Super. Jest powrót do formy. Może nie jest to poziom pierwszego sezonu, ale na pewno kompletnie zmiata niesmak po drugim.
Fabularnie/koncepcyjnie nie urywa dupy, ale wizualnie to prawdziwa uczta. No i mam wrażenie, że ten sezon jest bardzo destruktywno-ponury.
"Three Robots: Exit Strategies" - spoczko rozruchowy odcinek. Oczywiście tu na forum użytkownicy pewnie dostaną incydentu kałowego.
"Bad Travelling" - David Fincher, czy muszę mówić więcej?
"The Very Pulse of the Machine" fajny
"Night of the Mini Dead" - rewelacja :D
"Kill Team Kill" - świetny, klasycznie animowany akcyjniak.
"Swarm" - dość przewidywalny, ale ciekawy, kolejna wizualna perełka.
"Mason's Rats" - po zwiastunie liczyłem tu na więcej, jest fajnie i zabawnie, ale chętniej zobaczyłbym ten odcinek z perspektywy szczurów.
"In Vaulted Halls Entombed" - żeby nic nie zdradzać powiem, że wizualnie jest wypas i fajnie zobaczyć Jego pod koniec, ostatecznie jednak mam niedosyt fabularny.
"Jibaro" - jeśli mam to do czegoś porównać to może do "Witness" z pierwszego sezonu, szaleństwo.
Fabularnie/koncepcyjnie nie urywa dupy, ale wizualnie to prawdziwa uczta. No i mam wrażenie, że ten sezon jest bardzo destruktywno-ponury.
"Three Robots: Exit Strategies" - spoczko rozruchowy odcinek. Oczywiście tu na forum użytkownicy pewnie dostaną incydentu kałowego.
"Bad Travelling" - David Fincher, czy muszę mówić więcej?
"The Very Pulse of the Machine" fajny
"Night of the Mini Dead" - rewelacja :D
"Kill Team Kill" - świetny, klasycznie animowany akcyjniak.
"Swarm" - dość przewidywalny, ale ciekawy, kolejna wizualna perełka.
"Mason's Rats" - po zwiastunie liczyłem tu na więcej, jest fajnie i zabawnie, ale chętniej zobaczyłbym ten odcinek z perspektywy szczurów.
"In Vaulted Halls Entombed" - żeby nic nie zdradzać powiem, że wizualnie jest wypas i fajnie zobaczyć Jego pod koniec, ostatecznie jednak mam niedosyt fabularny.
"Jibaro" - jeśli mam to do czegoś porównać to może do "Witness" z pierwszego sezonu, szaleństwo.
21-05-2022, 09:21