Snappik napisał(a):Sztucznośc animacji i wyglądu przypomina Mumię Sommersa sprzed 9 lat.Powiedziałbym, że jest nawet gorzej.
Cytat:Zresztą motyw pojawienia się tej babki z dzieckiem jest dziwny i cholernie naciągany. Jak oni dostali się do tej części miasta w nocy? Na dodatek "akurat" trafili na Neville'a atakowanego w wozieDurne to jak nie wiem. Było w ogóle pokazane czym oni przyjechali? Wygląda na to że pojawili się od strony wody, więc może przypłynęli. Ale dlaczego w nocy? Przecież Neville powiedział, że czeka tam zawsze gdy słońce jest w najwyższym punkcie na niebie.
Cytat:mury osady wysokości 3 m to pestka dla tych zombiaków, no ale jakimś cudem przeżyło kilkaset osób. Ja jednak wolałbym, aby w wiosce leżały martwe ciała.To byłoby bardzo niehollywoodzkie, ale przy okazji świetne zakończenie.
SPOILER!!! Zirytowała mnie też końcowa akcja z granatem, gdy Neville ukrył babkę z dzieciakiem w jakimś schowku :? Przecież wampiry widziały ją jak się chowa, więc co, wszystkie zginęły? Ale ona za małymi drzwiczkami kilka metrów od wybuchu przeżyła? Bullshit!
Predator895 napisał(a):jeśli chodzi o kwestie potworów to raczej ma to związek z kategorią wiekową PG-13 nie mogliby pokazać większych i lepiej zrobionych zombiaków bo by sie w kategorii wiekowej nie zmieścili :PAaaaaa... to teraz wszystko jasne. Blade, wychudzone CGI sztuczne pokraki podchodzą pod PG-13, ale chudzi, zrobieni na bladych aktorzy to już R. Coś podobnego!
29-12-2007, 18:16