Trailery filmowe.
Sympatycznie się zanosi, choć trailer strasznie przypomina mi "Moonrise Kingdom". Waititi jako Adolf może dać radę, ale jeśli chodzi o najbardziej bekowego Hitlera, to Chaplin chyba na wieki pozostanie w tym niepokonany ;)

Odpowiedz
Trochę smutne że film musi się promować napisem "SATYRA" aby to jakieś niedojeby nie pomyślały przypadkiem, że to oda dla Hitlera.

No i tak jak się nad tym zastanowić... jak się ma coś takiego, do tego wyroku na gościu który dla jaj nauczył psa salutować na "żydy do gazu"? Zakażą w UK? Przecież kontekst nie ma znaczenia, na co jest przecież teraz precedens.

Ale ogólnie wygląda uroczo :)

Odpowiedz
Ja jestem pewien, że w Polsce będą dymy, bo będzie promowanie nazioli i że brak podkreślenia bohaterstwa Polaków podczas II wojny światowej. I jest obawa, że może nawet nie być u nas premiery kinowej :/.

A sam trailer zalatuje takim Monty Pyhtonem. Jak będzie jakimś w kinach to pewnie pójdę. 

Cytat:Waititi jako Adolf może dać radę, ale jeśli chodzi o najbardziej bekowego Hitlera, to Chaplin chyba na wieki pozostanie w tym niepokonany ;)

Jest jeszcze Generał Italia :).

==================================================================
Ode mnie kolejny oscar-bait:

Odpowiedz
(22-07-2019, 16:48)OGPUEE napisał(a): Tu też szykują się na Oscara. Biopic o Tommie Hanksie udającym pana Rogersa
Bleh, chętniej sięgnię po dokument Won't You Be My Neighbor?

Trailer nowego Taiki pachnie jak... Taika :)

Odpowiedz
CASEY AFFLECK: reżyser, scenarzysta, odtwórca głównej roli. Przed Wami zwiastun 'Light Of My Life' :)

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
"Droga" w mniej hardcorowej wersji?
Czekam :)

Odpowiedz

oho, czekam :)

Odpowiedz
Uuuu, źli biali bogacze! Zapowiada się równie mądrze co seria The Purge. Nie dałem rady dokończyć tego trailera.

Odpowiedz
A ja tam sobie obejrzę :)

Plus fajna ekipa to robi z Lindelofem na czele, więc łaj not.

Odpowiedz
Aha, Hard Target z Van Dammem się kłania, tak jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości czy przemiał lat 90-tych nie trwa w najlepsze ;).

Odpowiedz
Plus Gra o przeżycie z Hauerem i doktorem Coxem.

Odpowiedz
Wygląda na fajny horror komediowy, w Sundance przyjęli go bardzo ciepło.

Odpowiedz

Odpowiedz

Eee, w sumie taka paskudna animacja powinna pasować do takiego tematu, ale nie... Nie podoba mi się.

Odpowiedz
Do filmów z Raulem Julią wracam regularnie, ale to... cóż, wygląda beznadziejnie.

Odpowiedz

Odpowiedz
Kolejny slasher z głupimi nastolatkami :)?

Ode mnie inny horror. Z Hiszpanii:

Odpowiedz

Największym zaskoczeniem dla mnie nie jest to, że Eddie Murphy prawie się nie starzeje, tylko kto napisał scenariusz, czyli duet znany z pisania skryptów do filmów Formana, Burtona i do 1 sezonu ACS o O.J. Simpsonie. Choć to nie jest ich debiut w komedii, bo napisali Alexander i Karaszewski scenariusz do Kochanego Urwisa 1-3: -)

Odpowiedz
Widzę, że Murphy naprawdę chce uratować swoją karierę.

Sam film z kolei prezentuje się dość przeciętnie, no ale duet scenarzystów zachęca. Ciekawe, czy Netflix będzie chciało wyrządzić jakąś kampanię oscarową.

Odpowiedz
Naprawdę mam nadzieję, że Eddie Murphy jeszcze nakręci coś fajnego (zapowiadany od lat "Beverly Hills Cop 4"?), ale ten trailer jest zupełnie letni. Ani nie zachęca, ani nie zniechęca. Przynajmniej Murphy nie gra tu miliona postaci. To już coś.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon