Filmy Disneya / Pixara
Zeglerowa wyjaśniona przez syna producenta

http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Ale ona jest wkurwiajaca z ryja. Oby to był koniec jej kariery
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
To ten producent co specjalnie fatygował się do niej u prosił by zdjęła z Instagrama tekst o wolnej Palestynie.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
I synalek usunął komenta. Gdy post Zegler o Palestynie nadal wisi. Widać, kto tu ma większe jaja :).

Odpowiedz
Ale komentarze zablokowała :)
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Królewna Czarnuszka okazała się jednak gigantycznym flopem. Liczyłem że w rozpędzie może dojść do 350m jako optymistyczny wariant tej katastrofy, a ona ledwo doczłapie do 200m. Więc kinowo to już jest jedna z największych klap Disneya o ile nie największa. Przy budżecie 270m na film i około 100m na promocję powinien minimum zebrać 750m, żeby wyjść na zero, a tutaj nawet nie zwróci się połowa kosztów produkcji,. Będą w plecy ogromną ilość kasy. RIP kariera Zeglerowej, bo co prawda Kitsch też nie miał lekko z Johnem Carterem, ale przynajmniej zaliczył kilka spektakularnych klap potem z innymi filmami. Zeglerowa nie będzie miała takiej szansy XD.
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
https://variety.com/2025/film/news/disney-tangled-live-action-movie-on-hold-1236359305/

Disney idzie po rozum do łba?

Odpowiedz
Jeżeli rimejk "Jak wytresować smoka" odniesie sukces finansowy, to wszystkie disneyowskie rimejki znowu zostaną rzucone na taśmę produkcyjną.

Odpowiedz
Może to i lepiej, że Tangled nie wypali. CGI włosy to będzie przecież na bank porażka. Do tego kameleon...
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
To Tangled było serio rozważane jako live action? Teraz to łatwiej wymienić co nie było rozważane jako live action.

(03-04-2025, 22:20)Żółte Krzesło napisał(a): Jeżeli rimejk "Jak wytresować smoka" odniesie sukces finansowy, to wszystkie disneyowskie rimejki znowu zostaną rzucone na taśmę produkcyjną.
Nie zapominaj o Lilo i Stitchu, któremu też grozi sukces.

Odpowiedz
Pomyślałem o "Jak wytresować smoka" ze względu na CinemaCon, na którym puszczono go w całości (aczkolwiek jeszcze w wersji nieukończonej) i wszyscy pieją z zachwytu.

Odpowiedz

Oglądałbym.

Odpowiedz
Dokument o kulisach Goofy'ego na wakacjach:

Odpowiedz
(05-04-2025, 17:54)Gieferg napisał(a):

Oglądałbym.

[Twitter]https://twitter.com/LibertyKoreaP/status/1909134072405705006?t=h7YJ0_4iB1CnqZ6w69fGig&s=19[/Twitter]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Na ocenę bym nie patrzył, bo był to początkowo review bombing, a sam uważam, że panuje zła atmosfera.

A co do zapodanej sceny. O kurwa. Jakim cudem ramotkowa animacja jest lepiej zagrana od filmu aktorskiego z tego roku?! Zegler to wygląda jakby miała się zesrać. W ogóle w remake'u kompletnie położono dramatyzm i inscenizacja to jakiś koszmar. 

Odpowiedz
Na ocenę można jak najbardziej patrzeć bo jest adekwatna do jakości filmu ;)

Odpowiedz
Filmu jeszcze nie widziałem, więc nie wypowiem się. Choć po zapodanym fragmencie jestem w stanie uwierzyć (no i nadal to live action remake Disneya).

Odpowiedz

LOL, przecież to jest aż niepojęte jak ci współcześni zjebani umysłowo twórcy nie rozumieją kompletnie sensu i wydźwięku tych oryginalnych filmów.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Byłem w kinie na nowym "Lilo i Stichu". Głównie dlatego, że oryginał to klasyk i moja ulubiona rysowana animacja Disneya. Przekonały mnie też dobre recenzje.

Bawiłem się lepiej niż na nowym, 3-godzinnym, przegadanym "Mission: Impossible". Film, dwa razy krótszy, ze znaną mi fabułą, a dwa razy lepszy od podobno ostatniej przygody agenta Hunta, który zasługiwał na lepszy finał.

Nowy "Lilo i Stich" zachował główny trzon fabuły, a niektóre sceny są żywcem przeniesione z oryginału. A mimo to jest live-action, który najbardziej różni się od oryginału ze wszystkich innych live-actionów. Zmian mniejszych i większych jest tu tyle, że wymienianie długo by zajęło. I to wszystko są zmiany na plus. Film nie jest przez to zbyt odtwórczy, dużo frajdy daje oglądanie nowych gagów i pomysłów scenariuszowych. Ciekawe również, że film choć trochę dłuższy od bajki, a tempo ma jakby szybsze. Wydawało mi się, że bardzo prędko odhaczane są kolejne sceny z oryginału.

Ocena: 8/10.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Wywalenie Ohany i Elvisa oraz krypto reklama resortu Disneya to zmiany na plus?
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon