Trailery filmowe.
Strona internetowa podana na końcu zwiastuna sugeruje, że ten film będzie miał fabularne powiązania z "Barbarzyńcą", poprzednim filmem Creggera.
Żółte Krzesło, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Aug 2013.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Debiut reżyserski Jesse'ego Armstronga!

Odpowiedz
Dokument o Paulu Reubensie:

Odpowiedz

The Rock idzie po Oscara ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Oj, jaranko. Momentami trochę ta charakteryzacja wybija, ale i tak nie mogę się doczekać.

I Emilka wyglądająca jak miliard baksów. Chyba. Bo nie wiem jak wygląda miliard baksów.

Odpowiedz
The Rock i Emily Blunt? To na pewno nie sequel tego filmu, co to płynęli razem statkiem przez dżunglę?

Odpowiedz
(29-04-2025, 15:17)Pelivaron napisał(a): I Emilka wyglądająca jak miliard baksów. Chyba. Bo nie wiem jak wygląda miliard baksów.

Infacyjnie :)

Lubie Colemana i koles ma ciekawa historie kariery, a wiec moze sie nawet do kina wybiore. Watpie, ze beda z tego od razu Oscary (nominacje moze), ale to w sumie bez znaczenia, bo trailerek jest spoko.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(29-04-2025, 15:30)Bucho napisał(a):
(29-04-2025, 15:17)Pelivaron napisał(a): I Emilka wyglądająca jak miliard baksów. Chyba. Bo nie wiem jak wygląda miliard baksów.

Infacyjnie :)

:DDD

A tutaj zwiastun nowego filmu kolesia od Barbarzynców ;)

Odpowiedz
(29-04-2025, 15:17)Pelivaron napisał(a): Chyba. Bo nie wiem jak wygląda miliard baksów.

[Obrazek: 1498504321_v1baj4_600.jpg]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(29-04-2025, 16:21)Pelivaron napisał(a): A tutaj zwiastun nowego filmu kolesia od Barbarzynców ;)

Teaser mnie przekonał, więc resztę materiałów promocyjnych chyba sobie daruję. Daję Creggerowi kredyt zaufania, bo "Barabararzyńca" był dobry pomimo feministycznych naleciałości.

Odpowiedz
Wtorek dzień trailerów. W ogóle zrobili Iluzję 3:

oraz

Odpowiedz

Odpowiedz
Nowy film Ethana Coena. Margaret Qualley w roli prywatnego detektywa z małego miasteczka, badającego serię dziwnych zgonów. W obsadzie także Aubrey Plaza, Chris Evans i Charlie Day.

A tutaj Jai Courtney jako seryjny morderca, który karmi swoimi ofiarami... rekiny ;)

Odpowiedz
Nawet nie wiedziałem, że Netflix robi sequel do tej średniawki, która oferowała tylko jedną fajną scenę (i to jeszcze wprowadzającą). No ale pewnie wyliczyli na Excelach że fanserwis w postaci Umy machającej szabelką wystarczy z nowości.

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Odpowiedz
Ale Franz miał strzelać do Papieża w młodości. Film spóźniony o jakieś 40 lat.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ale on nie ma strzelać do papieża tylko do Ali Agcy
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
No to już kompletnie stracili moje zainteresowanie...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz

Patrzcie kto postanowił zostać Guyem Ritchie circa 2000.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon