Baywatch (2017) reż. Seth Gordon
Serial chyba tematu nie ma więc wrzucę tutaj, ciekawy materiał o tym jak spieprzono HD remaster - szczególnie tyczy się to piosenek, które wymieniono czasami robiąc to bez żadnego pomyślunku (i np usuwając cały sens odcinka).

I trochę screenshotów:
Season 1
Season 2
Season 3
Season 4
Season 5
Season 6
Season 7
Season 8
Season 9
[/QUOTE]

Odpowiedz
Nie było więcej screenów z cyckami? :(

Odpowiedz
W końcu się przemogłem i sprawdziłem kinowy Baywatch

CO.
ZA.
GÓWNO.

Przez wymuszone i nieśmieszne żarciki (no dobra, parę razy się uśmiechnąłem, ale tylko po to by zaraz się skrzywić :P), denną intrygę, denną muzykę, po walący po oczach green screen, efekty rodem z produkcji straight to video (zwłaszcza ten pożar a wodzie wygladał tak źle, że az trudno w to było uwierzyć) i kretyńskie pomysły na cameo Pameli i Hasselhoffa - nie gra tu nic i nawet popatrzeć nie bardzo jest na co.

2/10 od kogoś kto sobie sprawił dwa sezony Baywatch na Blu-ray.

Odpowiedz
Też nie kumam po co dawać R i nie rozebrać żadnej z aktorek w tego typu produkcji ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
W szczególności tej blondyny.

Odpowiedz
Czyli też oglądaliście dla cycków których nie było? :(

Odpowiedz
Nawrocki napisał(a):Wg zapowiedzi producentów, to ma być komedia w stylu 21 Jump Street, więc Bay ze swoim zjebanym humorem raczej nie pasuje.

Humor był tu mocno zryty i w sumie w stylu Baya (skojarzenie ze sceną w kostnicy w Bad Boys II nieuniknione), ale gdyby robił to Bay, przynajmniej by to jakoś wyglądało. Muszę sobie chyba na odtrutkę wrzucić Pain & Gain.

Danus napisał(a):Polecam, idelany film na wakacyjny okres.
8/10

XD

Odpowiedz
(14-10-2021, 11:25)yacajackowski napisał(a): Czyli też oglądaliście dla cycków których nie było? :(

Nope, po prostu trafiłem na kadr z filmu, zrobiłem research i okazało się, że strój kąpielowy to był w jej przypadku max :(

[Obrazek: QZfbMz.gif]

Odpowiedz
I jeszcze ten typowo hollywoodzki bait, gdzie modelka zakochuje się w przeciętniaku.
Ileż można karmić ludzi takimi kłamstwami ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
"Nie przystojność się liczy, tylko figlarność".

Odpowiedz
Ten Baywatch z The Rockiem to dałem radę pierwsze 10 minut, nieoglądalne.
The key of joy is disobedience.

Odpowiedz
A wrzucam tutaj:

Erika Eleniak i David Chokachi mają powrócić.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Erica to już zdążyła się sfeminizować na starość, więc nie powinna.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Eleniak to już pokazała swoje atuty w "Under Siege" Seagalowi a na stare lata to już sorki, ale emeryturka, bo jak Pamelka to się ona nie zestarzała :P

Odpowiedz
Ja tam najbardziej lubiłem Stephanie, ale wolę nie sprawdzać jak się Paul zestarzała.

Odpowiedz
Zestarzała się tak, że została starąa aktywistką która spędziła trochę czasu w areszcie. Ogólnie poza jednostkami, to ekipa starego patrolu zdziadziała okrutnie. Kilka osób miało problem z ćpaniem (jak np. mój dziecięcy crush Yasmine Bleeth :)).   
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Piszesz i masz. Wrak.

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcSa_Mlo-dPt6ESKnw1jW8c...dR4Ps&s=10]

(25-05-2026, 18:56)Paszczak napisał(a): Ja tam najbardziej lubiłem Stephanie, ale wolę nie sprawdzać jak się Paul zestarzała.

Nie znosiłem tej chłopczycy. Swoją drogą, ostatnio widziałem z nią knota 90's: "Wirtualny Świat" czy jakoś tak.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon