10-05-2017, 13:32
|
Bosch (Amazon)
|
|
Ogląda ktoś trzeci sezon? Jestem po trzech odcinkach i zapowiada się najciekawszy sezon jak do tej pory.
Ja obejrzalem pierwszy, ktory byl mimo wszystko troche sztampowy i momentami przynudzal. Dalej faktycznie jest taka roznica?
13-02-2018, 18:17
Radykalna może nie, ale w drugim sezonie jest zdecydowanie mniej sztampy i zupełnie fajny przeciwnik (w przeciwieństwie do nudnego seryjniaka z jedynki).
13-02-2018, 22:44
Serial jest solidny od początku do końca, a surrealistyczne pustynne słońce, ogrzewające LA, zawsze robi klimat. No i mieszkanie Boscha to moje marzenie.
18-02-2018, 16:26
Jak wiadomo w tym roku poleci finałowy sezon, ale pojawiła się informacja, że będzie spinoff Boscha, w którym będzie współpracował z prawniczką graną przez Mimi Rogers. I fajnie, tylko czy dobrze rozumiem, że serial będzie leciał na IMDb TV?
https://tvline.com/2021/03/03/bosch-spinoff-imdb-tv-harry-madeline-honey/ Nawet nie wiedziałem, że mają swój streaming, czy jak to nazwać, z filmami i serialami. Wiem że facebook kręcił seriale, niektóre całkiem dobre jak z Elizabeth Olsen, ale o IMDb tv nie słyszałem do tej pory. 04-03-2021, 13:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2021, 13:18 przez michax.)
Jeden z lepszych seriali policyjnych. Muszę sobie obejrzeć wszystkie sezony od nowa.
04-03-2021, 13:59
Wpadam przed ostatnim odcinkiem 6 sezonu. Generalnie ogromny szacun dla serialu.
Mało kiedy coś bez laserów, kosmitów, dziwek i statków kosmicznych mnie wciąga. A "Bosch" wciąga bardzo, cieszy zróżnicowanie sezonów, po pierwszym myślałem, że tu zawsze będzie seryjny morderca. Serial szanuje też inteligencję widza, nie można tego oglądać casualowo, tylko trzeba się skupić i być uważnym. Ostatnio chyba tylko o "Dark" można było to powiedzieć. 01-05-2021, 11:59 Finałowy sezon 25 czerwca.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
06-06-2021, 15:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2021, 15:38 przez slepy51.)
Jeden z najlepszych seriali kryminalnych, chyba nie miał słabego sezonu. Odnowie suba na Amazonie tylko dla tego serialu.
06-06-2021, 15:49
Jakby kogoś interesowało, dali dziś pierwsze 4 odcinki "Bosch: Legacy"
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
06-05-2022, 11:19
Czytam i widzę sporo zachwytów, więc powtórzę pytanie, które tu padło już.
Naprawdę warto? Bo akurat mam ochotę na jakiś dobry kryminał.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
06-05-2022, 11:58 (06-05-2022, 11:47)Mental napisał(a): Nie kumam. Czemu to nie nazywa się Bosch sezon 8?Tak się teraz zastanawiam czy to wciąż na podstawie książek jest. Bo jak nie to może nam grozić spadek formy. (06-05-2022, 11:58)Dr Strangelove napisał(a): Bo akurat mam ochotę na jakiś dobry kryminał.To jest kryminał. I do tego dobry. 06-05-2022, 12:09 Craven napisał(a):Tak się teraz zastanawiam czy to wciąż na podstawie książek jest. Bo jak nie to może nam grozić spadek formy. https://www.ask.com/entertainment/bosch-legacy-amazon-spinoff Cytat:This new season is loosely based on the novel The Wrong Side of Goodbye. Connelly not only executive produces here, but he’s also credited as co-writer of Bosch: Legacy’s pilot with Eric Overmyer, who also developed Bosch as a TV show. Mental napisał(a):Nie kumam. Czemu to nie nazywa się Bosch sezon 8? No beka trochę, bo wszędzie piszą, że to tak naprawdę jest 8 sezon Boscha - ciągle to Bosch jest głównym bohaterem serialu i śledzimy jego przygody :)
06-05-2022, 12:30
@Dr Srtrangelove
Serial jest dobry, ale nie spodziewaj się żadnego hardcorowego kryminału w stylu pierwszego sezonu "True Detective" czy coś. Ot, klasyczna historia o dobrym detektywie i złych bandytach. Titus Welliver to jakieś 2+ oczka do oceny końcowej. 06-05-2022, 13:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2022, 13:05 przez Mental.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |