Ankieta: Jak oceniasz film?
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Prey, reż Dan Trachtenberg, 2022
Piękne dzieło

[Obrazek: 4bc4000e45730ef1755f8e7c47f91874.jpg]
.

Odpowiedz
Ta fota jest lepsza niż sam film :p

[Obrazek: predator-kulisy-7.jpg]

Odpowiedz
Ten Predator wygląda jak autystyczny, serio, jakby ten film nie miał umiejscowionej akcji kilkaset lat temu to uznałbym, że to postać z filmu Blacka któremu udało się wstrzyknąć sobie autystyczne DNA tego gowniaka.

Odpowiedz
Nie wygląda tak źle moim zdaniem.

[Obrazek: xiktw22el1g91.png?width=640&crop=smart&a...ab323f3e30]

Lepiej niż good guy predator.

[Obrazek: MV5BZGI0MzcwM2EtNjk4OS00ZGQ1LTg0NDctNWY1...X1000_.jpg]

Odpowiedz
W domyśle miał pewnie wyglądać jak dziki, nieokrzesany brutal, ale coś nie do końca pykło. Był już wrzucany materiał o tym, co jest nie tak z nowymi wyglądami predatorów i dlaczego nie umywają się do oryginału.

Odpowiedz
Żeby było jasne, nie podoba mi się design twarzy, z maską wygląda bardzo fajnie, bez, tak sobie, ale wciąż zachowuje te dzikie cechy, w porównaniu do Preda z AvP to wygląda lepiej moim zdaniem.

Odpowiedz
Jak dla mnie projekt wygląda bardzo fajnie. Postawiłbym go pewnie zaraz za oryginalnym. Ale ta produkcja nie oddaje mu sprawiedliwości. Nawet tutaj widać, że na zdjęciach z planu prezentuje się ok, natomiast w gotowym filmie gęba ma jakiś taki komputerowy posmak. Może coś tam majstrowali przy nim w postprodukcji :/

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Na pewno był komputere w użyciu.

[Obrazek: c8300591548f15057c421d938088a9fef001af58.gif]

Tak czy inaczej, mnie ani ziębi, ani grzeje, szczególnie, że nie skupiali się zbytnio na twarzy, w oryginale to co innego, tam, zdjęcie maski i ryk to jest praktycznie najważniejsze ujęcie całego filmu.

Odpowiedz
No jednak ten design, nie jest za dobry...

[Obrazek: comment_1660581005Rvb2XzDAyvxZSpdjd0Qwxk.jpg]

Odpowiedz
Predator z downem po prostu
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
To czemu przyleciał sam a nie z zespołem?

Ba dum tsss

Odpowiedz
Ja się pytam gdzie jest Kossakowski
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(15-08-2022, 18:31)Scheckley napisał(a): No jednak ten design, nie jest za dobry...

[Obrazek: comment_1660581005Rvb2XzDAyvxZSpdjd0Qwxk.jpg]
Ten mem swietnie podsumowuje ten niedorobiony produkt.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(15-08-2022, 16:01)marsgrey21 napisał(a): Nie wygląda tak źle moim zdaniem.

[Obrazek: xiktw22el1g91.png?width=640&crop=smart&a...ab323f3e30]

Przecież on wygląda jak mutant. Może rzeczywiście jakiś upośledzony.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
przy tak zaawansowanej technice to mieli słabego stomatologa skoro laska mu wyrwała ząb

w rysunkowej scenie na końcu jak laska wraca z odciętą głową to mamy zaakcentowane pojawienie się statków

[Obrazek: Bez-tytu-u.png]

Odpowiedz
Wiadomo mniej więcej kiedy dzieje się akcja? Bo jeśli to 2000 lat temu, to może inżynieria genetyczna poszła do przodu i dlatego Pred inny. To by też tłumaczyło inną maskę :) 2000 lat temu potrafili się poruszać pomiędzy galaktykami ale metalowej maski jeszcze nie potrafili wykonać :)
Captain Obvious

Odpowiedz
Nie potrafili zrobic lepszej maski ale mieli bardziej zaawansowana termowizje.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
I bardziej zaawansowany ekwipunek.

Odpowiedz
(17-08-2022, 09:55)Reno napisał(a): Wiadomo mniej więcej kiedy dzieje się akcja? Bo jeśli to 2000 lat temu, to może inżynieria genetyczna poszła do przodu i dlatego Pred inny. To by też tłumaczyło inną maskę :) 2000 lat temu potrafili się poruszać pomiędzy galaktykami ale metalowej maski jeszcze nie potrafili wykonać :)

Wielkie Równiny 1719 rok, też myślałem, że to będzie w jakichś bardziej starszych czasach ale na początku jest scena gdzie ogon psa jest złapany w sidła więc już same sidła dały znak, że to już bardzo współczesne czasy co popsuło mi trochę optykę na klimat filmu bo później pojawili się Francuzi z karabinami na proch

Odpowiedz
Cytat:metalowej maski jeszcze nie potrafili wykonać
Przecież maska była metalowa, tylko koleś wrzucił na nią kości czaszki jakiegoś kosmity.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon