ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach
Był czarny wujek Buck, będzie czarny Del Griffith.

[Obrazek: 8AmF.gif]

Odpowiedz
W tym zalewie remaków i rebootów bardziej mnie dziwi to, że takowy jeszcze nie powstał, przeszedł bez echa i został zapomniany.

Odpowiedz
https://bloody-disgusting.com/movie/3628702/thing-john-carpenter-teases-new-project-currently-works/

Cytat:While speaking about Jason Blum, Carpenter teased: “I think he’s gonna be working on The Thing… rebooting The Thing. I may be involved with that. Maybe. Down the road.”

Odpowiedz
Ze co prosze?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Pewnie zapowiedziana adaptacja Frozen Hell czyli pełna wersja noweli "Who Goes There?" Campbella, która została odnaleziona kilka lat temu.

Tak to chodzi o to. Jeśli już robić coś z tym tytułem to jest to chyba jedyne sensowne wyjście. Najlepiej jakby akcja toczyła się w latach 30.

Odpowiedz
Ale po UJ to robić? Jest jeden świetny... rimejk i jego średni prequel.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(24-08-2020, 00:56)Lashly napisał(a): Pewnie zapowiedziana adaptacja Frozen Hell czyli pełna wersja noweli "Who Goes There?" Campbella, która została odnaleziona kilka lat temu.

Tak to chodzi o to. Jeśli już robić coś z tym tytułem to jest to chyba jedyne sensowne wyjście. Najlepiej jakby akcja toczyła się w latach 30.
Jedynym sensownym wyjsciem jest nie robic nic. Film Carpenthera to arcydzielo, film doskonały wiec po co robic kolejny raz film na podstawie ksiazki skoro i tak wiadomo, ze nic dobrego/lepszego z tego nie wyjdzie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
:)
https://popkulturysci.pl/egzorcysta-2021-film-regan-macneil/

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Komuś się marzą sequele (?): Lawnmover Man oraz Virtuosity

https://www.filmweb.pl/news/%22Kosiarz+umys%C5%82%C3%B3w%22+powr%C3%B3ci-139636

Odpowiedz
Jordan Peele wyprodukuje remake "W mroku pod schodami" Wesa Cravena... Nie mogę się doczekać.

Odpowiedz
W murzyńskiej dzielnicy? Czy włamanie będzie oczywiście do domu złych białych?

Odpowiedz
Właśnie, co tam może Peele jeszcze zmienić, żeby uczynić film bardziej prawomyślnym?
Może rasę Księcia na jakąś białą, np. samojeda.

Odpowiedz
https://variety.com/2020/film/news/revenge-of-the-nerds-reboot-lucas-brothers-1234854322/

Cytat:Seth MacFarlane is reviving the age old rivalry between jocks and nerds. The comedic actor is developing a reboot of the seminal ’80s comedy “Revenge of the Nerds” at 20th Century Studios.

Keith and Kenny Lucas, identical twin brothers best known for their scene-stealing roles in “22 Jump Street,” are set to write and star in the film. They are co-writing the script with Alex Rubens (“The Twilight Zone,” “Key and Peele,” “Rick and Morty”). MacFarlane will produce the reboot through his production company Fuzzy Door, along with Erica Huggins, who brought the project to the Lucas brothers and is spearheading development.

The upcoming version won’t be a remake of the 1984 comedy, which hasn’t aged all that well and has been criticized in recent years for depictions of rape. Instead, the contemporary reimagining will pontificate about today’s nerd culture and what even constitutes a geek in the 21st century.

Odpowiedz
Zawsze uważałem tą serię za nieśmieszny shit więc..

Odpowiedz
Ja mam sentyment do pierwszej części, śmieszy mnie.

Odpowiedz
To ja się dopisuję do tych, których nie śmieszy.
Może to zależy od tego, kiedy się to oglądało. Ja ten film obejrzałem dopiero, jak miałem pod trzydziestkę i byłem w sumie taki dość zażenowany poziomem tego czegoś.

Odpowiedz
Ja oglądałem to wczasach kiedy obok były Porky's czy Lody na patyku, Hot Shots... I cóż "Frajerzy" na tle tamtych tak jakaś marność

Odpowiedz
https://www.giantfreakinrobot.com/ent/exclusive-evan-peters-ace-ventura.html

Evan Peters szykowany do roli syna Ace'a Ventury? :)

Ogólnie aktor by chyba pasował, ale nie wiem czy chce to oglądać. Chociaż jakby Carrey powrócił do roli, to może ;)

Odpowiedz
Wolałbym pełnoprawny remake z Andym Sambergiem
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon