24-06-2025, 00:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2025, 00:48 przez michax.)
|
Andor (2022)
|
|
Scena gmerania pod stołem trzyma w napięciu , a rozmowa w czasie gmerania pod stolem, gdy wychodzi różnica w poziomie inteligencji między Mon Mothmą i Krenicem to jedna z najlepszych scen w serialu.
Nie ma lekko. Ale jeszcze daję radę
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 24-06-2025, 11:45
Co robisz kiedy znajdujesz podsłuch w domu? NISZCZYSZ GO, żeby podsłuchujący się dowiedzieli, że go znalazłeś.
No ja pierdole... Ten sezon jest ze 2 klasy niżej niż pierwszy. Sili się na powagę i realizm a bywa infantylnie głupi. Przede mną ostatnie 3 odcinki.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 30-06-2025, 23:53
Zniszczyła, ale imperium nie wie, czy zniszczyła, czy uległ uszkodzeniu, tak czy inaczej, to był finał jej przygody jako senatora, od tej pory była już w pełni rebeliantką, to był raczej symbol tego, że nie ma już odwrotu i nie wróci już do tego mieszkania.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 30-06-2025, 23:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2025, 00:02 przez marsgrey21.)
Po czym poszła pierdolić do senatu i wiedziała, że będzie musiała uciekać. Pod koniec odcinka jest jeszcze motyw, że MUSI na żywo gdzieś przemawiać a oni to puszczą w eter. Bo jak wiemy nie da się nagrać jej przemówienia i puścić z "taśmy" jak będzie już bezpieczna. A tę super-masakrę dla upośledzonych, z litości pominąłem. Straszny jest ten sezon. STRASZNY.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 01-07-2025, 00:05
Straszne jest to, że tego nie rozumiesz.
Kluczowe było to, by to działo się na żywo, bo tylko wtedy dodaje to wiarygodności temu co mówi, jeśli puściliby takie nagranie w eter, a w międzyczasie uciekłaby z Coruscant, to imperium z łatwością mogłoby albo utrudnić dostęp do takiego nagrania, albo oczernić Mothmę i przedstawić jako rodzaj próby obalenia władzy, a tak pojawia się na żywo, pokazuje, że ryzykuje życiem, że jej zależy i nie jest tchórzem, a fakt, że ludzie są później świadkami zamachu na jej życie to już wisienka na torcie.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 01-07-2025, 00:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2025, 00:14 przez marsgrey21.)
shamar jak się uprze, że coś nie ma sensu, to choćby mu cały świat powiedział, że ma, to nie zmieni zdania.
Ja go za to szanuję
01-07-2025, 08:55
Skończyłem "Andor 2: Niedojebana Rebelia"*
Maksymalnie mogę zaoferować 6/10. Wielki zawód. * nie żeby Imperialni byli wiele lepsi.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-07-2025, 15:03
No i wszystko się zgadza przecież, później w " A New Hope" masz już full retard rebelię, którą musi ratować jakiś sierota wychowany przez Beduinów czy tam innych podstawionych starych na piaskowej planecie
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
06-07-2025, 15:22
Ale Sensei Shamar ma rację.
Już nie wchodząc w jakieś wielkie dyskusje i analizy to: I sezon - spokojnie 8/10 II sezon - to takie 6/10
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
06-07-2025, 15:35
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
08-09-2025, 16:40
https://www.forbes.com/sites/carolinereid/2025/11/22/disney-spent-more-on-andor-than-any-of-its-star-wars-movies/
Dwa sezony kosztowały w okolicach 700 baniek. 23-11-2025, 15:17 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Obi-Wan Kenobi (2022) | Pelivaron | 725 | 69,465 |
01-01-2024, 00:26 Ostatni post: Scheckley |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |

).