Trailery filmowe.
Amerykański rimejk hiszpańskich "Mistrzów" z 2018 roku (trzy nagrody Goya i kandydat tego kraju do Oscara). Woody Harleson w roli będącego na życiowym zakręcie koszykarskiego trenera, który za swoje wybryki zostaje skazany na prace społeczne i w ich ramach przejmuje opiekę nad drużyną złożoną z osób z niepełnosprawnością intelektualną. Reżyserem jest Bobby Farrelly.

Odpowiedz
Wierną ekranizację muszkieterów bym chętnie obejrzał, ale jakoś mi to na taką nie wygląda.

Do tej pory wciąż nie spotkałem takiej, do której by mi się chciało wracać prócz tej z Yorkiem, Hestonem, Lee, Reedem i Chamberlainem, która była jednak zdecydowanie za bardzo komediowa.

Odpowiedz
Wiernej to bym osobiście nie chciał, bo byłaby to opowieść o pozbawionych zasad, oportunistycznych sprzedawczykach którzy wyżej cenią ładne konie niż rację stanu i robią za chłopców na posyłki u królowej-zdrajczyni.
Trailer prezentuje się fajnie, choć Cassel raczej Reeda nie przebije, a Atos to mój ulubieniec. Jako jedyny z tej zdegenerowanej bandy miewał wyrzuty sumienia.

Odpowiedz
Cytat:opowieść o pozbawionych zasad, oportunistycznych sprzedawczykach którzy wyżej cenią ładne konie niż rację stanu i robią za chłopców na posyłki u królowej-zdrajczyni.

No nie mów, że byś nie chciał tego zobaczyć :)
W dodatku książkowe przedstawienie romansów d'Artagnana.

Odpowiedz
Tych Trzech muszkieterów wygląda podejrzanie zbyt dobrze o.O

Warto dodać, że to zwiastun dwóch części.

Na IMDb jest jeszcze ciekawostka, że większość kręcono w lokacjach. Właściwie to ze 135 dni zdjęciowych tylko 1 spędzili w studiu.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Nowa komedia z Eddiem Murphym i Jonahem Hillem

Odpowiedz
SKINAMARINK - premiera w 2023

Odpowiedz
Trailery Srailery napisał(a):Kolejna ekranizacja "Trzech muszkieterów" przed nami. W rolach głównych François Civil, Vincent Cassel, Romain Duris, Pio Marmaï oraz Eva Green jako Milady.

No i oglądam. Wygląda to świetnie, wręcz podejrzanie za dobrze.

Odpowiedz
(06-12-2022, 11:08)streamus napisał(a): SKINAMARINK - premiera w 2023
Na moim kompie od tygodnia.

Odpowiedz
(05-12-2022, 20:10)Paszczak napisał(a): Wiernej to bym osobiście nie chciał, bo byłaby to opowieść o pozbawionych zasad, oportunistycznych sprzedawczykach którzy wyżej cenią ładne konie niż rację stanu i robią za chłopców na posyłki u królowej-zdrajczyni.
Trailer prezentuje się fajnie, choć Cassel raczej Reeda nie przebije, a Atos to mój ulubieniec. Jako jedyny z tej zdegenerowanej bandy miewał wyrzuty sumienia.
Właśnie to bym chciał zobaczyć!
A nie kolejne romantyczno-komediowe bezpieczne i letnie kino.

Tutaj nie wygląda to źle, ale jakoś nie wierzę w odwagę we współczesnym kinie.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(06-12-2022, 07:28)Kryst_007 napisał(a): Nowa komedia z Eddiem Murphym i Jonahem Hillem

Hill ma fajną stylówę, ale to wali takim cringem, że ojajebie.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ale co by nie mówić - Murphy wygląda świetnie. To dobrze wróży czwartemu beverlyhillscopowi. Przynajmniej w tym aspekcie.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Zawsze byłem zdania, że czarni się jednak wolniej starzeją ;)

Odpowiedz
No. Freeman był zawsze stary i taki został :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Hill bardzo mocno przypomina mi tutaj Kawula :) a trailer taki se. Już zapomniałem.
Captain Obvious

Odpowiedz
(06-12-2022, 16:07)Kryst_007 napisał(a): Zawsze byłem zdania, że czarni się jednak wolniej starzeją ;)

Biali starzeją się najszybciej i to jest fakt naukowy. Mają najcieńszą skórę, więc najszybciej dostają zmarszczek. Najszybciej też siwieją. Przegraliśmy loterię genetyczną. It's over, panowie.

Odpowiedz
Coś za coś. Albo wolniejszy proces starzenia się, szybkie nogi do biegania i wielki tłusty kutas, albo ogromny mózg, wysokie IQ i wynalazki takie jak elektryczność, silnik spalinowy, loty w kosmos czy komory gazowe. Nie można mieć wszystkiego.

Odpowiedz
Azjaci mogą się nie zgodzić - starzeją się najwolniej, najdłużej żyją, mają najwyższe IQ (jak wykazują badania), najniższą przestępczość i najładniejsze dziewczyny (to już piszę według mojego gustu, heh). I jeszcze wszyscy znają kung-fu (to już wiem z filmów, a one nie kłamią). Więc jeśli wziąć pod uwagę te wszystkie staty, to są przekokszeni jak elfy u Tolkiena.

Odpowiedz
Ale mają malutkie siurki :)

Odpowiedz
Dlatego ich wiekowa mądrość objawia się tym, że stawiają na homogeniczne społeczeństwo - w ten sposób ich niewiasty nie są narażone na kontakt z hojniej obdarzonymi przez naturę zamorskimi diabłami. Mały siurek to żaden problem, jeśli nie ma z czym porównać.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon