12-12-2008, 08:18
|
Trailery filmowe.
|
|
Trailer Yattamana rewelacyjny. :) Mam nadzieje, ze niezbyt subtelne podteksy erotyczne i wylewajacy sie zewszad seksizm zostana zachowane. :)
Właśnie, liderka złych musi przynajmniej raz w filmie pokazać przypadkiem cycki, inaczej ekranizację uznam za niekompletną :)
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 12-12-2008, 11:46
te nazi ząbiaki jak na taki lowbudget fajnie wygladają zwłaszcza komandier , tylko cos ich tam mało biega IMO
A single pussy hair can pull a battleship through the desert
12-12-2008, 13:12 Tyler Durden napisał(a):Właśnie, liderka złych musi przynajmniej raz w filmie pokazać przypadkiem cycki, inaczej ekranizację uznam za niekompletną :)A wy wiedzieliście, że jest nowa animowana seria? Specjalnie dla Ciebie, Tyler, Twój ulubiony motyw:
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie
12-12-2008, 14:04
Wiedziałem, ale ani jednego odcinka nie widziałem, co ja bym bez ciebie począł Negrin? Ten brodacz na końcu to Steven Spielberg? ;)
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 12-12-2008, 14:10
Myślę, że właśnie on. Zapewne w kinówce będzie asystował Miike. Względnie zostanie producentem. W końcu ma doświadczenie w produkcji filmów z dużymi robotami.
12-12-2008, 14:11
Negrin, jesteś nie w temacie, film już jest zrobiony, Spielberg może już co najwyżej inwestować w kampanię promocyjną :)
A tak w ogóle do dupy ta nowa wersja, nic nie widać, wszędzie kurde ta cenzura, w dzisiejszych czasach biedne dzieci nie mogą już liczyć na widok cycków w ich ulubionej kreskówce :(
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 12-12-2008, 14:22 Tyler Durden napisał(a):Negrin, jesteś nie w temacie, film już jest zrobiony, Spielberg może już co najwyżej inwestować w kampanię promocyjną :)No wiem, wiem, źle się wyraziłem. Domyślam się, że jest zrobiony, skoro jest zwiastun ;) W każdym razie sądzę Spielberg zaangażował się w ten projekt po cichu. Tyler Durden napisał(a):A tak w ogóle do dupy ta nowa wersja, nic nie widać, wszędzie kurde ta cenzura, w dzisiejszych czasach biedne dzieci nie mogą już liczyć na widok cycków w ich ulubionej kreskówce :(Tak właśnie sądziłem, że będziesz niepocieszony. Ale wybrałem dla Ciebie taki klip, który mógł Ci zrobić trochę nadziei.
12-12-2008, 14:28
No, w końcu jakiś zwiastun "X-Men Origins: Wolverine", na razie niestety tylko kiepskiej jakości z Comic-Conu:
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 14-12-2008, 12:14
Nawet bym obejrzał, gdyby Rka była. Ta główna bohaterka, co to ją gra znana aktorka jak-jej-na-imię to fajna laska.
15-12-2008, 00:12
Laska fajna z tej Winstead, widać że grać potrafi...tylko filmy słabe dobiera. Die Hard, Death Proof i teraz to... .
15-12-2008, 00:13
nie no tak strzelałem z tym rokiem, prawdę mówiąc mało mnie interesuje kiedy ten film wyjdzie :)
ale co prawda to prawda - ładna dziewczyna.
Aktualnie rządzi: ja
15-12-2008, 00:27
Make it happen śmierdzi taniochą dla piętnastolatków. Po reklamach atakujących mnie z radia i telewizji promujących You Can Dance i inne ścierwa nie zaciągnęliby mnie na to wołami. Co ten film ma do zaoferowania? Kolejna historyjka o tym, że warto z uporem maniaka ścigać marzenia, a przy okazji znajdzie was miłość. Dzięki, postoję...
A odnośnie trailera X-men... Shit, gdzieś był wątek o zachowaniu ludzi w polskich kinach. Chyba jednak nie doceniamy normalności polskiego widza. Jakby mi ktoś zaczął piszczeć i klaskać w ekstazie na widok kolejnej, wtórnej sceny, w której coś ślicznie-CGI wybucha, to bym chyba zaczął się bawić na sali kinowej w Sweeney Todda. 15-12-2008, 00:54
Ale to był geekowy Comic-Con. Poza wybuchami duży entuzjazm wzbudziło pojawienie się loga Marvel i Logana :) Jestem skłonny to zrozumieć.
https://the-twilight-area.com/ - strona poświęcona serialowi "The Twilight Zone"
http://www.strefamrokupodcast.pl/ - podcast o "Strefie Mroku" https://readersinitiative.podbean.com/ - podcast o literaturze wszech treści 15-12-2008, 01:38
No właśnie. Oni nie przyszli tam na oglądanie filmu. Inna sprawa, że ten klip z ComicConu pojawił się już dawno temu.
15-12-2008, 07:28
Tak a propo to od jakiegoś czasu pojawił się zwiastun właśnie do
Wolverina w bardzo dobrej jakości. http://fdb.pl/w6747,,X,Men:,Wolverine,Zwiastun,.html
koronex1989
15-12-2008, 19:56
Jakoś średnio mi się to podoba.
Nie mam ochoty ani oglądać dzieciństwa tej postaci, ani tym bardziej znosić kolejnego filmu który (tak jak X3) jest raczej luźno powiązany z tym co zrobił Singer. Może się czepiam, ale dobija mnie już samo to że miejsce w którym wszepili mu metal wygląda inaczej niż w X2 :? 15-12-2008, 20:47 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Warto przeczytać, czyli polecamy filmowe artykuły | Jakuzzi | 191 | 52,160 |
24-12-2025, 03:16 Ostatni post: Bucho |
|
| Vlogi filmowe | smackey | 127 | 33,561 |
05-10-2025, 01:14 Ostatni post: slepy51 |
|
| Ciekawe wywiady, rozmowy, wykłady filmowe | Gal Anonim | 50 | 18,371 |
13-09-2025, 13:48 Ostatni post: Mefisto |
|
| Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe | Craven | 830 | 151,779 |