Trailery filmowe.
Teraz się dowiedziałem, że to podobny przypadek co najnowszy Shaft, czyli kolejny na Netflixie hołd dla kina blaxploitation. W tym przypadku jest to hołd dla filmu z 1975 roku

Odpowiedz
Dolemite doczekał się już najlepszego możliwego hołdu - mam oczywiście na myśli inspirowane nim arcydzieło czarnego kina, Black Dynamite.
Poza tym szczytowym osiągnięciem Moore'a i tak był The Avenging Disco Godfather.

Odpowiedz

Nie zaliczam się do fanów Malicka (przynajmniej tego z ostatnich lat, bo trzech jego pierwszych tworów wciąż nie odhaczyłem). Pomimo tych poczatkowych zapewnień z Cannes zgaduje, że to będzie jednak kolejna grafomania uatrakcyjniona jak zwykle piękną pracą kamery.

Odpowiedz
Nie znam ani ćwierć fana Malicka z ostatnich lat (po Tree of life), sądzę że takich nie ma :p a Hidden life podobno ma nawet fabułę więc umiarkowanie czekam.

Odpowiedz

Wygląda ładnie. I tyle właściwie. Nie spodziewam się żadnej rewelacji czy nie wiadomo czego, licze tylko na mile spędzony czas w kinie i dobrą chemie między rewelacyjną obsadą. 

Odpowiedz

Jest i Franco z ekipą w roku 69 w Hollywood ;)

Odpowiedz
Ten film ze trzy lata przeleżał na półce, bo podobno jest fatalny
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Odpowiedz
Takie standardowe patrzydło, bez większej żenady. Uwierzyłbym gdyby powiedzieli, że reżyserem jest Espinoza od Life z Jakiem i Ryanem. Zastanawia mnie jak wojująca feministka Stewart wylądowała w jednym filmie z T.J. Millerem.

Odpowiedz
(19-08-2019, 18:34)Szaman napisał(a): Zastanawia mnie jak wojująca feministka Stewart wylądowała w jednym filmie z T.J. Millerem.

Też zadałem sobie to pytanie. I to chyba jedyna ciekawostka związana z tym obcopodobnym filmem.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Trailer nawet-nawet, ale zerknąłem na IMDB, a tam

także

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie musiałem zerkać na IMDb, PG-13 było na końcu trailera :P

Pewnie skończy się generycznym monster movie, ale jestem zaciekawiony, bo miejsce akcji ciekawe, obsada też.

Odpowiedz
(19-08-2019, 18:34)Szaman napisał(a): Zastanawia mnie jak wojująca feministka Stewart wylądowała w jednym filmie z T.J. Millerem.

Za IMDb: Shooting took place in the spring of 2017.
Zagadka rozwiązana.

Odpowiedz
Najprostsze rozwiązania przychodzą do głowy najtrudniej. Nie spodziewałem się prawie 3 lat na półce, świetny prognostyk! :)

Odpowiedz
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Horror Scotta Coopera (Hostiles, Black Mass, Out of The Furnace, Crazy Heart)

Odpowiedz
Wow, nie spodziewałbym się po nim takiego filmu. Wygląda bardzo dobrze. Do tego Keri Russell w obsadzie. Czekam.

Odpowiedz
Nowy Baumbach i jeden z oscarowych faworytów

Odpowiedz
Wygląda bardzo fajnie.
Ostatni film Baumbacha i Netflixa był bardzo sympatyczny, daleki od ideału, ale swój urok miał. Tutaj liczę na coś jeszcze ciekawszego.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon