Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
It makes Attack of the Clones look like Citizen Kane
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) reż. J.J. Abrams
Czy ktoś jest w stanie zliczyć ilość postów marsgrey21 z tego wątku? Chyba jeszcze nikt, nigdy, nigdzie nie pisał z taką częstotliwością na temat absolutnie wszystkiego związanego z jakimś filmem. Nawet ja w tematach o Terminatorze, czy Batmanie.

Otworzyłem te fotki. + za

Ujęcie kończące "The Skywalker Saga" idealnie skomentował ten morderca nastolatków z poprzedniej części
[Obrazek: giphy.webp]

Język

Odpowiedz
Te pozytywne opinie są żałosne
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
A tam. Bardzo fajna licytacja kto Disneyowi wejdzie głębiej w...
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Przez dwa filmy cisza i - rzekomo - już w napisach początkowych ot tak, jak gdyby nigdy nic, wyskakują z Palpatinem?

[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz
No jeśli te napisy to nie jakiś fejk, to jest to bardzo wysoki poziom żenady.
EPIC!!!
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
To wprowadzenie Palpatine w napisach początkowych oczywiście z dupy, ale po zastanowieniu się to wolę chyba taką formę niż jakby mieli go trzymać w tajemnicy na jakiegoś pseudotwista.

No i jakby faktycznie był plan na całą trylogię to ten tajemniczy "broadcast" z głosem imperatora powinien się pojawić w VII lub VIII części. Oczko

Edit:

Może fake, a może nie. Jeżeli prawda to... :|

Odpowiedz
Moi rodzice, którzy ogarniają MCU, stwierdzili ostatnio że nie wiedzą o co chodzi w tych nowych filmach (to tak jak ja) a EIX kompletnie ich nie obchodzi Uśmiech

Odpowiedz
Ktoś kto rzekomo widział już film, opisał szczegółowiej kluczowe sceny.

Nie jest jestem w stanie zrozumieć, że ludzie którzy to wszystko widzieli mówią, że jest dużo fanservice'u i że hejterzy The Last Jedi będą zadowoleni, bo dla mnie to wszystko brzmi jak disservice.

Odpowiedz
(17-12-2019, 10:03)Mierzwiak napisał(a): Przez dwa filmy cisza i - rzekomo - już w napisach początkowych ot tak, jak gdyby nigdy nic, wyskakują z Palpatinem?

[Obrazek: giphy.gif]

No właśnie, od razu mnie to uderzyło.
Pierwsze opinie muszą być pozytywne, tak samo jak recenzje krytyków. Naprawdę kogoś to jeszcze dziwi w dzisiejszym świecie?
100% leaków się potwierdza.

Będzie grubo. 

Odpowiedz

Odpowiedz
(17-12-2019, 11:56)marsgrey21 napisał(a): Ktoś kto rzekomo widział już film, opisał szczegółowiej kluczowe sceny.

Czyli Palpatine wraca po nic, tylko po to by być zaraz ubitym. No spoko.

Odpowiedz
Palpi wraca tylko po to aby robić za worek treningowy Rey. Ten cały pomysł z Rey jako
to pomysł tej %&^#%@$ Kennedy.

Odpowiedz
Właśnie mi się przypomniało - Dr. Strangelove, Ty lepiej mocno licz na ta CGI-Leię, bo jak nie będzie to obiecałeś się pożegnać z forum xD

Odpowiedz
(17-12-2019, 12:35)Mierzwiak napisał(a): Czyli Palpatine wraca po nic, tylko po to by być zaraz ubitym. No spoko.

Czyli w zasadzie ma rolę jak w ROTJ Język

Odpowiedz
W starym Dark Empire powrót Palpatine'a był sto razy ciekawszy. Swoją drogą Luke używa też tam podobnej projekcji, jak w TLJ. Język
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Mroczne Imperium jest bez porównania ciekawsze i bardziej satysfakcjonujące.

Palpatine wychodzi na niezłego frajera, bo zgodnie z nowym kanonem, on planował tą swoją zemstę od momentu poczęcia Kylo, jeszcze przed jego narodzinami wpływał na niego i w międzyczasie odbudowywał imperium, czyli zmarnował prawie 30 lat.

Oczywiście tego nikt nie dowie się z filmów, to są informacje z książek.

Odpowiedz
Nie idę do kina po tym co przeczytałem. Nie dam im zarobić.

Odpowiedz
(17-12-2019, 11:41)Mierzwiak napisał(a): Moi rodzice, którzy ogarniają MCU, stwierdzili ostatnio że nie wiedzą o co chodzi w tych nowych filmach (to tak jak ja) a EIX kompletnie ich nie obchodzi Uśmiech

Mój brat który mnie wprowadził do SW widział może jedną z nowych części i nie ma zamiaru dalej oglądać. A fanem był wielkim.
Ze mną się dzieje już to samo - po tym jak bezczelnie zniszczyli SW Lucasa nie mam zamiaru już dalej tego wspierać.

Odpowiedz
(17-12-2019, 13:04)Huntersky napisał(a): W starym Dark Empire powrót Palpatine'a był sto razy ciekawszy. Swoją drogą Luke używa też tam podobnej projekcji, jak w TLJ. Język
Zasadniczo każdy motyw z sequel trilogy był zrobiony lepiej w EU. To co zaserwował Disney jest na poziomie najbardziej bzdurnych komiksów z EU.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon