Norton, zadałeś sobie chociaż odrobinę trudu i przeczytałeś to co napisał Juby? Nie? Tak myślałem, inaczej nie wyjeżdżałbyś z "do dupy" i "gniotami".
@Juby: to nie Nowa nadzieja jest słabsza, dlatego że nie ma w niej tych postaci, tylko Imperium tak doskonałe, bo w nim są
Gdyby Yoda, Imperator czy Lando pojawili się wcześniej, oczywistym jest, że Imperium musiałoby mieć zupełnie inną fabułę, a co za tym idzie byłoby po prostu innym filmem niż jest.
Również ostatnio zaliczyłem klasyczną Trylogię w jej ORYGINALNEJ postaci, chyba po raz pierwszy od jakichś 16 (!!!) lat i oglądało się to rewelacyjnie. Scen/ujęć z SE brakowało mi tylko dlatego, że przez te lata bardzo się do nich przyzwyczaiłem; są zbędne, nic nie wnoszą i nie będę po nich płakać. Oceny bez zmian, odpowiednio 9, 10 i 8.
Imperium kontratakuje to film WYBITNY, jeden z najlepszych jakie zrodziło kino. Możecie mnie zacytować jak będzie okazja.
@Juby: to nie Nowa nadzieja jest słabsza, dlatego że nie ma w niej tych postaci, tylko Imperium tak doskonałe, bo w nim są
Gdyby Yoda, Imperator czy Lando pojawili się wcześniej, oczywistym jest, że Imperium musiałoby mieć zupełnie inną fabułę, a co za tym idzie byłoby po prostu innym filmem niż jest.Również ostatnio zaliczyłem klasyczną Trylogię w jej ORYGINALNEJ postaci, chyba po raz pierwszy od jakichś 16 (!!!) lat i oglądało się to rewelacyjnie. Scen/ujęć z SE brakowało mi tylko dlatego, że przez te lata bardzo się do nich przyzwyczaiłem; są zbędne, nic nie wnoszą i nie będę po nich płakać. Oceny bez zmian, odpowiednio 9, 10 i 8.
Imperium kontratakuje to film WYBITNY, jeden z najlepszych jakie zrodziło kino. Możecie mnie zacytować jak będzie okazja.
23-07-2013, 19:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-07-2013, 19:52 przez Mierzwiak.)