Trailery filmowe.
Zombie potrafi nakręcić ładnie wyglądający film, ale ja jestem jedynym na świecie fanem Halloween z 2009.

[Obrazek: 9b054c04cf1f2cfc71e379285defc2edca173133.gifv]

Myślę, że Zombie chciał nakręcić film który umyślnie będzie wyglądać tanio i telewizyjnie, ale po prostu poszedł z tym za daleko, powinien użyć podobnej stylistyki jak ze swoich poprzednich filmów by nadać im ten grindehouse'owy wygląd z toną ziarna.

Pod względem reżyserskim to Zombie ma mało wspólnego z komedią, może kochał tamten serial, ale to wygląda po prostu niezręcznie.

Odpowiedz
Pierwszy zwiastun filmu o sprawie Harvey'a Weinsteina. Carey Mulligan i Zoe Kazan w rolach dziennikarek, które ujawniły relacje wielu aktorek i innych kobiet pracujących w przemyśle filmowym oskarżających znanego producenta o molestowanie.

Odpowiedz
Tak patrzę na ten zwiastun i aż się dziwię, że nie nazwali filmu "Spotlight 2: Time's Up"

Odpowiedz
Czy występuje Jennifer Lawrence w roli dżeniffer która dobrowolnie zgadza się na barabara dla dobra jej kariery?

Odpowiedz
“Pol” babskiego Hollywood sie zgadzalo, przez cwierc wieku, ale wiadomo, ze tak tego nie pokaza.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Dawały dupy obleśnemu grubasowi, bo chciały szybkiej kasy i nagród. A teraz płacz. Jebać te szlaufy i całe to środowisko degeneratów, zboczeńców i pedofilów.

Odpowiedz
(10-07-2022, 21:58)OGPUEE napisał(a):
(10-07-2022, 21:53)Mental napisał(a):
shamar napisał(a):Dislajki 62 tys. Lajki - 20 tys.

I bardzo dobrze, trzeba to jebać.

Akurat one dotyczą polskiej wersji zwiastunu (a Polacy mają inne widzenie na "krzywdy Afroamerykanów"), bo na oryginalnym video lajków raczej jest przewaga. 

Pisałem o oryginalnym :)
Polski ma samych wyświetleń tylko 25 tys .
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Pełen zwiastun "They/Them"

Odpowiedz
Na podstawie prawdziwych wydarzeń z 2017 roku. John Boyega jako mający finansowe problemy weteran piechoty morskiej, który w akcie desperacji dokonuje napadu na bank i przetrzymuje zakładników. W roli policyjnego negocjatora - Michael K. Williams.

Odpowiedz
Oczywiście to będzie dobry murzyn vs dobry murzyn.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
San Diego Comic-Con ruszył! Na początek pierwszy zwiastun filmowej adaptacji "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves"! W obsadzie Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Hugh Grant, Sophia Lillis oraz Rege-Jean Page.

Odpowiedz
Mocno rzygowe.

Odpowiedz
Chrupki dla mozgu, ale spodziewalem sie czegos duzo gorszego. Wiadomo, miejscami wieje sztampa, a suchary wygadywane przez bohaterow rania uszy, ale mozliwe, ze bedzie tu kilka fajnych rozwiazan i kreatywnych patentow, i calosc sie nawet obroni.

(15-07-2022, 01:04)Mental napisał(a): Dawały dupy obleśnemu grubasowi, bo chciały szybkiej kasy i nagród. A teraz płacz. Jebać te szlaufy i całe to środowisko degeneratów, zboczeńców i pedofilów.

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Raz, Justice Smith ciągnie kilka oczek w dół ten zwiastun, pociągnie pewnie i film. A dwa, nie kumam fenomenu tego Rege Jeana... W tych fragmentach gość ma zerowy poziom charyzmy.

Niestety całość wygląda dokładnie tak jak opisał to Pine. Heheszkowe fantasy to nie moja bajka, ale pewnie rzucę okiem jak wypłynie na szerokie wody. Ale tylko dlatego, że poprzedni film od tej ekipy reżyserów był sympatyczny+ lubię Pine'a.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
No no, wygląda to na naprawdę solidne 3/10!

Odpowiedz
Ło matko, faktycznie niezłe dziadostwo się szykuje. Jeszcze producentom udało się zebrać całkiem niezłą drużynę wkurzających aktorów z Pine'em (coraz częściej się łapię na tym, że gość mnie irytuje i jest jakąś taką bieda wersją hollywoodzkich chadów w stylu Hemswortha czy Pratta) i Smithem na czele.

(22-07-2022, 06:35)zombie001 napisał(a): Heheszkowe fantasy to nie moja bajka

To już lepiej sobie obejrzeć "Naprzód" Pixara.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(22-07-2022, 06:37)Albertino napisał(a): No no, wygląda to na naprawdę solidne 3/10!

Wygląda i tak lepiej niż netflixowy Wiedźmin ;)

Ale faktycznie, solidne 3 w porywach 4/10 oraz nagłówki typu "czemu VFX w Hollywood zasysa" czekają.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Imo wyglada lepiej niz wszystie fantasy ostataniej dekady. Oczywiscie komputerowo-sterylne to wszystko, a eka to nizsze stany srednie filmowej fajnosci, ale mysle, ze to bedzie taki z lekka cringe'owy, ale calkiem bezbolesny sredniak z przeblyskami. Takie 6.5/10.

Odpowiedz
Raz grałem w DnD. Nie podeszło mi. Wolę Warhammera, z takich "klasycznych" fantasy i to właśnie Młotek by się chyba lepiej sprawdził jako film, bo tutaj... no... materiał na megahit Polsatu :)

Odpowiedz
(22-07-2022, 09:24)Bucho napisał(a): Imo wyglada lepiej niz wszystie fantasy ostataniej dekady. Oczywiscie komputerowo-sterylne to wszystko, a eka to nizsze stany srednie filmowej fajnosci, ale mysle, ze to bedzie taki z lekka cringe'owy, ale calkiem bezbolesny sredniak z przeblyskami. Takie 6.5/10.

Green Knight, Wiking

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon