Trailery filmowe.
Nowy film Chan-wook Parka

http://www.filmweb.pl/Wideo+Ksi%C4%85dz-wampir+od+tw%C3%B3rcy+%22OldBoya%22,News,id=50067

Trudno coś powiedzieć po tym zwiastunie, ale znając twórczość Parka będzie dobrze 8)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Drag Me to Hell Sama Raimi:
http://www.slashfilm.com/2009/03/11/drag-me-to-hell-movie-trailer/

Ostatnio tak rozśmieszył mnie trailer innego "horroru" - Unborn.
Na spill.com mówili po obejrzeniu filmu, że podobno mocno przypomina charakterem "Evil Dead 2", także ja chętnie zobaczę.

Odpowiedz
szkoda, ze nie evil dead 1. ale i tak obejrze - lubie historie, w których ktoś kogoś wkurwił i zrobiła sie z tego fabuła:)

Odpowiedz
Crov, już ten trailer omawialiśmy kilka dni temu ;)

I tak, z recenzji na AintItCool wynika, że wyszedł film świetny. Z elementami humoru tak jak w przypadku Evil Dead 2. Najwyraźniej Raimi nie pokazuje najciekawszych scen w trailerze. Będzie trzeba zobaczyć.

Odpowiedz
Wiem, a ja powiedziałem, że po opiniach ludzi, którzy obejrzeli (a nikt taki się tu nie wypowiedział) można wnioskować, że to coś w stylu Evil Dead 2. I tyle. ;)

Odpowiedz
Ciekawe, bo w trailerze nic stricte komediowego nie ma.

Odpowiedz
Niby tak, ale nawet w zwiastunie Evil Dead 2 nic stricte komediowego nie było o ile pamiętam - żadnego "ashowania", że tak powiem.

Odpowiedz
AWAY WE GO

Sam Mendes tym razem kameralnie. Nakręcił film bez gwiazd w obsadzie (poza Gyllenhaal i Danielsem), z tego co widać coś jakby w stylu "Mała Miss" czy bardziej "Juno" (p. podobne animowane wstawki i główna bohaterka w ciąży :) ). Czekam niecierpliwie.

Odpowiedz
Sympatyczne.

Do tego w rolach głównych Jim z The Office i Maya Rudolph którą uwielbiam za Saturday Night Live.

PS. W przyszły piątek w amerykańskich kinach debiutuje trailer Where the WIld Things Are!

Odpowiedz
Rzeczywiście sympatyczny zwiastun i mam nadzieję, że będzie również bardzo sympatyczny film. "Revolutionary Road" mnie nie zachwyciło, ale tym razem chyba trafi w mój gust, bo lubię takie niezależne, proste i zarazem ładne filmu, jak "Mała Miss", a zanosi się na coś w tym stylu :>

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):którą uwielbiam za Saturday Night Life.

Ekhem.. ;)

Sam zwiastun jakis taki bezbarwny.

Odpowiedz
Wiadomo o co chodzi:)

Nie pamiętam żeby ktoś wspominał, ale od jakiegoś czasu jest już ostateczny trailer Wolverine'a:

Kał and mocz, tyle ode mnie.

Odpowiedz
przepraszam, że niby Wolwie miał organiczne pazury od urodzenia? O_o

Odpowiedz
Ale my się nie gniewamy.
Miał.

Odpowiedz
czy to nie jest przypadkiem ten sam pedalski wolwie, bohater współczesnych bezjajecznych bajeczek dla dzieci, który w x-menach biegał po lesie, zabijając wrogów szponami, i ani kropli krwi nie było widać? jednak przekozak. ta jedna scena będzie mnie do końca życia prześladować.

Odpowiedz
Dlaczego pedalski, skoro zabijał bez problemu? Nie jego wina, że akurat nie mieli krwi! ;) A film zapowiada się cienki. Szkoda.

Odpowiedz
Mental napisał(a):bohater współczesnych bezjajecznych bajeczek dla dzieci
Pierwsze dwa filmy, szczególnie X2 proszę zostawić w spokoju drogi Mentalu:)

Stryker ma w tym filmie nie wiem, ze 30? lat mniej niż w X2, ale film wygląda jakby dział się współcześnie, przynajmniej takie odniosłem wrażenie. W ogóle nagromadzenie cool postaci i ujęć slo mo jest dobijające.
Przed Watchmen też się tego zwolnionego tempa czepiałem, ale jednak w większości Snyderowi udało się wybronić (co nie znaczy że nie można było sobie tego darować), ale tutaj na serio wygląda to na jakąś wieś.

Odpowiedz
Lubię dwa pierwsze X-meny ale kolejny film z Wolverine w tytule nie zapowiada się już tak dobrze. Podobnie promocja, plakaty wtórne, a niektóre zdjęcia... no cóż jak model na wybiegu :roll: . Nie tędy droga.

PRZYKŁAD

Odpowiedz
Where the Wild Things Are http://www.traileraddict.com/trailer/where-the-wild-things-are/trailer

O rany, to będzie cudowny film.

Odpowiedz
rany :) ... będzie super :twisted: w stylu filmłba daję mu 9/10 bez oglądania :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon