Stały bywalec
Liczba postów: 3,054
Liczba wątków: 28
A w ogóle to ten Kripke to był jakiś master story teller? Bo zrobił Supernatural i w sumie jakieś pierdoły, a jak się dorwał do tv bez ograniczeń wiekowych to dał widzom goliznę i gore i ujowy finał, nakręcony w dekoracjach po West Wing :P
6 godzin(y) temu
.
Liczba postów: 27,692
Liczba wątków: 62
( 6 godzin(y) temu)Dr Strangelove napisał(a): W ostatnim odcinku dostaliśmy jeszcze jakże subtelne odniesienie do Muska. W Białym Domu pojawia się gość w czapeczce, który jest bilionerem, miłośnikiem kosmosu, ma 17 dzieci i martwi się, że biała rasa się nie rozmnaża. Homelander go bierze na bok, coś gadają, w końcu startuje z nim w kosmos, a potem wraca sam i mówi, że skoro gość kocha kosmos to go tam zostawił.
Ależ Elonowi i wszystkim prawakom tego świata w pięty pójdzie! Hohoho, wyborna satyra, taka subtelna, tak inteligentna :)
6 godzin(y) temu
Miss Avatara 2016
Liczba postów: 18,491
Liczba wątków: 5
( 6 godzin(y) temu)Scheckley napisał(a): A w ogóle to ten Kripke to był jakiś master story teller? Bo zrobił Supernatural i w sumie jakieś pierdoły, a jak się dorwał do tv bez ograniczeń wiekowych to dał widzom goliznę i gore i ujowy finał, nakręcony w dekoracjach po West Wing :P
Nie znam gościa ale mimo wszystko pierwsze dwa sezony były naprawdę zacne, trzeci już słabował, czwarty był marny a ostatni to dno, ale jednak wcześniej no coś tam ogarniał. No w każdym razie nie wyglądał na idiotę. Ale może ktoś mu to wcześniej pisał, albo teraz mu AI zrobiło psikusa i napisało takie gówno?
( 6 godzin(y) temu)simek napisał(a): ( 6 godzin(y) temu)Dr Strangelove napisał(a): W ostatnim odcinku dostaliśmy jeszcze jakże subtelne odniesienie do Muska. W Białym Domu pojawia się gość w czapeczce, który jest bilionerem, miłośnikiem kosmosu, ma 17 dzieci i martwi się, że biała rasa się nie rozmnaża. Homelander go bierze na bok, coś gadają, w końcu startuje z nim w kosmos, a potem wraca sam i mówi, że skoro gość kocha kosmos to go tam zostawił.
Ależ Elonowi i wszystkim prawakom tego świata w pięty pójdzie! Hohoho, wyborna satyra, taka subtelna, tak inteligentna :)
Scena generalnie nie była zła, a nawet byłaby bardzo fajna, gdyby właśnie to był jakiś archetypiczny milioner/miliarder, a nie takie żenujące pierdolnięcie łopatą - TO MUSK!!! CZAICIE??? HA HA HA XD
Całość wyglądała tak, że sobie Homelander wraca do Białego Domu, tutaj mu pokazują jakiegoś gościa, że to miliarder, Homelander mówi, co mnie to w ogóle obchodzi. No ale tłumaczą mu że z miliarderami trzeba żyć w zgodzie, bo to potężni ludzie. No więc Homelander go bierze pod rękę (całość jest fajnie pokazana, bo dzieje się na 2 planie), coś tam gadają i nagle jeb znikają. Potem wraca sam i się go pytają co się stało z miliarderem - No kocha kosmos to go zabrałem w kosmos. Teraz ja jestem tu Bogiem i mogę robić co chcę.
Stary dobry Homelander.
No tylko potem mamy to co napisał ślepy. Gość w jednej chwili jest jakimś niezniszczalnym tytanem o boskich mocach, żeby za 5 minut okazać się skończoną pizdą.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
6 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 6 godzin(y) temu przez Dr Strangelove.)
Agent Mossadu
Liczba postów: 32,080
Liczba wątków: 4
( 6 godzin(y) temu)Dr Strangelove napisał(a): W ostatnim odcinku dostaliśmy jeszcze jakże subtelne odniesienie do Muska. W Białym Domu pojawia się gość w czapeczce, który jest bilionerem, miłośnikiem kosmosu, ma 17 dzieci i martwi się, że biała rasa się nie rozmnaża. Homelander go bierze na bok, coś gadają, w końcu startuje z nim w kosmos, a potem wraca sam i mówi, że skoro gość kocha kosmos to go tam zostawił.
WUT?!
To tak na serio, czy jaja sobie robisz?! :D
( 7 godzin(y) temu)Dr Strangelove napisał(a): To wszystko jest oczywiście wina czasów w których żyjemy gdzie prawie nie pisze się już zamkniętych historii, tylko zaczyna z jakimś niezłym pomysłem, a potem kręci ile publika wytrzyma. Dwa sezon, trzy sezony, osiem sezonów?
Dlatego z zasady olewam ogladanie seriali do ich zakonczenia i otrzymania znaczka jakosci tego forum. Inaczek czlowiek traci czas na sledzenie przez kilka lat takich projektow, zeby potem mu strzelic mokrym pierdem prosto w twarz.
( 6 godzin(y) temu)slepy51 napisał(a): No, a Deep, którym gardził najbardziej na świecie, ginie wydymany oralnie przez mackę ośmiornicy. Kripkemu to pewnie rymuje się jak poezja :)
Musze sprawdzac "early life" typa, czy moge w ciemno zalozyć, ze to Zyd?! :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
6 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 6 godzin(y) temu przez Bucho.)
Miss Avatara 2016
( 6 godzin(y) temu)Bucho napisał(a): ( 6 godzin(y) temu)Dr Strangelove napisał(a): W ostatnim odcinku dostaliśmy jeszcze jakże subtelne odniesienie do Muska. W Białym Domu pojawia się gość w czapeczce, który jest bilionerem, miłośnikiem kosmosu, ma 17 dzieci i martwi się, że biała rasa się nie rozmnaża. Homelander go bierze na bok, coś gadają, w końcu startuje z nim w kosmos, a potem wraca sam i mówi, że skoro gość kocha kosmos to go tam zostawił.
WUT?!
To tak na serio, czy jaja sobie robisz?! :D
Całkiem na serio. Nawet liczby 17 dzieci sobie nie zmyśliłem :D
6 godzin(y) temu
Chrissie Watkins' arm
Liczba postów: 6,230
Liczba wątków: 72
Bucho napisał(a):Musze sprawdzac "early life" typa, czy moge w ciemno zalozyć, ze to Zyd?! :)
No a jak myślisz? :)
Cytat:The creator of Supernatural and The Boys was born in Toledo, Ohio, and raised in a Jewish household.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
5 godzin(y) temu
Miss Avatara 2016
Final battle Creepke vs Musk
5 godzin(y) temu
Stały bywalec
Liczba postów: 4,926
Liczba wątków: 4
Gen V ktoś oglądał?
Enviado desde mi RMX3363 mediante Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan
5 godzin(y) temu
Stały bywalec
Liczba postów: 3,054
Liczba wątków: 28
( 5 godzin(y) temu)slepy51 napisał(a): Bucho napisał(a):Musze sprawdzac "early life" typa, czy moge w ciemno zalozyć, ze to Zyd?! :)
No a jak myślisz? :)
Cytat:The creator of Supernatural and The Boys was born in Toledo, Ohio, and raised in a Jewish household.
5 godzin(y) temu
|