"Despecialized Edition" to chyba najpopularniejszy fanedit na świecie 
@Phil
Podróży w czasie nie wymyślono, ale na szczęście współćzesna technologia pozwala na dodanie "Episode IV A New Hope" do filmu
)
Aczkolwiek w zeszłym roku się 'nawróciłem' i stwierdziłem, że chyba teraz, gdybym miał komuś pokazać te filmy po raz pierwszy, to zacząłbym od OT, później E1-3 i RO a potem już TFA
EDIT
A swego czasu nie wydali oryginalnych wersji na DVD w limitowanej edycji??

@Phil
Podróży w czasie nie wymyślono, ale na szczęście współćzesna technologia pozwala na dodanie "Episode IV A New Hope" do filmu
)Cytat:Zresztą nie wyobrażam sobie, żeby komukolwiek pokazywać sagę po raz pierwszy wg chronologii wydarzeń.Ja tak pokazałem dwóm osobą Sagę. Każdemu się podobało SW, obie osoby oczywiście przyznały, że OT wypada lepiej.
Aczkolwiek w zeszłym roku się 'nawróciłem' i stwierdziłem, że chyba teraz, gdybym miał komuś pokazać te filmy po raz pierwszy, to zacząłbym od OT, później E1-3 i RO a potem już TFA

EDIT
A swego czasu nie wydali oryginalnych wersji na DVD w limitowanej edycji??
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
15-12-2017, 11:13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2017, 11:16 przez szopman.)