Trailery filmowe.
Sam bardzo czekałem na ten film Delpy, ale po zwiastunie nie czuję się przekonany. Obsada mi się zupełnie nie klei. Lubię właściwie wszystkich aktorów bez wyjątku, ale nie widzę ich za bardzo w tych rolach. Przede wszystkim dziwne wrażenie zrobiła na mnie Delpy, która swoim naturalnym urokiem predestynowana jest raczej do grania ciepłych postaci. Jednak najbardziej mi się nie uśmiecha Anamaria Marinca, która przecież tak dobrze wypadła w "4 miesiącach...", ale tutaj okropnie mówi po angielsku.

Obym się oczywiście mylił, ale po zwiastunie rzuca się i to mocno jakieś wrażenie sztuczności, którego w przypadku troszkę podobnego tematycznie ostatniego zwiastuna "Cheri" nie miałem.

Odpowiedz
Cytat:Delpy, która swoim naturalnym urokiem predestynowana jest raczej do grania ciepłych postaci
Albertino, a widziałeś ją u Kieślowskiego?
a co do filmu - historia ma spory potencjał, a Delpy, co by nie mówić o 2 Days in Paris, potrafi prowadzić aktorów. Oby się tylko nie zrobił z tego teatr.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz

Wie ktoś może kiedy to u nas wychodzi na dvd? :-)

Odpowiedz
Najlepszy jest lektor czytający tytuł :D.

Szykuje się wielkie, epickie kino!

Odpowiedz
Nie wiem, czy to ktoś tu pokazywał:
trailer filmu autora "Batman: Dead End", czyli "Hunter Prey".

Wygląda może nie mocarnie, ale jakoś tak serce żywiej bije, widząc jakby to zalatywało kinem z lat 70-80, trochę jakby starwarsowe klimaty... Trailer jest krótki i dużo nie widać, ale to co widać robi nadzieję.

Odpowiedz
Oldman jako karzeł! - może być dobre
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Przecież to stary film. I słaby. Ale Oldman zawsze dobry. ;)

"Dance Flick" - od Wayansów. Czyżby miało być zabawnie? Zobaczymy.

Odpowiedz
District 9 - http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/district9/

Kolejny ciekawie zapowiadający się film sci-fi, nie wygląda aż tak rewelacyjnie jak Moon, ale 1) inna tematyka, 2) dobrego sci-fi nigdy za wiele. Co najmniej interesujące podejście do tematyki obcych.

Odpowiedz
Dokładnie. Zapowiada się fajnie, realistycznie i poważnie zrobione. Wygląda zupełnie inaczej niż Moon, ale moim zdanie niemniej ciekawie.

Odpowiedz
Crov napisał(a):Zapowiada się fajnie, realistycznie i poważnie zrobione.

Z całym szacunkiem, ale trudno jest opanować śmiech, widząc na tym trailerze scenę przesłuchania karaluchowatego obcego, z rozmazaną cyfrowo twarzą. :)

Odpowiedz
Solo ma rację - najpierw jakieś super poważne kino z zacięciem militarnym, a potem statek rodem z ID4 i karaluch, no błagam...
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Całkiem intrygująco to wygląda. Widział ktoś może?

Odpowiedz
Film sprzed 3 lat :]

Nie oglądałem, ale z tego co czytałem filmik może się pochwalić idiotycznym, końcowym twistem.

Odpowiedz
Nawet go u nas wydali. W Kinie Domowym czy czymś takim.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
- czyli Rosjanie robią remake swojego (lub jak to woli drugą ekranizacja opowiadania Gogola)
Bardziej efekciarsko niż w wersji sprzed 40 lat, ale czuć w tym trochę tego "gotyckiego" klimatu.

Odpowiedz
MERANTAU

Zapowiada się spoko kino kopane.

Odpowiedz
Wyglada ladnie. Byle to nie byla taka nedza scenariuszowo-realizacyjna jak Ong Bak i inne filmy z Tonym Jaa, gdzie najlepiej przewijac film i ogladac same sceny walki.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Ale to wygląda jak kopia Tom Yum Goong, pewnie znowu 40 minut wstępu i potem wyżywka na ulicach miasta. Trochę zdziwiło mnie jak chłopak paluszkami przesunął kanapę...
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Corn o Right at your door napisał(a):Nawet go u nas wydali. W Kinie Domowym czy czymś takim.

Nawet recenzję u nas ma - Beo napisał. klik!

Cytat:Nie oglądałem, ale z tego co czytałem filmik może się pochwalić idiotycznym, końcowym twistem

IMHO z całego filmu twist jest najciekawszy. Gorzej, że inne elementy średnio ze sobą współgrają.

Aha - polski tytuł filmu to "Zagłada" :roll:.

Odpowiedz
http://www.azmovies.net/district-9.html
District 9 Movie Trailer
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon