Trailery filmowe.
Kurczę, w życiu bym Hanksa po głosie tutaj nie poznał.

Mam cichą nadzieję, że to nie będzie tylko taka laurkowa sztampo- biografia. No i że Luhrmann dowali do pieca z metrażem.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Widać, że odniosą się do tego, że ten outfit Elvisa powstał na bazie Kapitana Marvela.

Coś czuję, że może laurkowania nie będzie albo mniej. I chyba napomkną o tym, że pod koniec życia stał się własną karykaturą i otaczał się yesmenami (o czym mówiła jego córka Lise Marie u Oprah)

Odpowiedz
Sam trailer mocno zachecajacy, ale poki co nie kupuje tego aktora w roli Elvisa. W sumie mialem podobnie z Malekiem po zajawkach Bohemian Rhapsody, a w filmie okazal sie znakomity, a wiec zobaczymy. Elvisa fan ze mnie zaden i mam w glowie glownie jego pozniejszy, Las Vegas-owy okres zycia, ale nawet schorowany, a w zasadzie umierajacy potrafil w kwestiach wokalnych dowalic pedal do samej dechy:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Ogólnie dobrze to wygląda. Jakoś lubię ten ekscentryczny styl Luhrmanna, mimo że powinien mnie odpychać. Jedynie ten Hanks-Harkonnen z potencjałem na memy.

Powiem, że z tych seryjnie produkowanych ostatnio muzycznych biopiców ten jest jedynym, na który bez ściemy czekam. Przynajmniej kręci go jakiś konkretny twórca z własną wizją i pasją twórczą, a nie byle wyrobnik zatrudniony przez studio by wysmażył Oscar-baita.

Odpowiedz
A dla mnie to strasznie plastikowe a ten koleś zbyt mało przypomina Elvisa i podkręca to biedę wizualną.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Mnie z listy aktorów do zagrania Elvisa - Ansel Elgort, Miles Teller, Harry Styles, Austin Butler, Aaron Taylor-Johnson - jakoś tak najbardziej pasował wizialnie Teller.

Ale ostatecznie bardzo się ucieszyłem, że wybrali niepoatrzoną twarz. W zwiastunie daje radę. Zwłaszcza w tej nieco starszej wersji Elvisa.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Sam śpiewa jak Egerton czy playback jak u Malicka?
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Kurde, jednak Miles Teller wydaje mi się mieć bardziej Elvisową twarz, przy odpowiedniej charakteryzacji byłby w stanie zatopić się w kreacji. Wygląda to wszystko super, tylko ten Butler nie pozwala mi na immersję. No ale Fassbender też mi nie pasował na Jobsa a zniknął w tej roli totalnie
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Koleś w ogóle nie przypomina Elvisa. Zupełnie inna twarz.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(17-02-2022, 22:31)Krismeister napisał(a): Sam śpiewa jak Egerton czy playback jak u Malicka?

Podobno śpiewa sam.

Odpowiedz
Mój Stan: zainteresowany!

Odpowiedz
Nowa produkcja od Daily Wire. Western stanie się niedługo ponownie ulubionym gatunkiem prawaków, bo można bezkarnie pokazywać białych ludzi walczących z przeciwnościami losu :)

http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Miło patrzeć, jak Sandler coraz częściej angażuje się w dramaty. Talentu aktorskiego odmówić mu akurat nie można.

Odpowiedz
(17-02-2022, 19:47)Mefisto napisał(a): Hanks powoli zaczyna przypominać Harkonnena

Z lateksowmi dodatkami doklejonym do twarzy sie nie liczy :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Corn napisał(a):Nowa produkcja od Daily Wire. Western stanie się niedługo ponownie ulubionym gatunkiem prawaków, bo można bezkarnie pokazywać białych ludzi walczących z przeciwnościami losu :)

Jednak są granice tej bezkarności. Fabuła prawdziwie prawackiego filmu (takiego faszystowskiego, że aż mniam) opowiadałyby o losach białej rodziny w domku na prerii zaatakowanej przez Indian. Pod nieobecność męża (w tej roli Mental) żona (w tej roli Crov) zostałaby porwana przez Komanczów razem z dwiema córkami i sprzedana do niewoli seksualnej. Mąż (przypominam: w tej roli Mental) chwyciłby za broń i ruszył w pościg za grupą porywaczy. Niestety, znalazłby żonę martwą (przypominam: w tej roli Crov), co spotęgowałoby w nim żądzę krwawej zemsty. Film generalnie byłby o tym, jak biały człowiek-osadnik-pogranicznik zabija tubylców w słusznej sprawie i stara się odnaleźć swoje córki, nim one podzielą los matki. Można by oczywiście zniuansować nieco rys psychologiczny głównego bohatera, ale to szczegóły do ustalenia ;)

Odpowiedz
Czyli rozumiem że proponujesz western o parze białych gejów z adoptowanymi dzieciakami porwanymi przez homo Indian którzy wyruchali jednego z białych gejów na śmierć. Czy jednak czegoś nie zrozumiałem?
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(18-02-2022, 14:00)Corn napisał(a): Nowa produkcja od Daily Wire. Western stanie się niedługo ponownie ulubionym gatunkiem prawaków, bo można bezkarnie pokazywać białych ludzi walczących z przeciwnościami losu :)

Ooo, Dżina Karano. Z kosmicznego westernu do prawdziwego westernu! Yea!

Odpowiedz
SonnyCrockett napisał(a):Czy jednak czegoś nie zrozumiałem?
Ja zrozumiałem, że Mental skrycie chce poślubić Crova a cały ten "scenariusz" to zasłona dymna żeby pobawić się w dom.

Odpowiedz
Jakby nie patrzeć, rozmowy o homoseksualizmie wpłynęły na Mentala.

I teraz marzą mu się takie westerny. :)

[Obrazek: a845af28d71621322a6dff5c70544aae9644f064.gif]

Odpowiedz
Cytat:Czyli rozumiem że proponujesz western o parze białych gejów z adoptowanymi dzieciakami porwanymi przez homo Indian którzy wyruchali jednego z białych gejów na śmierć. Czy jednak czegoś nie zrozumiałem?

Właśnie streściłeś fabułę filmu z realną szansą na Oscary.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon