Trailery filmowe.
I kategoria wiekowa NC17 :*

Odpowiedz

Uwaga, przestroga, ostrzeżenie i tak dalej, bo ja się nabrałem na książkę i wszystko wskazuje na to, że film będzie podobny! Wyobraźcie sobie coś takiego: lata pięćdziesiąte, sześćdziesiąte, Karolina Północna, tamtejsze bagna, mokradła, odludne tereny, małe miasteczko i nagła śmierć lokalnej legendy sportowej. Przecież temat to samograj, praktycznie utrzymany w duchu pierwszego sezonu True Detective od HBO! Brudny, ponury i duszny kryminał osadzony w takich realiach powinien być strzałem w dziesiątkę, materiałem doskonałym... książka okazała się być zachowawczym, niesamowicie nudnym romansidłem o Mary Sue w roli głównej, która jako kilkuletnie dziecko została sama na bagnach i, bez szkoły, bieżącej wody oraz prądu wyrosła na

Odpowiedz
Cóż, w książce Burroughsa Tarzan nauczył się angielskiego, żyjąc w dżungli wśród małp - uwaga! - jeszcze przed spotkaniem ludzi. A uczył się ze znalezionej książki. Taaak...
Więc ten, mnie już nic w literaturze nie dziwi.

Odpowiedz
To chyba najpaskudniejszy animek od lat :D

Kandydat do najbardziej irytującego horroru 2022:

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Ło jeny... co tam robi Bardem? Naprawdę gwiazdor takiego formatu uznał, że film o śpiewającym krokodylu byłby dobrym wyborem?

Odpowiedz
Ta sama myśl mnie naszła, ale pewnie będzie go z 5 minut i cały film będzie skupiony na dzieciaku i krokodylu.

Odpowiedz
(23-06-2022, 09:46)Pelivaron napisał(a): Kandydat do najbardziej irytującego horroru 2022:

Nie ogladam zbyt wiele horrorow, ale wyglada jak jakies wymieszanie It Follows i The Ring.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Aktorka + te uśmiechy (kojarzy mi się to z takim gównianym horrorem "Truth or Dare") = no połączenie niezwykle irytujące.

Odpowiedz
(23-06-2022, 09:51)Kryst_007 napisał(a): Ło jeny... co tam robi Bardem? Naprawdę gwiazdor takiego formatu uznał, że film o śpiewającym krokodylu byłby dobrym wyborem?
Cóż. Jeżeli będzie równie sympatyczne co Paddington, to lepiej chwalić się występem w filmie o krokodylu, niż... nową Diuną z Szalametem.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Tyle, że to bardziej się prezentuje cringe'owo, niż sympatycznie. No, ale zawsze istnieje opcja, że zwiastun po prostu kłamie :P

Odpowiedz
Bardem pewnie załapał się na fuchę bo akurat miał 2 tygodnie wolnego. Każdy musi wpisać do swojej kariery jakiś cringe dla dzieci z animkiem.

Przypomnę, że kilka lat temu w katastrofalnym "Jak zostać kotem" zagrał Kevin Spacey i to jeszcze przed aferą :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Kevin Bacon będzie mordował LGBTQIA+ (XDD)?????

Cytat:LGBTQIA+ empowerment tale set at a gay conversion camp.

Odpowiedz
(23-06-2022, 10:50)Snappik napisał(a): Bardem pewnie załapał się na fuchę bo akurat miał 2 tygodnie wolnego. Każdy musi wpisać do swojej kariery jakiś cringe dla dzieci z animkiem.

Albo dzieci go poprosiły, bo to oparte na jakiejś książkowej klasyce. Na razie nie skreślam.

Aha, przełyk krokodyli jest bardzo wąski i dlatego gady te wyrywają i połykają kęsy :) (wiem, wiem. Krokodyle też nie gadają i nie chodzą na tylnych łapach).

Odpowiedz
(23-06-2022, 14:36)Pelivaron napisał(a): Kevin Bacon będzie mordował LGBTQIA+ (XDD)?????

Cytat:LGBTQIA+ empowerment tale set at a gay conversion camp.

Ale tytuł fajny. :)

Odpowiedz
Nowy film Marka Forstera (m.in. "Marzyciel", "Czekając na wyrok" i "Quantum of Solace"), nawiązujący do "Cudownego chłopaka" z 2017 roku. Tym razem jednak na pierwszym planie jest jeden z chłopaków, który w tamtym filmie dokuczał głównemu bohaterowi. Szansą na zrozumienie błędów z przeszłości staje się wojenna opowieść mieszkającej w Paryżu babci. W obsadzie Bryce Gheisar, Gillian Anderson i Helen Mirren.

Odpowiedz
Kolejny z finalnych filmów Bruce'a Willisa, tym razem w reżyserii wybitnego twórcy, Mike'a Burnsa, który odpowiada za takie hity jak "Poza prawem" (2021) z Brucem Willisem oraz... No w sumie tyle. 
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Wiedźmy wracają. W kontynuacji "Hokus pokus" z 1993 roku w rolach głównych ponownie Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy. Premiera 20 września.

Odpowiedz
Londyn lat 50. ubiegłego wieku. Inspektor policji (Sam Rockwell) i jego niedoświadczona partnerka (Saoirse Ronan) próbują rozwiązać zagadkę zabójstwa jednego z aktorów, mających wystąpić w filmowej adaptacji popularnej sztuki. W obsadzie także David Oyelowo, Adrien Brody i Ruth Wilson.

Odpowiedz
Ej, nie wygląda to źle. Wręcz przeciwnie. Jeśli nie zabiją tego sucharskim humorem czy jakimś pozerstwem to wietrzę całkiem fajnego whodunnita. Bardziej czekam niż na sequel "Knives Out".

Odpowiedz
Rom-com z dwójką wygasłych hollywoodzkich gwiazdorów.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon