Trailery filmowe.
desjudi napisał(a):zwiastun prezentuje się znakomicie, jak żaden iny w ostatnich miesiącach.

A Benjamina Buttona widzial? 8)
Des, daj spokoj, przeciez ten zwiastun nie rozni sie znacznie od innych zajawek do superbohaterskich, komiksowych blockbusterow.

Odpowiedz
Cytat:cenię kunszt reżyserski Snydera

Co reżyserskie Snydera? To dzisiaj slow motion na blueboxach nazywa się kunsztem?

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Des, daj spokoj, przeciez ten zwiastun nie rozni sie znacznie od innych zajawek do superbohaterskich, komiksowych blockbusterow.

no wyróżnia się przecież. Chociażby tym, że jest niemalże pozbawiony dialogów. Tylko idealnie zgrane ze sobą muzyka i obraz.

zwiastun Benjamina Buttona widziałem. Świetny był. Ale to ten oglądałem 6 razy pod rząd 8)

don vito, umiejętnie podane slo-mo na blueboxach? za to też (bo nie każdy to umie), ale nie tylko za to.

Odpowiedz
To za co? W padace jaką jest 300 nie ma nic więcej.

Odpowiedz
Trailer do Watchman jest taki nijaki, że już prawie zapomniałem co w nim było. Nie rozumiem zachwytów co niektórych tu osób. Desjudi umiejętne pokazywanie Slo-mo nie jest żadnym kunsztem, a więc i Snyder jest też żadnym reżyserem.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Pierwszy teaser trailer do ekranizacji Yatamana :lol: :
http://www.filmweb.pl/Wideo++Pierwszy+teaser+%22Yatt%C3%A2man%22+Miikego,News,id=44683

Odpowiedz
A nie wiadomo nic o fabularnej wersji 'Pokemon'?

Odpowiedz
Oby im taki pomysł do głowy nie wpadł :roll:

Odpowiedz
Czemu? Gdyby tylko też zabrał się za to Takeshi Miike to ja nie mam nic przeciwko. :D

Odpowiedz
Daj spokój co jak co ale pokemony nie powinny być ekranizowane, jak już coś to od razu na DVD i z ostrzeżeniem " Uwaga film może mieć zgubny wpływ na psychikę dziecka"

Odpowiedz
Dokładnie takim samym napisem powinien być opatrzony każdy film Takeshiego Miike, choć z odrobinę innych powodów :). Osoba reżysera Yatamana sprawia, że jestem tym filmem nawet zaciekawiony. Owszem nie będzie normalnie, ale jak ma być nienormalnie w stylu Miikego to czemu nie.

Odpowiedz
Nie wiem nie widziałem żadnego filmu rzeczonego pana, więc ciężko jest mi się wypowiadać na jego temat.

Odpowiedz
Danus napisał(a):Desjudi umiejętne pokazywanie Slo-mo nie jest żadnym kunsztem, a więc i Snyder jest też żadnym reżyserem.

ok, poddaję się, to logiczne rozumowanie mnie przekonało.

Odpowiedz
A co mam Ci powiedzieć, że Snyder to świetny reżyser bo co zrobił? 300? Film równie dobrze mogł być jedynie jako Trailer bo oprócz scen w nim zawartych nic innego nie było ciekawego. A z Watchman widzę, że będzie podobnie. Czy reżyser który ma jeden dosłownie jeden udany film a reszta to same gnioty, może się szczycić kunsztem? Nie sądzę.

Odpowiedz
gdybyś Ty jeszcze nie lubił Transformerów to mógłbym na poważnie rozpatrzeć powyższą wypowiedź. Ale że lubisz, to jedynie tak mogę zareagować: :lol:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Danus napisał(a):Czy reżyser który ma jeden dosłownie jeden udany film a reszta to same gnioty, może się szczycić kunsztem? Nie sądzę.

a co jeśli sądzę inaczej?

i o jakiej reszcie mówisz?

Odpowiedz
desjudi napisał(a):a co jeśli sądzę inaczej?
Twoje zdanie, trzeba uszanować :wink:

desjudi napisał(a):i o jakiej reszcie mówisz?
Nakręcił dość udany Świt, potem 300, w sumie jeden udany film ale nie mówię że świetny i jeden gniot. Prorokuję, że Watchman będzie na poziomie 300. :wink:

Mefisto napisał(a):gdybyś Ty jeszcze nie lubił Transformerów to mógłbym na poważnie rozpatrzeć powyższą wypowiedź. Ale że lubisz, to jedynie tak mogę zareagować: Laughing
Jedno z drugim się nie wiąże. :roll:

Odpowiedz
Wiąże się i to bardzo. Bo widzisz, na tym świecie są dwa rodzaje ludzi przyjacielu, ci którzy lubią Transformery i ci którzy ich nie lubią... :P

Odpowiedz
No niestety szkoda, że Ci drudzy nie szanują zdania tych pierwszych :)

Odpowiedz
Szanują, owszem.

Ale tylko zdanie;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon