W sensie pod paznokciem palca wsadzonego do pewnej części ciała? :) Coś z jakimś nasionem w tym kontekście było ale nie kojarzę już czy chodziło konkretnie o to, o którym piszesz.
Czytałem wyrywkowo na necie różne opinie i te serial zbiera raczej dobre a nawet trafiły się pojedyncze, które były dosyć entuzjastyczne, w szczególności od fanów powieści dlatego nie wykluczam, że komuś kto zna te książki może się to w jakiś sposób bardziej podobać ode mnie - chęć zobaczenia znanych i lubianych bohaterów na ekranie itp. - ale osobiście nie uważam po prostu, żeby to był dobry serial kryminalny z ciekawą i wciągającą intrygą. Ale kto wie, może ci się spodoba? W sumie to nawet ciekawi mnie, jak tą "try hard" realizację odebrałby ktoś rozgarnięty i zaznajomiony dobrze z materiałem źródłowym.
Norton napisał(a):aczkolwiek zawierzam temu, co piszesz i nastawiam się na słabą ekranizację dobrej książki
Czytałem wyrywkowo na necie różne opinie i te serial zbiera raczej dobre a nawet trafiły się pojedyncze, które były dosyć entuzjastyczne, w szczególności od fanów powieści dlatego nie wykluczam, że komuś kto zna te książki może się to w jakiś sposób bardziej podobać ode mnie - chęć zobaczenia znanych i lubianych bohaterów na ekranie itp. - ale osobiście nie uważam po prostu, żeby to był dobry serial kryminalny z ciekawą i wciągającą intrygą. Ale kto wie, może ci się spodoba? W sumie to nawet ciekawi mnie, jak tą "try hard" realizację odebrałby ktoś rozgarnięty i zaznajomiony dobrze z materiałem źródłowym.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
07-04-2026, 19:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-04-2026, 19:34 przez slepy51.)