Trailery filmowe.
W ogóle fajny pomysł z tą "operacją CGI" :D

Odpowiedz
Pocisk po Beowulfie też nienajgorszy. Jak na direct-to-streaming to wygląda to naprawdę na coś, co da się obejrzeć z sentymentem.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(28-04-2022, 11:12)Pelivaron napisał(a): W ogóle fajny pomysł z tą "operacją CGI" :D

Ten pomysł miałby sens, gdyby pozostałe postacie były rysowane. Tymczasem widać, że one też są CGI, tylko zrobione w taki sposób, żeby to przypominało tradycyjną animację. Rozumiem lenistwo i oszczędność czasu, ale przez to ten zamierzony kontrast się traci. Nie mówiąc o tym, że CGI Chip udający ręcznie rysowanego wygląda po prostu źle.

Odpowiedz

Odpowiedz
Widziałem kiedyś starszą wersję, ostatnio nawet myślałem o powtórce, zonk :D
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(28-04-2022, 11:11)Dirk napisał(a): Kurczę, to wygląda na oglądalne... Ale gdzie reszta ekipy RR?
W teaserze była na moment Gadget. I pewnie reszta, jak zauważono w komentach, zapewne została porwana przez tych złych.

Tym razem entuzjazm już osłabiony i jest potencjał na zmarnowanie szansy. Jak al_jarid wspomniał, CG udające 2D wyszło słabo i traci na tym wspomniany kontrast. Jakoś WB w Kosmicznym meczu 2 potrafiło wziąć do łapy faktyczny rysunek. Zwłaszcza, że w dobie tabletów graficznych robota zapewne jest mniej uciążliwa. No i nie mi się podoba robienie z Piotrusia Pana jakiegoś creepa :/.

I byłoby miło, gdyby w polskim dubbingu Ilona Kuśmierska powtórzyła rolę Gadget. Albo nowa aktorka brzmiała podobnie do niej (to samo tyczy się śp. Bednarskiego i Rocky'ego).

Odpowiedz

Maika <3

Odpowiedz
Nowy film Olivii Wilde (także w jednej z głównych ról) z akcją osadzoną w utopijnej społeczności z lat 50. Mieszkańcy eksperymentalnego miasteczka pracowniczego prowadzą z pozoru idealne życie. Problemy zaczynają się, gdy jedna z kobiet próbuje dowiedzieć się, nad jakim tajemniczym projektem pracują lokalni mężczyźni. W obsadzie także Florence Pugh, Harry Styles, Gemma Chan i Chris Pine. W kinach od 23 września.

Odpowiedz
Pierwsza zapowiedź biograficznego filmu, którego bohaterem jest Weird Al Yankovic – amerykański muzyk, satyryk i parodysta, znany między innymi z parodii przebojów innych artystów. W roli głównej Daniel Radcliffe.

Odpowiedz
Radcliffe i jego kariera po Potterze to jeden wielki rollercoaster różnorodnych ról. Fajnie, że się rozwija i nie daje się szufladkować.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
No on chyba robi wszystko, żeby przestać być Potterem, więc tym większy szacun za odwagę
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Ale się szybko uwineli z tym filmem. O ile dobrze pamiętam to zaczęli go kręcić na początku tego roku.

Odpowiedz
Postprodukcja była zapewne dość krótka. Weird Al to ciekawa postać, Radcliffe zapowiada się dobrze, więc generalnie zwiastun nastraja optymistycznie.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
A ja nie wiem za co te pochwały - w niczym on nie przypomina Weird Ala, ani nawet nie próbuje za bardzo. Wygląda jak coś, co z pewnością odpuszczę.

Odpowiedz
Dokładnie. A co gorsza zupełnie nie brzmi jak Al - gość ma jednak dość charakterny głos oraz sposób wysławiania się.

(02-05-2022, 18:15)Trailery Srailery napisał(a): Nowy film Olivii Wilde (także w jednej z głównych ról) z akcją osadzoną w utopijnej społeczności z lat 50.

No niech zgadnę - biedne, zdywersyfikowane jakimś cudem kobiety lat 50. są tak naprawdę ofiarami patriarchatu. Innego clou tu nie widzę.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
No i nie zapominajcie, że Harry ma zupełnie inną czaszkę od Weird Ala. Myślę, że dało się znaleźć aktora, który z tym wyzwaniem by sobie lepiej poradził.

Odpowiedz
Clive Standen (Rollo z "Wikingów") jako były marine, który mści się na zabójcach żony i córki. W obsadzie także Theo Rossi, Mike Tyson, Thomas Jane i Bruce Willis.

Elsa Pataky (m.in. "Szybcy i wściekli") kontra terroryści, próbujący opanować stację z tarczą antyrakietową. Premiera 3 czerwca.

Odpowiedz
Elsa zazdrościła mężowi, że ten wystąpił w innym akcyjniaku "one man army" od Netflixa, który odniósł sukces ;) 

Wygląda to totalnie przeciętnie. W postprodukcji można było wymazać Pataky i wkleić Butlera, a potem zmienić tytuł na "Tarcza has fallen".

Odpowiedz
a to widzieliście?

2 wojna św. z M. Rourke, no nie mogę na niego patrzeć bez beki.
tak do połowy trailer całkiem spoko, pożniej jakieś czary mary. Jakby tak połowa filmu była na poważnie to całkiem ok.

WarHunt

Odpowiedz

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon