Trailery filmowe.
LPC napisał(a):a dlaczego w lato ... 80mln musi się zwrócić i to z nawiązką

Prosto i w samo sedno. ;)

Odpowiedz
Wypuszczenie filmu w wakacje nie gwarantuje zysków. Poza tym mówimy o trwającym zapewne 150 minut dramacie gangsterskim z kategorią R, a nie PG-13 rozwałce z udziałem wielkich robotów.

Skoro przy zyskach jesteśmy, przeczuwam ze Watchmen zrobi GIGANTYCZNĄ klapę.

Odpowiedz
A mnie sie wydaje, ze zwroci sie spokojnie. No ale to temat nie na ten temat. :)

Cytat:Wypuszczenie filmu w wakacje nie gwarantuje zysków.

Jasne, ze nie gwarantuje, ale zwieksza szanse na soczyste dochody.

Odpowiedz
mikisiki09 napisał(a):dresy, ćwoki i takie tam pójdą też na pewno na Public Enemies.

mając do wyboru długaśny film gangsterski od Manna, a półgodzinne TF2, GIJoe i co tam jeszcze będzie, to na pewno Manna nie wybiorą :D

Mierzwiak napisał(a):Wypuszczenie filmu w wakacje nie gwarantuje zysków.

chyba w Polsce tak jest - w Stanach sporo hiciorów zarabia podczas lata, że wspomnę tylko nolanowskie nietoperki
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Cytat:Skoro przy zyskach jesteśmy, przeczuwam ze Watchmen zrobi GIGANTYCZNĄ klapę.
Mam taką nadzieję, choć szczerze wątpię patrząc na to jak wiele osób na przeróżnych forach dostaje spazmów na samą myśl o tej produkcji. Na filmwebie zostałem już zjechany za samą wypowiedź o moich wątpliwościach związanych z filmem.

Jak dla mnie to można się spodziewać powtórki z Nolan-Zombie.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
bo w lecie fajniej sie chodzi do tych klimatyzowanych sal ;)

Odpowiedz
Mefisto napisał(a):mając do wyboru długaśny film gangsterski od Manna, a półgodzinne TF2, GIJoe i co tam jeszcze będzie, to na pewno Manna nie wybiorą :D
No akurat pierwsze TF trwały 145 minut i bynajmniej nie był to wyjątek wśród blockbusterowych CGI filmów, więc złośliwość wybitnie nietrafiona :)

Odpowiedz
Tyler Durden napisał(a):
mikisiki09 napisał(a):nastepnym punktem będzie masowe narzekanie, że Depp nie tańczy jako fryzjer, że nie ma dużo dziwnych spinek we włosach itd
Tak, masz rację, jestem pewien, że tak właśnie będzie.

głupio powiedziałem. zwrócić uwagę chciałem na fakt, żę Depp odzwyczaił od grania względnie normalnych ról. dawno tego nie było.

ogólnie jestem przekonany, że film nie będzie klapą. główni aktorzy bardzo popularni, tematyka też nie jest jakaś odpychająca. nie mamy tutaj dramatu obyczajowego o niesłownym deweloperze. będzie dobrze.

gadamy w temacie o trailerach, a PE nawet go nie ma:)

Odpowiedz
mikisiki09 napisał(a):ogólnie jestem przekonany, że film nie będzie klapą. główni aktorzy bardzo popularni, tematyka też nie jest jakaś odpychająca. nie mamy tutaj dramatu obyczajowego o niesłownym deweloperze.

Widze, ze zglebiles pozycje od gory do dolu, esse. ;)

Odpowiedz
wreszcie ktoś to docenił...

Odpowiedz
Tyler Durden napisał(a):No akurat pierwsze TF trwały 145 minut

hmm...to pewnie dlatego o mało nie zasnąłem :P poza tym to nie była złośliwość, tak jest i już...niestety

Odpowiedz
- ten zwiastun Star Treka jest swietny! Od dawna nie widzialem takiego trailera filmu s-f. On nie jest nastawiony na akcje, tylko na przygode, przezwyanie i pokazywanie fantastycznie wygladajacego swiata. Widzialem go w lepszej jakosci - efekty robia wielkie wrazenie, bo to wszystko jest tak sprytnie zmontowane, ze wydaje sie, jakby odkrywalo sie ten swiat wraz z bohaterem. A zajawka trwa 40 sekund! To moze byc swietny film.

Odpowiedz
Według zapewnień Abramsa taki ma być właśnie ten film

A jak chcesz dobry przygodowy S-F to obejrzyj Serenity (bądź Firefly + Serenity). Jak mi nie wierzysz to zapytaj Mefisto :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Tylko nie zaczynaj od Serenity, tylko od serialu.

Odpowiedz
Mefisto napisał(a):
mikisiki09 napisał(a):dresy, ćwoki i takie tam pójdą też na pewno na Public Enemies.

mając do wyboru długaśny film gangsterski od Manna, a półgodzinne TF2, GIJoe i co tam jeszcze będzie, to na pewno Manna nie wybiorą :D

O, jakie nieudolne próby bycia złośliwym.
Transformers też było "długaśne" jak zresztą większośc filmów Baya, więc i po dwójce bym sie nie spodziewał running tim krótszego niż 130-140 minut :P. Osobiście wybiorę się i na film Baya i na film Manna.

Odpowiedz
Ninja napisał(a):O, jakie nieudolne próby bycia złośliwym.
Transformers też było "długaśne" jak zresztą większośc filmów Baya

o, jakie nieudolne próby w czytaniu poprzedniej strony tematu :roll:

Odpowiedz
Craven napisał(a):Tylko nie zaczynaj od Serenity, tylko od serialu.
Ja zacząłem od filmu (bo o istnieniu serialu nie wiedziałem i nie interesowało mnie wtedy to) i nie uważam żebym stracił, po pierwszym obejrzeniu maksymalnie mnie zassało.
"What is locked can be opened. What is hidden can be found. What is yours can be mine". - Garrett
The Dark Mod - Stories From The Shadows

Odpowiedz
Mefisto napisał(a):
Ninja napisał(a):O, jakie nieudolne próby bycia złośliwym.
Transformers też było "długaśne" jak zresztą większośc filmów Baya

o, jakie nieudolne próby w czytaniu poprzedniej strony tematu :roll:

I kolejne...

A cóż to ma do rzeczy skoro nie dośc że zdązyłem już zauważyć że w temacie o Transformers zachowujesz się jak klasyczny troll, którego jakimś dziwnym trafem żaden moderator nawet nie próbuje ukrócić, to jeszcze próbujesz się uczepić z każdej strony, nawet tej z której się uczepić nie ma czego? Ani to inteligentne ani zabawne. Poza tym: skąd tyle jadu? To tylko film for God's sake.

:roll:

Odpowiedz
o ja pierdole - następny kretozaur :roll:

po 1: nie przeczytałeś dokładnie tematu i wysilasz się aby wytknąć mi to, co już było wytknięte
po 2: jaka, powtarzam jaka niby złośliwość jest w mojej wypowiedzi odnośnie wyboru filmów przez gawiedź, tego nie wiem - jest to kolejna zagadka wszechświata
po 3: czego się niby czepiam - pokaż mnie to palcem, bo na razie to Ty się czepiasz (i wkurwiasz przy okazji) mnie
po 4: gdzie ten jad widzisz? a może chcesz go koniecznie zobaczyć dopiero? :roll:

Odpowiedz
Pierwsza linijka wystarczy za powód żeby na to nie odpowiadać.

Military napisał(a): - ten zwiastun Star Treka jest swietny!

Nigdy fanem tej serii nie byłem, ale muszę przyznać, że spocik mnie nawet zainteresował. Zobaczymy, może nawet się wybiorę do kina, kto wie :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon