Ja mogę dopisać do listy:
-Fluke - często leciał na Polsacie, potem chyba TVN, osobiście posiadam wydanie tego filmu na DVD z UK
-Śnięty Mikołaj
-Grinch - kiedyś oglądałem częściej, w tym roku może się uda narobić.
-Świąteczna Gorączka
-I kto to mówi 3 - swego czasu, jeszcze w erze VHS często oglądałem ten film w święta
- Ja cię kocham, a Ty śpisz - film jeszcze z ery VHS. Nie mogę się doczekać tegorocznego seansu.
Z filmów które pojawiły się wcześniej to:
-Home Alone
-Christmas Vacation
-Love Actually
Czasami w święta puszczam sobie:
-Tańczący z wilkami
-Za horyzontem
-The Bodyguard
(wszystkie powyższe filmy posiadam na DVD, żeby nie było że Kevina na Polsacie oglądam).
Do Die Hard & Die Hard 2 (wydanie blu-ray) zawsze staram się wracać w okresie poświąteczny, a przed nowym rokiem.
Tak naprawdę z świątecznym filmów które kiedyś posiadałem na VHS, a teraz mam na DVD brakuje mi jednej pozycji której już chyba nigdy nie zdobędę, ponieważ była to produkcja dla TV:(
Chodzi o:
It Nearly Wasn't Christmas
...a może ktoś z was ma lub kojarzy ten film?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FfvOvTOnULk&feature=related[/youtube]
Fajny temat <ok>
-Fluke - często leciał na Polsacie, potem chyba TVN, osobiście posiadam wydanie tego filmu na DVD z UK
-Śnięty Mikołaj
-Grinch - kiedyś oglądałem częściej, w tym roku może się uda narobić.
-Świąteczna Gorączka
-I kto to mówi 3 - swego czasu, jeszcze w erze VHS często oglądałem ten film w święta
- Ja cię kocham, a Ty śpisz - film jeszcze z ery VHS. Nie mogę się doczekać tegorocznego seansu.
Z filmów które pojawiły się wcześniej to:
-Home Alone
-Christmas Vacation
-Love Actually
Czasami w święta puszczam sobie:
-Tańczący z wilkami
-Za horyzontem
-The Bodyguard
(wszystkie powyższe filmy posiadam na DVD, żeby nie było że Kevina na Polsacie oglądam).
Do Die Hard & Die Hard 2 (wydanie blu-ray) zawsze staram się wracać w okresie poświąteczny, a przed nowym rokiem.
Tak naprawdę z świątecznym filmów które kiedyś posiadałem na VHS, a teraz mam na DVD brakuje mi jednej pozycji której już chyba nigdy nie zdobędę, ponieważ była to produkcja dla TV:(
Chodzi o:
It Nearly Wasn't Christmas
...a może ktoś z was ma lub kojarzy ten film?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FfvOvTOnULk&feature=related[/youtube]
Fajny temat <ok>
20-12-2010, 01:20