Moja tak samo, 11 i pół. W ostatnim roku wessała m.in. Terminatory (dwójkę powtarzalismy ostatnio na jej zyczenie), Shoguna (bardzo wszedł), Alien (no tu urodził się (hehe) problem, o którym poniżej), Bravehheart (ok), Kill Bille (zachwyt), Gladiator i Krolestwo niebieskie (dircut), bardzo ją wciągnęły, Gladiatora juz x 2 oglądalismy. Troja (dircut) to już ze dwa razy. Matrix (tylko jedynka bo ja nie przepadam). Bounty z Gibsonem w tym czasie co Wy wersję z Brando (tą odpusciłem). Dumam nad Total Recall, ale nie wiem czy bardzo graficzny styl Verhoevena to nie za dużo (kreatury z trzema cycami i takie tam). Chociaż w zeszlym tygodniu obejrzeliśmy "Carrie" De Palmy (znudziło ją, stwierdziła że w "Ptakach" tez sie powoli rozwijało, ale wciągało, a tu nuda przez pół filmu) i planuję "Draculę" Coppoli jako poprawiny Helloween.
Natomiast z produkcji TV zachwyciło nas oboje "Arcane". Boh ty moj, jakie to dobre. W kazdym aspekcie.
Oczywiscie u nas w trakcie seansow dużo gadamy, czesto pauzujemy żeby coś dopowiedzieć, przedyskutować, wyjasnić niuanse. Tak nam sie utarło. Zajebiscie, ze dzisiaj jest to możliwe technicznie, a dostęp praktycznie nieograniczony.
Jeszcze Alien: otóż ten film wywarł na Młodej jakieś atawistyczne wrazenie, w kazdym razie tak ją przeraził, że nie chce do niego wracać ani oglądać pozostalych. Odpuściłem.
W planach Potop i Rocky. Dopisuję Prey (na Predatora jej nie namowiłem, a na to psem skuszę) i CR.
Natomiast z produkcji TV zachwyciło nas oboje "Arcane". Boh ty moj, jakie to dobre. W kazdym aspekcie.
Oczywiscie u nas w trakcie seansow dużo gadamy, czesto pauzujemy żeby coś dopowiedzieć, przedyskutować, wyjasnić niuanse. Tak nam sie utarło. Zajebiscie, ze dzisiaj jest to możliwe technicznie, a dostęp praktycznie nieograniczony.
Jeszcze Alien: otóż ten film wywarł na Młodej jakieś atawistyczne wrazenie, w kazdym razie tak ją przeraził, że nie chce do niego wracać ani oglądać pozostalych. Odpuściłem.
W planach Potop i Rocky. Dopisuję Prey (na Predatora jej nie namowiłem, a na to psem skuszę) i CR.
05-11-2022, 12:17