PropJoe napisał(a):Ale czego wy się po tym filmie spodziewaliście?
Ja się spodziewałem, że obejrzę go bez znużenia i że będzie mnie trzymał w napięciu a przez to, że film ma problemy z pacingiem i jest tak jak pisałem wcześniej jakieś pół godziny za długi to niestety na nim usnąłem i musiałem go dokończyć na drugi dzień, a nie tego oczekuję od dobrego rozrywkowego kina. To, że jest idiotyczny i naciągany jak gacie Ewy Bem to jedno i często gęsto mogę różne mniejsze lub większe głupotki takiemu obrazkowi wybaczyć, ale tutaj został popełniony grzech znużenia i zamulenia, a tego w stanie wybaczyć nie jestem. Nawet "Kraven The Hunter" oglądało mi się wczoraj lepiej, choć był jeszcze głupszy i realizacyjnie niedomagał :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
22-12-2024, 02:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2024, 02:07 przez slepy51.)