Trailery filmowe.
Trailer taki sobie, choć zgaduję że te syfiaste filmy aktorskie z początku wieku przygniecie kciukiem :P

Odpowiedz
Wygląda jak produkcja straight to streaming, nie chciało mi się obejrzeć zwiastuna do końca.

Odpowiedz
Kłujący w oczy pierdolnik, patrząc na poziom poszczególnych scen raczej tylko dla najmłodszych. Dziwi mnie, że ktoś jeszcze pakuje hajs w tę franczyzę.

Odpowiedz
Pierwsza zapowiedź pełnometrażowej wersji popularnego serialu z przełomu lat 1970/80. Znajdująca się na wodach Oceanu Spokojnego tytułowa wyspa to miejsce, w którym goście - za odpowiednią cenę - mogą spełnić każdą swoją fantazję. W rolach głównych Michael Pena, Lucy Hale, Maggie Q, Ryan Hansen i Michael Rooker.

Wersja międzynarodowa...

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Jeśli kiedykolwiek to obejrzę to tylko z powodu Carreya, niektóre sekwencje w których Sonic szybko biega wyglądają fajnie, ale generalnie bardzo letnie się to prezentuje.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
A jaki miałby być film o Soniku skierowany dla młodszych widzów, jak nie letni? :P
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
[Obrazek: sEgG2k6.jpg]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Sonic poprawiony jak trzebw, ale to wciąż wygląda jak produkcja spóźniona o dwie dekady.

Odpowiedz
Wygląda jak powtórka z "Detektywa Pikachu".

Odpowiedz
Nowy zwiastun "A Beautiful Day in the Neighborhood" z Tomem Hanksem w roli legendy amerykańskiej telewizji - Freda Rogersa.

Kolejna zapowiedź "The Wolf Hour". Naomi Watts w roli kobiety, która popada w paranoję podczas lata 1977 roku, gdy seryjny morderca David Berkowitz terroryzował pięć dzielnic Nowego Jorku.

Nowy zwiastun dramatu opartego na autobiograficznej powieści Jamesa Freya, opisującej jego walkę z nałogami: narkotykowym i alkoholowym. W roli głównej Aaron Taylor-Johnson. W obsadzie także Billy Bob Thornton, Juliette Lewis i Giovanni Ribisi.

Kirsten Stewart w roli amerykańskiej aktorki i ikony francuskiej Nowej Fali - Jean Seberg, znanej przede wszystkim z występu w słynnym "Do utraty tchu" Jeana-Luca Godarda. Poza planem była zaangażowaną społecznie aktywistką, która ze względu na swoje przekonania trafiła pod obserwację FBI. W obsadzie także Jack O'Connell, Anthony Mackie, Zazie Beetz i Vince Vaughn.

Pan Gąbka doczekał się kolejnego filmu. Tym razem to prikłel do telewizyjnej serii. Bohaterom głosów użyczyli m.in. Tom Kenny, Bill Fagerbakke i Clancy Brown. Na ekranie pojawiają się także Awkwafina, Snoop Dogg i Keanu Reeves. Polska premiera 31 lipca 2020.

Reżyser Gavin O’Connor ("Księgowy") i Ben Affleck znów razem. W dramacie "The Way Back" ten ostatni wciela się w postać byłej gwiazdy koszykówki, walczącej z alkoholowym uzależnieniem. Szansą na wyjście z życiowej zapaści staje się praca trenera szkolnej drużyny.

Odpowiedz
100% Baya w Bayu.

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Trolle wracają. Polska premiera 29 maja 2020.

Odpowiedz
Panie Trailery... jeszcze jedna rzecz tak na przyszłość. Jak koniecznie chcesz wyprzedzać wszystkich infami o zwiastunach, a nie możesz dodawać kilku postów w temacie z rzędu, to kopiuj całą zawartość poprzedniego wpisu, usuń go i ponownie dorzuć wraz z nowym nabytkiem. Jak tak po prostu edytujesz kilkudniowy post, to prawie nikt na panelu aktywności nie zauważy, że jest jakiś nowy zwiastun w sieci ;)

Odpowiedz
Można się było spodziewać, że pierwszy poważny projekt Afflecka po powrocie będzie wyglądał tak prosto i oczywiście :P Nie skreślam, reżyser to bardzo solidny rzemieślnik i już raz z najbardziej oklepanej historii wycisnął niesamowite pokłady emocji, może będzie tak i tu?

Odpowiedz
(14-11-2019, 18:29)Kryst_007 napisał(a): Panie Trailery... jeszcze jedna rzecz tak na przyszłość. Jak koniecznie chcesz wyprzedzać wszystkich infami o zwiastunach, a nie możesz dodawać kilku postów w temacie z rzędu, to kopiuj całą zawartość poprzedniego wpisu, usuń go i ponownie dorzuć wraz z nowym nabytkiem. Jak tak po prostu edytujesz kilkudniowy post, to prawie nikt na panelu aktywności nie zauważy, że jest jakiś nowy zwiastun w sieci ;)
Panie Kryst... nie chcę się z nikim ścigać :) Gdy mam nowy zwiastun, to po prostu go wrzucam. Z racji zainteresowań trzymam rękę na pulsie, stąd często udaje mi się wyprzedzić innych. Ale nie dąsam się, gdy ktoś zrobi to przede mną :) Co do edycji, to zmienię system, by moja "aktywność" była łatwiejsza do zauważenia :)

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Sonic poprawiony jak trzebw, ale to wciąż wygląda jak produkcja spóźniona o dwie dekady.

Najlepiej gdyby się okazało, że to ten nowy Sonic był od początku, a tylko na potrzeby trailera zrobili to... coś, w ramach kampanii marketingowej.
Tak to najpierw dostali viral na cały internet, posypali głowę popiołem, przerobili film! Na żądanie fanów. Teraz świat pieje z zachwytu nad zapewne wciąż mizernym filmem, ludzie o nim mówią przed premierą i jeszcze pokazują się jako dobrzy twórcy, którzy posłuchali fanów i poświęcili mnóstwo kasy by naprawić swój błąd.

Odpowiedz
Też tak myślę, że mieli już przygotowane w jakimś stopniu obie wersje, spróbowali z tą pierwszą, był wrzask to wrócili do prac nad tą bliższą pierwowzorowi i wyszli na tych dobrych twórców którzy szanują widzów i słuchają głosu fanów.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Kolejna zapowiedź animacji "Tajni i fajni". W polskich kinach od 10 stycznia.

Lucy Fry w roli kelnerki z Nowego Meksyku, która wyrusza na poszukiwania zaginionej przyjaciółki, wkraczając w świat narkotyków i przemocy. Grają także Eiza Gonzalez, Christian Camargo i Josh Hartnett.

"Zew krwi" Jacka Londona doczekał się kolejnej ekranizacji. Wychowany na wsi pies zostaje porwany i sprzedany poszukiwaczowi złota. W trudnych warunkach Alaski rozpocznie się dla niego nowe życie. W obsadzie (poza psem) Harrison Ford, Dan Stevens, Karen Gillan i Omar Sy. Polska premiera 21 lutego.

Odpowiedz
Call of the Wild jakby dać temu większy budżet i podpiąć pod markę Indiana Jones to by było subtelne zakończenie sagi.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon