Trailery filmowe.
Q napisał(a):Chociaż jest to tylko teaser, to zapowiada się bardzo ciekawie, a do tego ta muzyka.
Muzyka, to "Nietykalni" i Ennio Morricone.

Odpowiedz
Z jednej strony uczucia mam mieszane, bo mam wrażenie jakbym obejrzał trailer Sin City 2, ale kurde mol, kupuję to tak samo jak Phil.

Phil, czego niby dowodzą fotki z planu bez efektów? :roll:

Odpowiedz
A do mnie to zupełnie nie trafia, odtwórcze, silące się na klimat miast operujące chociażby namiastką klimatu, odcinanie kuponów od sukcesu "Sin City".

Phil napisał(a):Fajnie jakby im się udało "ściągnąć" do flimu cały OST z Nietykalnych.
Nie bądź taki pewny, że w ogóle pojawi się jakikolwiek utwór z OSTa "Nietykalnych", wykorzystywanie w zwiastunach utworów z innych filmów, nie pojawiających się później w samym reklamowanym filmie to nie tak przecież rzadka praktyka.

Odpowiedz
The Incredible Hulk - Nowy zwiastun

http://www.apple.com/trailers/universal/theincrediblehulk/hd/

Norton zawodzi mnie na całej linii. Przynajmniej w trailerze jest całkiem nie przekonywujący i "nijaki". Natomiast Tim Roth to zupełnie inna bajka. Obejrzę ten film chyba właśnie tylko ze względu na niego :D

Odpowiedz
Który to już raz na tym forum? :?

Odpowiedz
ARmy napisał(a):Chcecie kalki? Oto kalka :D
http://www.collegehumor.com/moogaloop/moogaloop.swf?clip_id=1813453&fullscreen=1
Geez! Jeszcze raz to zobaczę i chyba zwymiotuję. Ten trailer Burtona zmontowano specjalnie na wzór TDK :roll:

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Jeszcze raz to zobaczę i chyba zwymiotuję. Ten trailer Burtona zmontowano specjalnie na wzór TDK :roll:

:shock: No comments...

Odpowiedz
Chwila, to chyba nie jest oryginalny trailer Batmana, right? :)

Odpowiedz
Pewnie myślał że to był oryginalny zwiastun ;)

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/Zobacz+nowy+zwiastun+do+%22Johna+Hancocka%22,artNews,id=42887

Generalnie macham reka na wszystkie blockbustery, ale musze przyznac, ze podoba mi sie to, ze Hancock jest robiony z przymruzeniem oka. Szkoda tylko, ze, znajac zycie, do polowy filmu bedzie zabawnie, przewrotnie i ironicznie, a od polowy filmu powaznie i gromkopierdnie.

Odpowiedz
Też odnoszę takie wrażenie. Niby pokazują superbohaterstwo inne niż zwykle, ale w finale i tak Hancock będzie ratować miasto przed złoczyńcą i koniec końców będzie takim samym superherosem jak cała reszta.

Ale zapowiada się bardzo widowiskowy film, liczę jednak że dopracują efekty bo niektóre ujęcia strasznie sztuczne.

Odpowiedz
Ja też odnoszę takie wrażenie. Rozwalił mnie też jakiś koleś z filmewbu: "Przynajmniej nie muszę iść do kina. Wszystko co jest w tym filmie pokazali w zwiastunie...". Trudno się z nim nie zgodzić :D no bo co w tym filmie może być oprócz tego że Will Smith będzie latać, pić i puszczać śmieszne teksty z mnóstwem śmiesznych postaci drugoplanowych i efektów specjalnych z tle?

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Ale zapowiada się bardzo widowiskowy film, liczę jednak że dopracują efekty bo niektóre ujęcia strasznie sztuczne.

O ktorych scenach mowisz? Moim zdaniem efekty - w porownaniu do innych dwustumilionowych amerykanskich superprodukcji - prezentuja naprawde wysoki poziom. I slyszysz to z ust faceta, ktory zazwyczaj na efekty specjalne puszcza dlugiego sika. ;)

Odpowiedz
a ja mam takie cos tutaj, calkiem intrygujace:
http://fdb.pl/f55113/zwiastuny

Odpowiedz
Blade na Dzikim Zachodzie - jak dla mnie porażka
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):O ktorych scenach mowisz? Moim zdaniem efekty - w porownaniu do innych dwustumilionowych amerykanskich superprodukcji - prezentuja naprawde wysoki poziom. I slyszysz to z ust faceta, ktory zazwyczaj na efekty specjalne puszcza dlugiego sika. ;)
Lokomotywa uderzająca w Hankocka wygląda bardzo CGI (chociaż jest poprawa od czasu teasera), gdy podnosi wieloryba z plaży (piasek!), gdy z kimś tam spada uderzając w jakąś konstrukcję.

Chociaż źle się wyraziłem, strasznie sztuczne to przesadne określenie, po prostu za bardzo widać CGI, ale to i tak o kilka klas wyżej od Shmulka 8) Poza tym mam bardzo wyczulone oko i małą obsesję na tym punkcie :P

Odpowiedz
E tam obsesję, po prostu jesteś przyzwyczajony do dobrego CGI, a nie takie średniackiego jak w "Hancocku". ;) Wiadomo, nie jest tak słabe jak w "The Incredible Hulk", ale jest jakieś takie... nie wiem. ;) Nieciekawe. Chyba za bardzo widać to CGI, tak jak powiedział Mierzwiak.

Odpowiedz
W taki razie pytanie: w jakim wysokobudzetowym filmie z CGI nie widac CGI?

Odpowiedz
Iron Man! :P A przynajmniej mniej widać. ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon