Trailery filmowe.
ale senatorium

A-Team to już chyba nie wskrzeszą

Odpowiedz
Jakiś amatorski produkt? Nigdy nie oglądałem tego serialu.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Raczej nie, bo wróciła oryginalna obsada łącznie z aktorką dubbingującą Ritę.

I widzę, że nawiązali do śmierci Thuy Trang, oryginalnej Żółtej Wojowniczki.

Odpowiedz
Ale chodzi o to, że wizualnie wygląda jak amatorski ;)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Mieszane uczucia, bo nie ma ulubionych rangersów (Tommy, Jason, KImberly,), nie ma Zordona, no i co innego oglądać starą serię, a co innego nową z całym kiczem w której jeden bohater się trzyma i zachował charyzmę, drugi wybrzmiewa sztucznie, a trzeci ma spory bebzun...

Raczej tego nie obejrzę, chętniej zerknę na oryginał aż do "In Space".

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(22-03-2023, 22:24)shamar napisał(a): Ale chodzi o to, że wizualnie wygląda jak amatorski ;)

Serial nigdy nie wyglądał nawet na pół-profesjonalny, więc oddają klimat oryginału ;)

Co do zajawki - straszna geriatria, bez sensu robią taki powrót, ale widocznie kinowi Rangersi z nową obsadą nie chwycili za serca. 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie pierdol bo black don't crack, czarny ranger się nie postarzał nawet odrobiny.

Odpowiedz
(23-03-2023, 10:44)marsgrey21 napisał(a): Nie pierdol bo black don't crack, czarny ranger się nie postarzał nawet odrobiny.

Bez kitu, też to zauważyłem.

A co do trailera to meh. Nigdy nie rozumiałem fenomenu tego serialu.
Captain Obvious

Odpowiedz

Film Tomasza Bagińskiego.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Odpadłem w połowie :/

Odpowiedz
Mnie to rozwaliły podpisy na plakacie, gdzieś na samym dole, drobnym druczkiem "directed ny tomek baginski".

Odpowiedz
W ogóle dziw, że to ma być w kinach, bo wygląda stuprocentowo jak produkcja prosto na DVD/streaming.

Odpowiedz
Nowy film Paula Schradera. Joel Edgerton w roli ogrodnika "z przeszłością", pracującego dla bogatej wdowy (Sigourney Weaver).

Odpowiedz
(27-03-2023, 11:49)al_jarid napisał(a): W ogóle dziw, że to ma być w kinach, bo wygląda stuprocentowo jak produkcja prosto na DVD/streaming.

To raz, a dwa to myslalem, ze tego typu kino przestali krecic dobra dekade temu. To wyglada (tematycznie) jak wyciagniete gdzies z polowy lat 2000.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Trolle 3: N'Sync Backstreet Boys on the Block:

Odpowiedz
PREMIERA ROKU

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Ciekawe czy Ania będzie densić z hiszpańskim Alvaro

Odpowiedz
było?

Odpowiedz
Nowy film Roberta Rodrigueza. Ben Affleck w roli policyjnego detektywa, który tropi napadającego na banki mężczyznę wykorzystującego podczas akcji umiejętności hipnozy (William Fichtner). W tle tajny rządowy program i zaginiona córka bohatera...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon