Trailery filmowe.
Poza tym Dylan O'Brien nie jest takim no-namem, zwłaszcza, że to nr 1 fancasting na Nightwinga już od ładnych paru lat
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
shamar, oni też nie wiedzą kim jesteś. 

Reitman to jeden z najbardziej przereklamowanych reżyserów swojego pokolenia, ale temat spoko, jeśli scenariusz da radę to może być sympatyczny film na mocną szóstkę. Nie wszyscy tam mam wrażenie aktorsko stają na wysokości zadania, ale obsada spoko, trzymam kciuki za młodego Hofmanna.

Odpowiedz
Tutaj temat spoko, ale juz wykonanie, no wlasnie, jakies takie 6/10. I jedyne co kusi to zobaczyc aktorskie interpretacje legend ejtistowych komedii z czasow SNL.

Co do tego Reitmana to sie nie zgodze, ale nie chodzi mi tyle o jakosc jego filmow, co status Reitmana. Owszem, on byl mocno pompowany w drugiej polowie lat 2000, ale wchodzac w druga dekade XXI wieku to o nim raczej mocno przycichlo, przynajmniej jezeli chodzi o zachwyty mediow, a filmy kreci taki o, 6/10.

Przy czym "Thank You for Smoking" jest zajebiste, a "Up in the Air" przynajmniej bardzo dobre. Problem mam z Juno, bo to rzeczywiscie pretensjonalny, hipsterski znak swoich czasow, ktory moim zdaniem nie jest absolutnie niczym wyjatkowym. Young Adult bylo srednie, Tuly lepsze, ale ciezko mi lubic ten swiat i tych bohaterow, gdzie problemy poznej Americany sa tak mocno na wyrost, ze kompletnie nie potrafie czuc z nimi wiezi, ani sypmpatii. reszty jego filmow nie widzialem i jakos niespecjalnie mi spieszno do nadrobienia.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Sam pamiętam Goslinga z czasów "Fanatyka" gdy jeszcze nie był taki sławny. Nie spodziewałem się, że aż tak jego kariera się rozwinie.

Garfielda pierwszy raz widziałem chyba w Parnassusie, już wtedy uwagę zwrócił. Później przyszło "The Social Network" i pozamiatał aktorsko.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Świetnie oceniana premiera z Cannes. Demi Moore podobno z rolą życia.

Odpowiedz
(09-08-2024, 06:01)Pitero napisał(a): Sam pamiętam Goslinga z czasów "Fanatyka" gdy jeszcze nie był taki sławny. Nie spodziewałem się, że aż tak jego kariera się rozwinie.

No, ja to pamiętam Goslinga z "Młodego Herkulesa" ;p

Pamiętam że tam jakoś wcześniej był iny aktor, bardziej podobny do Kevina Sorbo, ale potem pojawił się Gosling.

Odpowiedz
Tam był ktoś przed Goslingiem? Huh. W ogóle to zabawne bo jestem w stanie dokładnie „powtórzyć” kariery zarówno Goslinga jak i Emmy Stone bo oboje z nich śledziłem od skromnych początków
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Był. To było dawno temu, więc nie pamiętam szczegółów ale chyba w pilocie albo dwóch takich dłuższych filmach poprzedzających serial był kto inny. Wbiło mi się w pamięć bo nie podobało mi się że go wymienili. Tamten był chyba wyższy, bardziej "męski" mimo młodego wieku i po prostu wyglądał jak młoda wersja Kevina Sorbo. Goslinga jako Herkulesa z czasem polubiłem, ale pierwsze wrażenie było takie że podmienili bardzo pasującego aktora na - po prostu - "ładnego chłopca" :)

Odpowiedz
Kilka sekund poszukiwań
Ian Bohen

Grał młodego w 4 odcinkach Herculesa i w filmie-w sumie pilocie serialu "Młody Hercules".

Podobno nie chciał wrócić do roli, bo to wymagało przeprowadzki do Nowej Zelandii na dłuższy okres.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
A, chyba tak. Chyba zaczęło się właśnie od scen retrospekcji w głównym serialu :P

Odpowiedz
Łapta oscarowego bajcika :)

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Zwiastun produkcji Canal+ na podstawie serii filmowej z Butlerem

Twórcy robią piękny fikołek robiąc z Paryża miasto, któremu grozi biały terrorysta, a sytuację mogą uratować tylko policjantka-Marokanka i Raszid z MI6 xD 

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz
Kolejna horrorowa baja od twórców Puchatka: Krwi i miodu. Tym razem Piotruś Pan:

Odpowiedz
To wygląda całkiem creepy

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Hmm, Cujo tylko że z chłopem zamiast psem?

Odpowiedz
"Wolfman" z del Toro był dobry. Wspólczesny mnie nie interesuje. Tak jak "Invisible Man"

(04-09-2024, 17:51)OGPUEE napisał(a): Kolejna horrorowa baja od twórców Puchatka: Krwi i miodu. Tym razem Piotruś Pan:

Czemu to wygląda jakby podjebali scenariusz "IT" a gość gada głosem Eisenberga?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Kolejna zapowiedź filmu Jasona Reitmana o przygotowaniach i emisji pierwszego odcinka słynnego telewizyjnego programu satyrycznego "Saturday Night Live" w 1975 roku. W obsadzie Lamorne Morris, Dylan O'Brien, Cory Michael Smith oraz Matt Wood.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon