I nie cierpię przekombinowanych historii opartych na twistach z przestępcami w typie "genialnego kanibala".
06-05-2022, 13:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2022, 13:08 przez Dr Strangelove.)
|
Bosch (Amazon)
|
|
Akurat nie jestem fanem "Detektywa" więc to raczej zachęta :)
I nie cierpię przekombinowanych historii opartych na twistach z przestępcami w typie "genialnego kanibala".
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
06-05-2022, 13:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2022, 13:08 przez Dr Strangelove.)
To nie ten typ. Mi się podobał tylko pierwszy sezon True Detective ale nie tak bardzo jak niktórym...
To co w Boschu jest zajebiste to, że szanuje inteligencję widza i nie idzie tego oglądać jednym okiem. 06-05-2022, 13:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2022, 13:20 przez Craven.) (06-05-2022, 13:20)Craven napisał(a): To nie ten typ. Mi się podobał tylko pierwszy sezon True Detective ale nie tak bardzo jak niktórym...Do ostatniego odcinka był znakomity, ostatni odcinek to co najmniej -2 oczka w dół. No cóż, zobaczymy jak ten "Bosch" wejdzie :) Aktor tytułowy ma zajebistą gębę.
06-05-2022, 13:40
Ale jaja, w zeszły piątek na (polski) Amazon Prime wrzucili 4 odcinki Boscha Legacy, więc wczoraj powinni dać kolejne dwa, bo tak mają premierę w USA na ich streamingu dodatkowym, a nie ma. Najgorsze że chyba nawet nie ma działu informacji, albo nie potrafię znaleźć, żeby zapytać w polskim Amazonie Prime, czy tylko cztery będą i kolejnych co tydzień nie będą dodawać równo z premierą w USA.
14-05-2022, 13:21
No muszę powiedzieć, że się nieźle wciągnąłem. Naprawdę kawał solidnego serialu. Pierwszy sezon z tym dość sztampowym seryjniakiem był taki w sumie trochę letni, natomiast dwa kolejne to już bardzo porządna rozrywka. I faktycznie serial nie traktuje mnie jak idioty tylko zakłada inteligencję widza. Do tego brak debilnych twistów. Czego chcieć więcej.
Mam tylko nadzieję (jestem po 1 odcinku 4 sezonu) że się gdzieś nie zjebie po drodze?
26-09-2022, 09:09
Nie, nie zjebie się. Równy, bardzo dobry poziom przez wszystkie sezony. Do tego dochodzi bardzo dobry Bosch: Legacy.
26-09-2022, 09:29
Tu czasami padają jakby zupełnie od niechcenia zajebiste teksty:
- To co zrobiłaś, wiele dla niego znaczy - On nigdy tego nie powie - Dlatego zrobiłem to ja Złoto :)
27-09-2022, 21:07
I obejrzane wszystkie sezony . Przestroga dla każdego widza który zaczyna ten serial oglądać powinno być to żeby po 1 marnym sezonie nie kończyć przygody z tym świetnym kryminałem . Ulubione sezony to 2,3,5 . Kameralność to jest dużym plusem tego serialu .
11-01-2023, 12:00
Nikt nic nie mówi a wyszły już cztery odcinki 2 sezonu "Bosch: Legacy".
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
19-10-2023, 23:57
Nikt nic nie mówi a wyszły już cztery odcinki 3 sezonu "Bosch: Legacy".
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
27-03-2025, 12:51 Zupełnie nie wiem czemu, ale mam słabość do Maggie Q ;) Czekam.
10-06-2025, 23:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2025, 23:29 przez slepy51.)
A co to ma do Bosza?
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 11-06-2025, 06:38
Finał 3 sezonu "Bosch: Legacy" to było wprowadzenie jej postaci.
https://www.youtube.com/shorts/uSlLXGE2cFc
11-06-2025, 11:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2025, 11:06 przez slepy51.)
A, to już wszystko jasne. Zrobiłem tylko parę odcinków Legacy, bo debile zmienili czołówkę :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 11-06-2025, 11:50
A właśnie, też mnie to na początku denerwowało bo ta oryginalna była rewelacyjna ale ta nowa też mi szybko siadła i potem nie byłem w stanie sobie nie nucić pod nosem
Times Are Changing": Na co dzień nie słucham takiej muzyki ale nic nie poradzę, zajebisty jest ten kawałek :)
11-06-2025, 12:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2025, 12:08 przez slepy51.)
https://naekranie.pl/aktualnosci/bosch-prequel-1760548726
Nadciąga prequel "Boscha", z Ianem z "Shameless" w roli głównej.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
16-10-2025, 10:07 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |