Trailery filmowe.
(02-01-2025, 22:03)nawrocki napisał(a): Przecież to miało premierę parę miesięcy temu. Do obejrzenia na Max.

W wiedeńskim Imaxie pokazywali, więc uznałem że premiera nadchodzi. 

Odpowiedz

Fajna maska killera. Ale pachnie to niestety twistem z Krzyku.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Pokazali nowego Wolfmana i jak go robili jakby kogoś interesowało:

The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Statham i David Ayer znowu razem...

Odpowiedz
Najnowsza chujnia od Paula W.S. Andersona oparta na opowiadaniu GRR Martina

Youniverse

Odpowiedz
To nie jest już 2002, a Milla już nie ma twarzy nieskalanej chirurgią plastyczną, to już nie to samo.

Nigdy nie zrozumiem fenomenu Bautisty, w czymkolwiek nie występuje, zawsze odnoszę wrażenie, że widzę gościa próbującego grać,, nigdy postać.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Jezu, to wygląda jak produkcja, którą trzymano w lodówce jakieś 10 lat po ujrzeniu twarzy widzów po pokazie testowym. Puszczają to do kina bo chyba ktoś chce odliczyć straty finansowe od podatku.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie, to poważna produkcja.

Cytat:Principal photography began 14 November 2022 at Alvernia Studios in Poland. Photography wrapped in February 2023, after 46 days.

Btw, nie wiedziałem, że ta strong female boss Wendy z disneyowskiego Piotrusia Pizdusia to jej córka.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
(09-01-2025, 21:08)Bartholomew napisał(a): Najnowsza chujnia od Paula W.S. Andersona oparta na opowiadaniu GRR Martina

I zatrudnil wreszcie żone?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No chujnia, ale ja go nawet jakośtam lubię. Jeden z ostatnich bastionów oldskulu w tym całym Holly.

Odpowiedz
O kurcze, film rzeczywiscie jakby wyciagniety z roku 2007, patrzac na tematyke, styl oraz jakosc.

Zreszta juz cos podobnego powstalo, bardzo podobnego:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(09-01-2025, 19:42)Trailery Srailery napisał(a): Statham i David Ayer znowu razem...

Heh.. wygląda jak 100% sequel "Pszczelarza", który z jakichś dziwnych powodów nie mógł powstać pod tą nazwą xD
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Zaraz, zaraz...istnieje film akcji ze Stahamem co sie zowie "Pszczelarz"?! Leze :)

Wlaczylem ten trailer, jak zaczal wymieniac imiona i dodal, ze sa rodzina to zrozumialem, ze obcuje z nadchodzacym klasykiem. I czemu te wszystkie filmy wygladaja tak samo? Bohater, styl, akcyjki...bez kitu, tesknie za radosna tworczoscia lat 80.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
To wstań :)
[Obrazek: 1703256089112.jpeg]

Odpowiedz
(10-01-2025, 00:01)Bucho napisał(a): O kurcze, film rzeczywiscie jakby wyciagniety z roku 2007, patrzac na tematyke, styl oraz jakosc.

Zreszta juz cos podobnego powstalo, bardzo podobnego:

Z ust mnie pan to wyjąłeś. Przez cały trailer miałem wrażenie, że już to kiedyś widziałem, tylko wtedy nazywało się "Ksiądz". Zwłaszcza te kadry z pustkowiem i z pociągiem są nie do odróżnienia.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Odpowiedz
Nowy Barry Levinson

Odpowiedz
Kurczę, nieźle to wygląda. Debry Messing to już dawno w projekcie tego kalibru nie widziałem. Plus w napisach tego nie ma, ale za kamerą Dante Spinotti. Nawet czekam.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Dla mnie meh absolutny. Calosc opiera sie na gimmicku z Bobikiem De Niro grajacym dwie rozne role, bo wszystko inne to recykling kina gangsterskiego z ostatnich 35 lat. I widzielismy juz to wszystko, podane duzo lepiej, i ciekawiej. Poza tym, kuzwa, ilez to mozna napierdalac o wloskich mafiozach?! Jak Zyd mialby jaja to by nakrecil cos o Kosher Nostrze (tak jak Martin krecil o Cosa Nostrze), albo zydowskich milionerach/bilionerach, ktorzy regularnie tna w chooja i to tak, ze Mafia sie moze schowac. Nuda panie, nuda i mielizna.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon