Trailery filmowe.
W Maincrafcie można stworzyć dosłownie wszystko. Są ludzie, ktorzy budowali tam komputery, kalkulatory binarne, komputer ktory pozwalal na granie w mainkrafta w mainkrafcie. No ogólnie jest to platforma, w której ogranicza Ciebie tylko wyobraznia i umiejętnosci. Nie o wyglad tu chodzi, tylko wlasnie o te elastycznosc programowania. Sa juz szkoly ktore ucza na tym kodować.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(01-12-2024, 21:27)Corn napisał(a): No ogólnie jest to platforma, w której ogranicza Ciebie tylko wyobraznia i umiejętnosci.

Slyszysz Szamar?! Corn pisze, ze jestes ograniczonym lebiega :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Teraz tak patrze i Vigo Mortensen bylby idealnym Tedem Turnerem:

Juz pierwsze 10 sekund, ta maniera mowienia, grymasy, Vigo jak sie patrzy.

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(22-11-2024, 11:06)Pelivaron napisał(a): Nowy Sorrentino
Mam do niego niego słabość, mimo, że filmy robi coraz słabsze, ale to wygląda jak: ChatGPT wygeneruj mi film Sorrentino. Młoda laska, stare dziady, Włochy, piłka, jakiś trójkąt miłosny, gadanie o życiu itd. Niby czego tu nie lubić i pewnie rzucę okiem, ale mało to ekscytująco wygląda, szczególnie po cieniutkim Hand of God.

Odpowiedz
Nie znam rezysera, nie znam filmow, ale rzeczywiscie to wszystko wyglada jakby robione przez sztuczna inteligencje. Plus trailer mowi w zasadzie wszystko, co i tak bym pamietal dzien po seansie. Mowiac krotko, strata czasu.

Odpowiedz
(01-01-1970, 02:00)Corn napisał(a): Nie o wyglad tu chodzi, tylko wlasnie o te elastycznosc programowania.

Ale to musi wyglądać jak g6wno sprzed 30 lat?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dzięki temu jest lżejsze dla pamięci komputera, no i marketingowo to też dobry ruch bo się wyróżnia

Odpowiedz
Czyli nie musi. To obudz mnie jak to bedzie mialo grafike na poziomie chocby sprzed 10 lat.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ech...

[Obrazek: ae9eGLb_460s.jpg]

Odpowiedz
Wrzucam tutaj, choć to nie zwiastun, a 8-minutowy fragment nowego Zemeckisa:

Paskudnie to wygląda wizualnie. Nawet potem, gdy akcja dzieje się w 4 ścianach to coś jest nie tak z aktorami - wyglądają jakby non stop grali na green screenie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Jest już w sklepiku od jakiegoś czasu w całości ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Woody w poważnym kinie katastroficznym? I'll buy it for a dollar. Historia oparta na faktach, ale co ciekawe - reżyser robi tutaj fabularną wersję własnego dokumentu z 2019 roku.

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Juz od jakiegos czasu wylaczam takie trailery po pierwszych kilkunastu/kilkudziesieciu sekundach, gdy juz wiem, ze na bank chce cos obejrzec. Im wiem mniej to tym lepiej, a jak dochodza blue-collar workers to dla mnie od razu +10 do zainteresowania.

Odpowiedz
(03-12-2024, 16:11)Snappik napisał(a): Wrzucam tutaj, choć to nie zwiastun, a 8-minutowy fragment nowego Zemeckisa:

Paskudnie to wygląda wizualnie. Nawet potem, gdy akcja dzieje się w 4 ścianach to coś jest nie tak z aktorami - wyglądają jakby non stop grali na green screenie.

To film na podstawie komiksu Richarda McGuire pod tym samym tytułem. Akcja obejmuje jakieś 500 milionów lat :)
Ponadto komiks jest kompletnie achronologiczny. Do tego stopnia, że wydano go w formie odrębnych, luźnych kartek, które czytelnik sam może sobie dowolnie poukładać. Bardzo fajna rzecz, ciekaw jestem, jak to rozwiążą w filmie (po tym fragmencie wygląda na zachowaną chronologię, co niestety przeczy samej idei).

https://www.amazon.com/Here-MCGUIRE-RICHARD/dp/0241145961

Odpowiedz
Nowy film Martina Campbella. ​Daisy Ridley jak John McClane - staje się jedyną nadzieją dla grupy zakładników, przetrzymywanej przez radykalnych anarchistów w jednym z londyńskich wieżowców. W obsadzie także Clive Owen.

Jack Quaid (m.in. "The Boys") jako pracownik banku cierpiący na rzadką chorobę genetyczną, która sprawia, że nie odczuwa bólu. "Dolegliwość" przydaje się, gdy bank zostaje obrabowany, a jego partnerka porwana...

Odpowiedz
(04-12-2024, 11:58)Bucho napisał(a): Juz od jakiegos czasu wylaczam takie trailery po pierwszych kilkunastu/kilkudziesieciu sekundach, gdy juz wiem, ze na bank chce cos obejrzec. Im wiem mniej to tym lepiej, a jak dochodza blue-collar workers to dla mnie od razu +10 do zainteresowania.

Znowu 100 lat za mną. Ja ich nawet nie wlaczam.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

WithAnO Production napisał(a):Tarman is BACK and will be here in time for next Christmas! Official Announcement: The next installment of RETURN OF THE LIVING DEAD will hit theaters Christmas 2025. Taking place 18 months after the events at the UNEEDA Warehouse in Louisville, KY, a new Trioxin 2-4-5 leak puts a small Pennsylvania town on the brink of a zombie outbreak during Christmas, 1985.

"Return of the Living Dead" will be released by WithAnO Productions, only in theaters.

The filmmakers promise a BLOODY STUNNING new chapter, made with NO CGI and all PRACTICAL FX.

A sam tizerek to taka świąteczna wariacja na temat zajawki do "The Hills Have Eyes 2".
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Czyli co to jest? Sequel do jedynki?

Wlasnie sie dowiedzialen, ze powstaly 4 i 5. Ale to pewnie jakis chlam na dvd

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon