Trailery filmowe.
Co do scenariusza to liczę, że obecność Singera wniesie odpowiednio dużo dobrego. Ale fakt, Cooper lepiej by zrobił gdyby całkowicie zostawił tą działkę zawodowcom.

Odpowiedz
Sequel jednego z najntisowych gniotów nad którymi pastwił się swego czasu Nostalgia Critic.

Odpowiedz
Król powraca!!!!

https://www.filmweb.pl/news/Uwe+Boll+powraca+Zobaczcie+zwiastun+policyjnego+%22First+Shift%22-151806
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz

Na Srebrnym Globie: Żak Sznajder Edition

Odpowiedz
Meh. Wygląda jak zlepek kilku, mało interesujących, filmów. Koszmarnie to niespójne.
Mam niebezpieczne skojarzenia, że to skończy się krzyżówką "Sucker Punch" i "Jupiter Ascending " Wachowskich =/ 

Kumam, że Snyder nigdy nie uchodził za wybitnego twórcę, ale z pewnością, pod kilkoma względami, był interesującym i wyróżniającym się reżyserem. Przejście do Netflixa go ZMASAKROWAŁO... Żegnaj Zack.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Podoba mi się wizualnie, ale nie zainteresowało mnie to fabularnie.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
W pierwszym filmie będą przez 2h zbierać ekipę, a w drugim się na***** :D

Odpowiedz
Star Wars: The Snyder Edition.

Odpowiedz
Za duzo nasrane wszystkiego, designerski misz masz na calego - niby oldskulowe s-f, netlixowa papka, space oper/science-fantasy. Na deser zenujaco groteskowi kosmiczni Nazisci.

Meh/10
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Szkoda, że to w sumie nie powstaje pod sztandarem StarWarsów. Może tyci ładniejsze by to było, bo tam to Snydera by za jaja trzymali, a tutaj spuszczony ze smyczy na całego... Kaganiec jednak jest czasami wskazany. 

Odpowiedz
Narrator jakby brzmi jak Anthony Hopkins..

A, doczytałem że podkłada w tym filmie głos robotowi :p

Odpowiedz
No fajnie, że chcą robić coś oryginalnego, ale jest różnica między faktycznie autorskim pomysłem a zlepkiem wszystkiego, co Snyder obejrzał w życiu. Dobrze, że żadne studio na to kasy nie wyłożyło, bo to wygląda jak Jupiter intronizacja albo bieda wersja Johna Cartera, czyli flop za grubą kasę.

wyjebane/10
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ale on tego pewnie żadnemu innemu studio nie zaproponował :D
Najpierw bawił się tym DC, nakręcił MoS, w międzyczasie pojawiły się ploty o StarWarsowyn projekcie, ale to nie doszło do skutku. Pewnie dlatego, że wsiąkł w kino superbohaterskie i zajął się BvS i JL. Później była kosa z WB i ostatecznie uczepienie się tego Netflixa.

Hollywoodland wydaje dolce na różny szajs, więc może i na to by wyłożyli.

Btw.
Wiem, że to zupełnie inna skala umiejętności reżyserskich, ale ktoś złośliwy mógłby powiedzieć, że Fincher też tam ugrzązł w Netflixie i już do końca życia (jego albo platformy) będzie dla nich kręcić...

Jezu, oby nie.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
(22-08-2023, 22:03)Mefisto napisał(a): to wygląda jak Jupiter intronizacja albo bieda wersja Johna Cartera

Dokladnie te same (oczywiste zreszta, wiadomo) skojarzenia.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Snyder nakręcił ten szrot o zombie, Netflix najwyraźniej zyskał suby, to i dali mu kasę na kolejne filmy, proste, ja tam gościowi zazdroszczę, że dostaje gruby hajs na kręcenie swoich fantazji, wizualnie to bardzo przypomina Suckerpunch.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Śmieszna sprawa - bo zwiastun wygląda fajnie, rozrywkowo, ale dwie główne czerwone flagi to - Netflix i Snyder. Netflix ma słaby track record. Snyder to też loteria, a po tym zombiakowym filmie widać, że desperacko chce mieć jakieś swoje uniwersum filmowe.
No i jeszcze obsada. Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Cary Elwes, Ed Skrein... To nie jest moc dobrego aktorstwa. I nie sądzę, żeby przeciwwagą mógł być lektor Hopkins czy Djimon Hounsou.
Ale w_ramach_abonamentu to uczciwa cena.

Odpowiedz
Jest postęp względem tego szrota o zombie, tu np. wszystko jest wyraźne :)

Cytat:Ale on tego pewnie żadnemu innemu studio nie zaproponował :D
Proponował Disneyowi jako nowe Star Wars. Dosłownie.
https://variety.com/2023/film/news/zack-snyder-star-wars-pitch-new-characters-r-rating-1235660427/

Odpowiedz
Sci-fi od reżysera Liona

Odpowiedz
https://youtube.com/watch?v=aTMqRPOqkGs&si=4xrQ2D6h_wWS1hgB

LOL

Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
We wuz Jooz en Shiet.

I oczywiscie podzial na bialych oraz czarnych, gdzie wiadomo jaki jest uklad ideologiczny w tym podziale.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon