Trailery filmowe.
OUATIA jest o koszernych przecież - i nie tylko
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Zwiastun nowego filmu Takeshiego Kitano:

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(16-01-2025, 04:13)Mefisto napisał(a): OUATIA jest o koszernych przecież - i nie tylko

Przeciez nie mowie, ze nigdy nic nie powstalo, ale OUATIA to jeden klasyk z ostatnich 40 lat, ktory ktokolwiek zna/kojarzy. Sam dales rade napisac "i nie tylko", bo z glowy to w zasadzie malo kto jest w stanie wymienic te kilka filmow, ktore powstaly. Zreszta to nie sa zadne filmy mafijno-gangsterskie, takie na powaznie, ale jakies zmiekoczone laurki, w ktorych zydowscy mafiozi utyskuja nad wlosko-katolickim Antysemityzmem (nie zartuje), albo jakies niezobowiazujace pulpy.

Pokazcie mi Zlych Zydow w kinie i tyle :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(16-01-2025, 23:16)Bucho napisał(a): Sam dales rade napisac "i nie tylko", bo z glowy to w zasadzie malo kto jest w stanie wymienic te kilka filmow, ktore powstaly.

No o 3 w nocy nie będę się zastanawiał nawet nad tym tematem. Zresztą problem z Holly jest taki, że tam tak naprawdę bardzo dużo postaci jest kosher, ale jest to albo subtelnie albo symbolicznie pokazane/nadmienione. A temat o złych żydach mamy przecież :)

Odpowiedz
Wiem, ze mamy, ale pogadac sobie chcialem o roznicach miedzy mafijnym kinem wloskim i zydowskim, bo gdzie Rzym, gdzie...coz, Żym :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Odpowiedz
O przehuj:

komentarze oczywiście wyłączone, bo wiadomka, że toksyczny fandom xD

Odpowiedz
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Odpowiedz
Nie wygląda aż tak źle, mimo że totalnie wtórnie. Ciekawostka taka, że nakręcił to Flying Lotus. Nieźle się zdziwiłem.

Odpowiedz
Koles nabrykal, wiadomo, ale to wyglada naprawde spoko, jedyny minus, ze trailer pokazuje zbyt duzo:

To Sinners natomiast niczym murzynskie Od zmierzchu do switu.

Odpowiedz

Odpowiedz
Meksykańska wersja Lone Survivor, tyle że z kartelami. 

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Fajne.

Odpowiedz
O Tim Robinson dostał film?! Polecam program tego wariata na Netflixie - „I think you should leave”. Kawałek wybitnej komedii, co na rok 2024 nie jest takie oczywiste
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
A tu z kolei kolejny nudny biopic:

Odpowiedz
Proszę bardzo:

G20

Odpowiedz
Bialy terrorysta vs podstarzala rura: )

Nie wiem kto jest na plakacie.

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcTJH8qE5Mick6E6w5FuJ7v...DfHUZwVQ&s]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nowy Besson nakręcony iPhonem

Odpowiedz

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon