(19-08-2018, 23:18)Corn napisał(a): Chciałem też przy okazji tematu castingów, pochwalić wybór Josha Lucasa na młodego Costnera. Nie wiem co zrobił nie tak ze swoją karierą, że skończył na gościnnym występie w serialu, ale to był zacny epizod. Fajnie gdyby dostał w przyszłości większą rolę w jakiejś prodkcji TayloraA ja odwrotnie. Przeciez gosc nie przypomina ani troche Costnera. Mam uwierzyc, ze to mlodszy Dutton?
Przeciez ludzie z wiekiem, az tak sie nie zmianiaja.
Ale to jedyna rzecz ktora mi nie pasi w tym serialu. Reszta to czyste zloto i praktycznie wszystko tu gra i trabi. Nie poznalem Hausera, ale gosc tutaj wymiata jako najemnik-przyjaciel rodziny.
Sherida wyrasta na nowego boga, wszystko co tworzy to czysta zajebioza, gosc potrafi stworzyc niesamoity klimat w swoich produkcjach i pisze kapitalne dialogi.
Historia tutaj niesamowicie wciaga, rodzina Duttonow z zewnatrz idealna, ale kurewsko dysfunkcyjna, a Dutton na starosc probuje to usilnie scalic w jedno.
Konflikt z deweleporami i indiancami swietnie zarysowany, mocno rodzinie Duttonom kibicuje, bo jak im nie kibicowac.
Szkoda ze trzeba tak dlugo czekac na drugi sezon bo te wszystkie rozpoczete watki zapowiadaja mocarny konflikt.
10/10
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Directed by James "THE KING" Cameron
26-08-2018, 16:40