Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
26-02-2025, 01:08
|
Trailery filmowe.
|
|
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 26-02-2025, 01:08
Z tym Holland to chyba jakas dziwna akcja z produkcja/postprodukcja bo zdejcia rozpoczely sie prawie dwa lata temu. Technicznie pewnie spoko, ale gardze filmami, ktore robia thriller polaczony z obrzydzaniem malomiasteczkowego, bialego trad life - jebac ten Talmudyzm, tfu!
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
26-02-2025, 03:30
To Holland wygląda na powtórkę Stepford, w którym Kidman też przecież grała xD
A ten drugi pachnie Men. Podziękował.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 26-02-2025, 18:46 (25-02-2025, 12:24)Pelivaron napisał(a): Ciekawe. Nowy film Rona Howarda "Eden" z naprawdę głośną obsadą: Daniel Bruhl, Vanessa Kirby, Sydney Sweeney, Jude Law i Ana de Armas, nie ma dystrybutora w USA, więc pojawił się... zwiastun z dubbingiem niemieckim bo zbliża się premiera u somsiadów :) Ponoć Ana de Armas kradnie film ;) Czy ominęła mnie jakaś gównoburza wokół Rona Howarda? Powiedział coś lub zrobił coś takiego, że został wyrzutkiem w Hollywood, dopadła go cancel culture i nikt nie chce mieć do czynienia z jego filmami? Poprzedni film Thirteen Lives z Mortensenem i Farrellem też przeszedł jakoś tak niezauważony, gdyby nie był dostępny na Prime to nawet bym nie wiedział że ciągle kręci filmy. A najlepsze że przecież ostatni film to była bardzo dobra robota, a najnowszy zapowiada się też na coś interesującego. A może klapa "Solo" tak przyczyniła się do jego zniknięcia? Albo to zasługa ekranizacji książki wiceprezydenta USA, czyli Elegii dla bidoków? Może tym filmem tak podpadł w Hollywood? Dziwna sprawa z jego ostatnimi filmami, jakby jakiemuś producentowi nadepnął mocno na odcisk. 02-03-2025, 14:29
Pamiętam jakąś niejasną historię, gdzie chyba nie był wymienione wprost, ale artykuł wskazywał, że może chodzić o niego.
Niemniej wydaje mi się, że sprawa jest mniej skomplikowana. Kiedyś jego filmy zarabiały znacznie więcej pieniędzy, a w okresie 2011-2018 trafiły mu się w zasadzie same klapy - oprócz Inferno i może od biedy Rush, które pewnie wyszło tak na zero. Przez to wylądował na streamingu i tyle. A już zdecydowanym gwoździem do trumny było Solo, na który to film wydano zdecydowanie za dużo pieniędzy (o co, jak gdzieś widziałem, obwiniano Howarda - choć on wkroczył, aby film ratować) i w swoim czasie był uważany za szokującą porażkę Disneya, choć dzisiaj to już można znaleźć wiele większych. 02-03-2025, 15:07
No ja bym powiedział, że ten Solo go dobił, dokładnie tak samo jak porażka EpIX podcięła skrzydła Abramsowi.
Howard jeszcze chociaż po cichu sobie tam nad jakimiś rzeczami pracuje, a taki J.J. z tej piwnicy nie może się wygrzebać... Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
02-03-2025, 15:12
Pomysł był niezły, na początku pachniało to trochę bieda-wersją horrorów Jordana Peele, ale potem niestety wskoczył typowy motyw bugimena/ducha. Dodatkowo zwiastun zdradził wszystko, włącznie z twarzą czarnego charakteru :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
04-03-2025, 20:44
Nowy film gościa, który współreżyserował Shin Gojira. Nowy film jest rebootem thrillera akcji "Superekspres w niebezpieczeństwie", który miał premierę 50 lat temu i stał się inspiracją dla twórców hollywoodzkiego hitu "Speed: Niebezpieczna prędkość".
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
05-03-2025, 13:14
Oryginał widziałem niedawno - świetny i z charakterem. To tutaj wygląda na typowo netliksowe gówienko z maksymalnie nijakim, telewizyjnym wyglądem. Zieeeeeeeeew.
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 05-03-2025, 18:43
Nowy Cronenberg:
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
16-03-2025, 02:12 Podobno horror roku. Cytat:Join them. Alison Brie and Dave Franco in the horror movie of the year. TOGETHER. In theaters 8.1. Szczerze wątpię, ale zwiastun ciekawy.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
20-03-2025, 01:32
Jutro pełni trailer, ale ta zajawka już zapowiada coś fajnego :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
20-03-2025, 16:27 Nowy film Seana Byrne'a, australijskiego reżysera odpowiedzialnego za świetny "The Loved Ones" i niezły "The Devil's Candy". Tutaj jak widać będą rekiny a to zawsze na plus :)
20-03-2025, 19:58 Super się to zapowiada.
31-03-2025, 01:37
O ja nie mogę - te pedały dalej w maskach kręcą wszystko? xD
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 01-04-2025, 23:28 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Warto przeczytać, czyli polecamy filmowe artykuły | Jakuzzi | 191 | 52,104 |
24-12-2025, 03:16 Ostatni post: Bucho |
|
| Vlogi filmowe | smackey | 127 | 33,542 |
05-10-2025, 01:14 Ostatni post: slepy51 |
|
| Ciekawe wywiady, rozmowy, wykłady filmowe | Gal Anonim | 50 | 18,359 |
13-09-2025, 13:48 Ostatni post: Mefisto |
|