Trailery filmowe.
Obydwa zwiastuny bardzo dobre, Cooper robi wrażenie nawet mimo wpisania się w pewne motywy znane z innych kampanii (strasznie przypomina mi to zwiastun It Comes At Night, ale wygląda lepiej). A Baumbach ma jeszcze wersję z narracją Drivera która moim zdaniem jest słabsza

Odpowiedz
Cytat:strasznie przypomina mi to zwiastun It Comes At Night, ale wygląda lepiej
I wydaje mi się, że ma ciekawszy premise.

Odpowiedz
Nowy Baumbach zapowiada się bardzo sympatycznie. Ogólnie nawet fajny pomysł by wypuścić dwa teasery przedstawiające punkty widzenia na obydwóch bohaterów.

Odpowiedz
(20-08-2019, 19:00)Kryst_007 napisał(a): Nowy Baumbach zapowiada się bardzo sympatycznie. Ogólnie nawet fajny pomysł by wypuścić dwa teasery przedstawiające punkty widzenia na obydwóch bohaterów.

To w sumie nic nowego. Był kiedyś taki projekt jak Zniknięcie Eleanor Rigby Neda Bensona
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
Kolejne podejście do historii Rogera Ailesa od Fox News, ponownie w gwiazdorskiej obsadzie.

Odpowiedz
Ubiegłeś mnie Szaman:)

Charlize Theron nie poznałem. Kidman gra tą samą dziennikarkę co jej przyjaciółka, czyli Naomi Watts, w serialu Showtime. I to nie może być przypadek:)

Odpowiedz
Fajny ten teaser :)

Kurcze, nie poznałem Theron :o

John Lithgow gra Rogera Ailesa.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Obsada świetna, ale sam trailer = wzruszenie ramion. Pewnie nominacje się posypią, głównie ze względu na silny obecnie temat.

Odpowiedz
Na mnie również nie zrobił żadnego wrażenia, wszystkie trzy wyglądają tutaj sztucznie, nawet Robbie która przecież jest "prawdziwa", co jakoś wybijało z tej próby dokumentalnej surowości (zbliżenie na Kidman) i przeniesienia napięcia w windzie na widza. Ciekawe co w porównaniu z Crowem pokaże Lithgow i czy skończy się to dla tego świetnego aktora nominacją do Oscara po bardzo długiej przerwie.

Odpowiedz
(22-08-2019, 16:00)Pelivaron napisał(a):

[Obrazek: l3i5V5O.jpg]

Temacik:
https://forumkmf.pl/Thread-The-Report-2019-re%C5%BC-Scott-Z-Burns--5109?highlight=The+Report

Sam trailer bardzo fajny. Ciekawe czy dla urozmaicenia dostaniemy na nasze Prime Video film w dniu jego światowej premiery :)

Odpowiedz
Hmm, światowa premiera to była na Sundance. Do tego Toronto. W USA do kin wejdzie 15 listopada, a na Amazona 29 listopada. Oby weszlo, bo fajnie to wygląda.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
No dobra, nie liczyłem festiwali :P
A w USA to chyba dystrybucja jest jakaś ograniczona, byle się do Oscarów załapać.

Odpowiedz
Kino Świat ma materiał na kolejny szrot (mimo, że słonia darzę sympatią) :)

Odpowiedz
Wow...coś co u Pixara byłoby jakimś alpha test WIPem tutaj jest wstawione jako gotowiec :O
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Z drugiej strony dobrze też by nie było, gdyby Benjamin był jakąś fotorealistyczną maszkarą.

Odpowiedz
Soderbergh to chyba najbardziej zapracowany reżyser emeryt w Hollywood. Ile to już filmów i seriali nakręcił odkąd ogłosił, że przechodzi na emeryturę? Ale jeśli ma kręcić tak doskonałe produkcje, jak serial The Knick z Clive Owenem i fajne heist movie jak Logan Lucky to niech jak najdłużej pracuje:)

Odpowiedz
Hm, jestem zaintrygowany:

Też gdyż muzykę komponuje Steven Price, którego bardzo lubię.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Wieje nudą..

Odpowiedz
Wygląda to w sumie jak typowy Oscar-bait z Redmaynem i Jones. I tyle...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon