(06-05-2013, 21:10)military napisał(a): Poza tym zagrałem niedawno w Jedi Outcast i byłem zachwycony, ale kołatająca się gdzieś po bandzie myśl o tym, że przed wydarzeniami z gry był Jar-Jar i Hayden i wojna klonów sprawiła, że odłożyłem grę w połowie.Grając w zajebistą grę myślisz o jakimś Jar Jarze? Serio? Jakiś kabaret nam tu odstawiasz. Przecież to co piszesz jest tak przerysowane i śmieszne, że brać tego na poważnie się po prostu nie da

(06-05-2013, 22:05)Craven napisał(a): Byłoby epicko, gdyby tak Disney wydał "Classical Version" bez tej całej sterty gówna.Tylko że części I-VI w dalszym ciągu są w rękach Foxa, a tym samym: Lucasa. Podejrzewam że należycie odrestaurowane, ORYGINALNE wersje tych filmów zobaczymy co najwyżej po śmierci Dżordża. Albo nigdy. Albo gdy ludzie posiadający ich kopie na taśmach 35 mm (cały czas odbywają się takie nieoficjalne pokazy, ponoć wyglądają pięknie) zrobią zrzutę, wynajmą studio które zrobi "piracki" skan, odrestauruje obraz i świat zaleje fala nieoficjalnych Blu-rayów
07-05-2013, 07:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-05-2013, 16:06 przez Mierzwiak.)