019, 23:39)Mental napisał(a): "Point Blank" z Grillo i Mackie'em? Na bank to oglądam.

Obejrzyj oryginał. Bardziej surowy od tego, co widać w zwiastunie remaku, za to przywodzący na myśl "Białą noc".

Odpowiedz

Screen Gems - to nie wróży dobrze. Ale obsada spoko, a motyw samotny glina vs reszta świata zawsze dobrze się ogląda.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon