Trailery filmowe.
Dwa razy Sean Penn. Raz kameralnie z Dakotą Johnson, raz mocniej z Tye Sheridanem.

Odpowiedz
Nowy film przy którym palce maczał Sam Raimi. Wygląda jak ekranizacja jakiejś gry. 

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Wygląda jakby Matthew Vaughn (albo Joe Carnahan) wziął się za remake Uciekiniera z Arnoldem
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Dłuższa zapowiedź westernu, którego reżyserem, współscenarzystą, producentem oraz odtwórcą jednej z głównych ról jest Kevin Costner. "Horizon: An American Saga" ma być dwuczęściową sagą o osadnictwie na zachodzie Ameryki. W obsadzie także Sienna Miller, Sam Worthington, Luke Wilson, Michael Rooker, Jena Malone i Will Patton. Premierę pierwszej części zaplanowano 28 czerwca.

https://www.youtube.com/watch?v=YYsReoZMj1k&ab_channel=WarnerBros.Pictures

Odpowiedz
Fuckin' Murica!
W takich chwilach jestem dumny z bycia Amerykaninem, mimo że nie jestem Amerykaninem.

Odpowiedz
Jaram sie i czekam (ok)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
O kurde, jaram się w opór. Nawet nie wiedziałem, że Costnerowi jeszcze przyjdzie stanąć za kamerą, ale powrót po 20 latach od Open Range przyjmuję z otwartymi ramionami. Trailer piękny. Niech ktoś założy temat.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Wygląda zacnie. Położyć to może chyba tylko przerost ambicji Costnera i związany z tym scenariuszowy burdel, ale wyjdzie w praniu.

Trzeba też doprecyzować, że to ma być saga złożona z 4 filmów, ale Costner nakręcił dopiero 2. Choć ploteczki mówią, że udało mu się już wynegocjować zielone światełko dla następnych.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Tyle, że to flopnie niestety...

Odpowiedz
Fabularny debiut córki M. Night Shyamalana.

Odpowiedz
Nawet nieźle się zapowiada debiut Shyamalówny, co nie jest zaskakujące, bo odcinki, które pisała i reżyserowała w Servant były jednymi z lepszych.

Odpowiedz
Trailer całkiem nieźle ocenianego filmu od A24.

Odpowiedz
Thrillerek z akacją osadzoną w pierwszej połowie lat 90. Podróżujący po zaśnieżonej Montanie obwoźny sprzedawca (Scoot McNairy) spotyka starego znajomego (Kit Harington) i daje się wciągnąć w intratny, ale ryzykowny biznes – przemyt broni i narkotyków dla grupy gangsterów. W obsadzie także Josh Lucas i Stephen Dorff.

Odpowiedz
Inspirowane prawdziwym programem resocjalizacyjnym, słynącego z rygoru więzienia Sing Sing. Grupa skazańców przygotowuje teatralny spektakl z elementami szekspirowskiego "Hamleta". W obsadzie Colman Domingo, Clarence Maclin i Sean San Jose.

Odpowiedz
Pełen zwiastun stylizowanego na lata 70. niskobudżetowego horroru "Late Night With the Devil"...

Odpowiedz
Bobby Cannavale w roli mieszkającego z ojcem (Robert De Niro) stand-upera, który wychowuje autystycznego syna. Gdy otrzymuje propozycję atrakcyjnego występu w Los Angeles, rusza razem z chłopcem w samochodową podróż przez Stany. Na drugim planie Rose Byrne, Vera Farmiga, Rainn Wilson i Whoopi Goldberg.

Odpowiedz

Ależ to będzie złe. Steelbook oczywiście zamówiony :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Jak ujrzałem Huesa to już byłem kupiony. Jakby powstał te 30 wcześniej to byłby hitem w wypożyczalni.

Odpowiedz
No eka tam jest absolutnie klasyczna, Blanks i Cynthia, no kurcze. Oczywiscie bieda na maksa, ale Steelbooka od Slepego na weekend pozycze, wiadomo :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Eka eką, wiadomo, ale tam muzę robi Paul Hertzog a nową piosenkę przygotował Stan Bush. Z ciekawostek widzę jeszcze, że za montaż odpowiada Oliver Harper, znany z Retrospective Reviews na YouTube :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon