![[Obrazek: gmnt-bc54c4007f-1510277-vst-67dc028f20d4...k=8pH-ccgy]](https://www.nfbio.dk/sites/nfbio.dk/files/styles/movie_poster/public/media-images/2025-03/gmnt-bc54c4007f-1510277-vst-67dc028f20d44.jpeg?itok=8pH-ccgy)
Sinners
- Joł ziom. Mam zajebisty pomysł na film.
- No co tam, maj nigga?
- Sluchaj, da fak. To będzie film o naszych czarnych braciach, którym nie było łatwo w życiu, kumasz? Uciskani przez białasów starali się wyjść na prostą przez lata. I CHUJ. Madafaka. Będzie tam dwóch braci, co mieli zjebanego starego i przez niego stali się gangsta. Będzie stary jazzman, który dorabia po knajpach i młody zajebisty ziom, który dopiero zaczyna grać. W ogółe to będzie dużo naszej czarnej muzy, kurva. NASZEJ CZARNEJ MUZY, KURVA. I pokażemy też, że z NASZEJ CZARNEJ MUZY powstał rap, rock a nawet dens, disco, DJeje. TAK KURVA. No i damy też kilku białasów...
- RASISTÓW?
- No, damy kurwa kilku matkojebców z KKK i kilku zwykłych białasów.
- No, czil. I to będzie taki dramat?
- Nie, czaj bazę. I tych dwóch braci gangsta, co mieli zjebanego ojca, oni otworzą własną knajpę. I tam będą grali stary i młody jazzman. Kumasz, BJACZ?
- eee... I już?
- Nie, czarnuchu. I sluchaj teraz kurwa. I do ich knajpy na otwarcie przychodzą białasy, rozumiesz? Białasy przychodzą do naszej czarnej knajpy, posłuchać naszej czarnej muzy, KURVA.
- I co? Nie wpuszczamy ich...
- Daj mi kurva skonczyć. I te białasy to też muzycy, kumasz? Śpiewają i tańczą. No to ich wpuszczają.
- CO ZA SYF? Powinni im dojebać...
- MORDA, cwelu, czaj bazę, teraz. Czaisz?
- no czaję, czaję, dawaj.
- ALE CZAISZ KURVA?
- No dawaj matkojebco!
- No i w tym barze, nasi czarni bracia dojeżdzają tych jebanych białasów bo... nasi czarni bracia to WAMPIRY! Czaisz kurva? ZEMSTA na BIAŁYCH. BAR Z WAMPIRAMI, które dojeżdzają gości! JESTEM GENIALNY!
- o żesz chuj... o ja pierdole.
- No, nie? Mówiłem, że ZAJEBIOZA?
- te ziom... ale to już było. "Od zmierzchu do świtu"
- ŻESZ KURVA... Racja... Czyli to jednak nie był mój genialny pomysł. No to chuj...
ALE CZEKAJ! Jestem kurwa GENIALNY.
Zrobię na odwrót! To białasy będą wampirami a nasi czarni bracia będą ich rozpierdalać!
- Czyli, że to białasy będą miały bar?
- Nie, tępy mongodzie. My MAMY BAR, znaczy nasi czarni bracia. A białasy-wampiry będą chciały tam wejść, żeby grać, śpeiwać i NAS mordować.
- Hmm... teraz to ma sens. Ale biali powiedzą, to to jakaś podróbka-rimejk.
- Nie pierdol, są tępi. Pamiętasz, że w "Od zmierzchu do świtu" był tekst o lizaniu cipki? No to my kurva POKAŻEMY lizanie cipek a nie tylko pie3rdolenie o tym. Bo jesteśmy zajebiscie czarni.
4/10
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
08-06-2025, 00:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-2025, 00:20 przez shamar.)