Random asian guy
Random asian guy
Random asian guy
and Megan Fox
Jakoś nie poczułem się zainteresowany.
23-04-2020, 17:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2020, 17:35 przez Gieferg.)
|
Trailery filmowe.
|
|
Występują:
Random asian guy Random asian guy Random asian guy and Megan Fox Jakoś nie poczułem się zainteresowany. 23-04-2020, 17:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2020, 17:35 przez Gieferg.)
Przecież ten film miał już premiere, zebrał kiepskie recenzje, gowno zarobił i wyparował z pamieci ludzi. Co po obejrzeniu tego zwiastuna mnie zupelnie nie dziwi.
https://www.filmweb.pl/user/Nawrocki/activity
https://letterboxd.com/nawrocki/list/best-movies-of-2020s/ https://letterboxd.com/nawrocki/list/2024-movies/ 23-04-2020, 17:46 (23-04-2020, 17:46)nawrocki napisał(a): Przecież ten film miał już premiere, zebrał kiepskie recenzje, gowno zarobił i wyparował z pamieci ludzi. Co po obejrzeniu tego zwiastuna mnie zupelnie nie dziwi. Nawet nie wiedziałem. Chiński film, o którym nie słyszałem, ale skusił mnie obrazek z Megan na YT, więc obejrzałem. ___ (23-04-2020, 18:08)Corn napisał(a): But she hot, so doesn't matter Zawsze bylem wielkim fanem Megan Fox, w sensie urody, ale ze smutkiem muszę stwierdzić, ze coś dziwnego stało się z jej twarzą. Prawdopodobnie wiem, ale nie powiem. Np. tutaj:
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
23-04-2020, 19:11 (23-04-2020, 19:11)Pelivaron napisał(a): Nawet nie wiedziałem. Chiński film, o którym nie słyszałem, ale skusił mnie obrazek z Megan na YT, więc obejrzałem.Film jest koreański i przybliża prawdziwą historię lądowania w Jangsari, gdzie wysłano 772 uczniów szkoły wojskowej (średnia wieku 17 lat) po zaledwie dwóch tygodniach treningu. Mieli odwrócić uwagę żołnierzy Korei Północnej od prawdziwej inwazji, która była planowana dzień później w Incheon. O tej drugiej Koreańczycy też nakręcili film, nawet z międzynarodową obsadą :) 23-04-2020, 20:10
Drugi (po "Trollach 2") tytuł Universalu, który zamiast do kin trafi do dystrybucji cyfrowej. Historia luźno inspirowana dorastaniem komika Pete'a Davidsona, który jest także współautorem scenariusza i zagrał główną rolę. W obsadzie również Marisa Tomei, Bill Burr, Bel Powley, Maude Apatow i Steve Buscemi. Reżyserem jest Judd Apatow.
08-05-2020, 09:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2020, 09:19 przez Trailery Srailery.)
Nowy film twórców "Pontypool", w rolach glównych Stephen McHattie, Henry Rollins i Juliette Lewis:
Może być fajne.
https://letterboxd.com/nawrocki/list/best-movies-of-2020s/ https://letterboxd.com/nawrocki/list/2024-movies/ 08-05-2020, 16:51
Nagrodzony na festiwalu Sundance nowy film Josephine Decker. Pisarka Shirley Jackson (zbierająca dobre recenzje Elizabeth Moss) i jej mąż - profesor i krytyk (Michael Stuhlbarg), przyjmują pod swój dach młode małżeństwo. Spotkanie dwóch kobiet staje się początkiem znajomości, która ożywczo podziała na obie strony.
08-05-2020, 19:59 (08-05-2020, 09:18)Trailery Srailery napisał(a): Drugi (po "Trollach 2") tytuł Universalu, który zamiast do kin trafi do dystrybucji cyfrowej. Historia luźno inspirowana dorastaniem komika Pete'a Davidsona, który jest także współautorem scenariusza i zagrał główną rolę. W obsadzie również Marisa Tomei, Bill Burr, Bel Powley, Maude Apatow i Steve Buscemi. Reżyserem jest Judd Apatow.Ależ mnie ten typ wku*wia z twarzy i sposobu bycia 08-05-2020, 21:07
Uboga i wyższa wersja Andy'ego Samberga:) Ale przez chwilę się podnieciłem, bo na tym stillu z trailera wygląda właśnie jak Samberg i już miałem nadzieję, że Andy nakręcił znowu coś w stylu "Popstar". A tu takie rozczarowanie:(
09-05-2020, 01:13
Nietypowa mieszanka kina policyjnego z... horrorem. Funkcjonariuszy z Los Angeles prześladuje duch zastrzelonego czarnoskórego nastolatka. W obsadzie między innymi Mary J. Blige.
Dramat wojenny z Łotwy, będący filmową adaptacją powieści Aleksandrsa Grinsa - "Zawieja dusz". Historia nastolatka, który po stracie matki postanawia przyłączyć się do rosyjskiej armii i walczy na froncie I Wojny Światowej. Pełnometrażowa wersja krótkiego filmu z 2017 roku. Znana ze "Stranger Things" Natalia Dyer w roli uczennicy katolickiej szkoły, odkrywającej uroki... masturbacji :) Nowy film Boaza Yakina. Historia paryżanki i nowojorczyka, których połączyło najpierw wirtualne, a później realne uczucie. Ich związek nie jest jednak idealny, bowiem oboje nie są pewni swojej seksualności. Na ekranie wyraża się to w podwójnym odgrywaniu ich ról - zarówno przez mężczyznę, jak i kobietę. Dlatego w rolach głównych aż czworo aktorów... Russell Crowe w roli psychopatycznego kierowcy, który po niegroźnym incydencie drogowym chce zgotować młodej kobiecie (Caren Pistorius) prawdziwe piekło. Adaptacja powieści Susan Choi, inspirowanej autentycznym porwaniem wnuczki magnata prasowego Williama Randolpha Hearsta przez grupę lewicowych terrorystów. Po pewnym czasie okazało się, że dziewczyna przyłączyła się do porywaczy i między innymi pomogła obrabować bank w San Francisco. W książce (i filmie) trafia pod skrzydła fikcyjnej aktywistki politycznej. W rolach głównych Sarah Gadon i Hong Chau. 11-05-2020, 21:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2020, 17:45 przez Trailery Srailery.)
Powstaje taki film* o Eurowizji dla Netflixa. Będą tam grać Ferrell i McAdams.
Dziś puścili do sieci taki klip promocyjny. :) *wcześniej wrzuciłem do złego tematu, doczytałem że to ma być jednak film.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
16-05-2020, 20:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2020, 20:57 przez zombie001.)
Był plakat, teraz zwiastun. Nowy film Spike'a Lee od razu trafi na platformę Netflix. Czwórka wojennych weteranów wraca po latach do Wietnamu, by odnaleźć szczątki swojego dowódcy i zakopany skarb. W obsadzie Chadwick Boseman, Delroy Lindo, Clarke Peters, Norm Lewis, Isiah Whitlock Jr., Jonathan Majors oraz Jean Reno. Premiera 12 czerwca.
18-05-2020, 15:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2020, 15:09 przez Trailery Srailery.)
Sam szkielet fabularny wydaje sie być ciekawy, ale ten trailer nie ma w sobie za grosz energii. Ziew.
https://letterboxd.com/nawrocki/list/best-movies-of-2020s/ https://letterboxd.com/nawrocki/list/2024-movies/ 18-05-2020, 16:16 (18-05-2020, 15:03)Trailery Srailery napisał(a): Był plakat, teraz zwiastun. Nowy film Spike'a Lee od razu trafi na platformę Netflix. Czwórka wojennych weteranów wraca po latach do Wietnamu, by odnaleźć szczątki swojego dowódcy i zakopany skarb. W obsadzie Chadwick Boseman, Delroy Lindo, Clarke Peters, Norm Lewis, Isiah Whitlock Jr., Jonathan Majors oraz Jean Reno. Premiera 12 czerwca. Czy Ty zawsze przy publikowaniu kolejnego zwiastunu musisz podawać tyle informacji jakbyś robił tym filmom marketing? Tak śledzę ten temat i powiem, że lepiej to wszystko wyglądało, gdy użytkownicy sami wrzucali te zwiastuny bez jakiejś zbędnej garści informacji. 18-05-2020, 16:44
Czemu mam wrażenie, że 60% tego zwiastuna to materiały archiwalne z okolic Wojny w Wietnamie, a jedynie 40% to materiał nakręcony przez Lee? Mam zgadywać, że cały film będzie się podobnie prezentował?
Oczekiwań wielkich nie mam. Plakacik był w pytę lepszy, ale muszę przyznać, że Jeanowi Reno ciekawie bez zarostu. 18-05-2020, 17:04 (18-05-2020, 16:44)Qrszon napisał(a):(18-05-2020, 15:03)Trailery Srailery napisał(a): Był plakat, teraz zwiastun. Nowy film Spike'a Lee od razu trafi na platformę Netflix. Czwórka wojennych weteranów wraca po latach do Wietnamu, by odnaleźć szczątki swojego dowódcy i zakopany skarb. W obsadzie Chadwick Boseman, Delroy Lindo, Clarke Peters, Norm Lewis, Isiah Whitlock Jr., Jonathan Majors oraz Jean Reno. Premiera 12 czerwca. Mam nadzieje, że tego nie zmieni bo fajnie jest przeczytać taki skrócony opis, zwłaszcza kiedy się nie wie o jaki film chodzi. Nawet jeśli to tylko kopiuj-wklej to ja szanuje bo gość wrzuca zwiastuny ktore normalnie bym przegapił. Skoro ma ochotę robić to w bardziej "rozbudowany" sposób, chwała mu za to. 18-05-2020, 17:14
Ja tam też szanuję to, że gość ma takie tempo we wrzucaniu tych wszystkich trailerów. Przyznam, że też trochę mnie z początku irytowały te opisy jak z reklamy czy też sam fakt, że zabierał nam trochę tą "frajdę" z ich wygrzebywania, ale da się przyzwyczaić ;)
18-05-2020, 17:18
Ale jak to co najmniej jeden z "braci" powinien być biały. Nie oglądam rasistowskich filmów. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 18-05-2020, 17:24 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Warto przeczytać, czyli polecamy filmowe artykuły | Jakuzzi | 191 | 52,255 |
24-12-2025, 03:16 Ostatni post: Bucho |
|
| Vlogi filmowe | smackey | 127 | 33,619 |
05-10-2025, 01:14 Ostatni post: slepy51 |
|
| Ciekawe wywiady, rozmowy, wykłady filmowe | Gal Anonim | 50 | 18,388 |
13-09-2025, 13:48 Ostatni post: Mefisto |
|
| Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe | Craven | 830 | 152,179 |