Bo lubię kino i nieraz trafi się taki Zahler albo inny "Redux Redux", który mnie zachwyci? Jak wam tak bardzo to przeszkadza to nie oglądajcie współczesnych filmów, nic mi do tego - ja to przyjmuję z dobrodziejstwem inwentarza i staram się na tych filmach wiesz, po prostu dobrze bawić. W dupie mam politykę jako taką, kompletnie mnie ten temat nie interesuje i w filmach, dopóki nie jest to jakoś ordynarnie jebane łopatą do łba, nie zwracam na to uwagi. A że wy ciągle płaczecie bo to, bo tamto, bo sramto to sobie płaczcie. Zresztą, oglądam póki mogę bo i tak niedługo AI wjedzie na pełnej i dla mnie wtedy to będzie koniec kinematografii jako takiej.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
05-05-2026, 15:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2026, 15:18 przez slepy51.)