Trailery filmowe.
zwiastun serialu jossa whedona. fajna role ma doogie howser:)

http://doctorhorrible.net/doctor-horrible-teaser-video/80/

Odpowiedz
To nie seria Whedona a 14 minutowa etiuda, czy po prostu film nakręcony z przyjaciółmi ot tak...

Nowy serial Whedona to Dollhouse.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
10 sekundowa reklamówka pierwszego trailera Quantum of Solace -

Na razie to trochę mało, ale wygląda bardzo obiecująco.

Odpowiedz
No na premierę pełnego trailera trzeba niestety poczekać do poniedziałku. Kumpel z redakcji filmwebu już widział i mówi, że zajebisty. Przekonamy się... :)

Odpowiedz
tak, tylko dlaczego to się nazywa James Bond jak bonda wogóle nie przypomina.

Odpowiedz
Ale osso chozi?

Odpowiedz
Heh, jeszcze nawet nie pokazano oficjalnie trailera, a już zaczynają się narzekania na brak bondowskiego klimatu :)

Odpowiedz
a jak, mi sam Craig wystarczy żeby ponarzekać:D

Odpowiedz
- ale fajny fan trailer do nowego Bonda :]. Podobają mi się te napisy. Świetna robota.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
No i pojawił się zwiastun nowego Bonda. Co prawda już wklejono linka do niego w temacie o nim, ale:
po pierwsze, niektórzy tutaj zdają się nie zauważać części działów na forum,
po drugie, zdarzało się, że przy tamtej wersji niektórym się kaszaniły przeglądarki, więc wrzuciłem wersję, która powinna hulać bez problemów.

Zapowiada się obiecująco, do kina na pewno się wybiorę, wygląda na to, że dopóki w głównej roli będzie Daniel Craig, moja obecność na sali kinowej będzie obowiązkowa, a tego nie mogłem powiedzieć o Bondach za czasów Brosnana, z których na dużym ekranie widziałem tylko jednego.

Odpowiedz
a to jest obowiazek czytac wszystkie tematy na forum? a co do bonda, choc to swietne to juz praktycznie nie przypomina starego bonda. nie twierdze ze dobrze, nie twierdze ze zle, ale mysle ze to powinien byc jakis spin-off, np: 008 :)

Odpowiedz
Red Band trailer filmu "Mirrors". Niczym specjalnie wartym uwagi to nie będzie, ale w sumie lekko mnie zainteresowali. Kiedyś rzucę na to okiem.

Odpowiedz
O nie, nie. Znowu bachory, znowu woda (i wanna!), znowu drgające zjawy. Ile można?

Odpowiedz
Jakoś nie patrzyłem na to przez pryzmat horrorów azjatyckich(a do nich jak rozumiem pijesz). Mimo wszystko nie sądzę, żeby to był schemat ala kolejna kopia Ringu, raczej coś bliższego bardziej tradycyjnym horrorom amerykańskim. Co bynajmniej nie oznacza, że film nie zapowiada się na dzieło wtórne, jak najbardziej na takowe się zanosi :)

Odpowiedz
Sam nie wiem, widzę tu totalny miszmasz elementów z filmów azjatyckich, ich remake'ów i horrorów amerykańskich. Krótko mówiąc: nie wygląda to zbyt dobrze.

Odpowiedz
Kroniki mutantów - nawet mnie się spodobało.

Odpowiedz
PREMIERA: Zwiastun do "Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia"!
klik
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
O kurde, nie spodziewalem sie, ale - fajne! Widze ze przeniesienie tej bzdurki w powazna, realistyczna, wspolczesna konwencje wyszlo jej na dobre.

Odpowiedz
Też mi się tak wydaje. Myślę że może wyjść z tego całkiem ciekawe filmidło.
Trochę razi ten Neo-Emo-haker, ale z ogólną oceną wstrzymam się do obejrzenia.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Blindness - nareszcie trailer :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon