Community
(18-02-2015, 13:24)Arahan napisał(a): Serial wraca z 6 sezonem 17 marca (od razu 2 odcinki)
A to nie bedzie caly sezon dostepny od razu, jak w propozycjach Amazonu i Netflixa?

Cytat:oglądam na wyrywki na CC, ale już teraz wiem, że produkcja idealnie trafia w moje poczucie humoru i chociaż studia zakończyłem w lipcu to z tęsknotą patrzę na przygody bohaterów.
No ja też rzewnie wspominam te chwile, gdy uniwersytet zmienił się w post-apokaliptyczne ruiny pelne pejntbolowych wojowników, a były nauczyciel probowal przerobic cala szkole na totalitarne panstwo pod jego dyktaturą. ;) Ogladaj dalej. <ok>

Odpowiedz
Teaser - reklama 6 sezonu:

Odpowiedz
Absolutne piękno :) (szkoda, ze nie w lepszej jakosci)

COMMUNITY WRACA ZA 11 DNI!!!

edit

wtf, jak to nikt nie wrzucil zwiastuna jeszcez?! WTF PROTEUS what the dean are you deanin'?!

Odpowiedz
I am streets behind :(
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Początek 6 serii :)

Odpowiedz
Szósta seria juz jest:

https://screen.yahoo.com/community/

Odpowiedz
Start szóstej serii nie tak mocarny jak start piątej, ale w kwestii jakości wlasciwie nic sie nie zmienilo - to to samo swietne Community. Ciekaw jestem, czy wstawki z fikcyjnych filmow i seriali to bedzie norma w tym sezonie, czy tak akurat sie zlozylo, ze zrobili cos takiego w dwoch pierwszych odcinkach. Intro serialu z Shirley to w sumie moze byc po prostu dodatek do takiego jej epilogu. Ale Portugalskie Gremliny sa zajebiste :D

Odpowiedz
Obejrzałem 2 pierwsze odcinki nowego sezonu i odpadam. Zmęczyło mnie to zawieszenie postaci w serialowym bezczasie. Jeśli koncepcją jest to, że postacie nie mogą się zmienić, że Greendale nie może się zmienić, to jest jak oglądanie chomika w kołowrotku - swoje obejrzałem, za resztę podziękuję.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Such a small event, but ultimately the moment that would lead me to becoming Ioban, the highest leader of Yakuza.

Jak dla mnie to ciagle nie jest poziom piatego sezonu (zwlaszcza jego pierwszej czesci), ale w kazdym odcinku smieje sie glosno kilka razy. A juz sceny na zakończenie, poza moze ostatnim odcinkiem, wszystkie mnie rozpieprzaja kompletnie.

Odpowiedz
Mi się nowy sezon ogląda całkiem dobrze.

Odpowiedz
Świetny, nowy odcinek po padace z zeszłego tygodnia.

Ale czy Harmon właśnie pojechał po Whedonie? :)

Odpowiedz
Odcinek najsłabszy póki co. Acz finał True Blood pyszny.

EDIT: Jak widać można różnie odbierać ;) I tak, też chyba usłyszałem pojazd po Whedonie. :P

Odpowiedz
Podobał mi się ogólny pomysł światopoglądowego, moralizatorskiego pomieszania i walki "o sprawę" (sprawy), bez żadnej widocznej lekcji czy wniosków. W dodatku było sporo fajnych żartów i interakcji, plus wstawki z młodym policjantem zajebiste :)

Ostatnią scenę już któryś raz powtarzam:
"Big could of data raining over a pasture. All outgoing sheep keep grazing" :)

Natomiast w zeszłym tygodniu był odcinek, który próbował czegoś nowego, ale bez skutku. Harmonowi zdarzą ją się takie wolniejsze momenty, gdy odchodzi od ustawionego przez sezon tempa, by powiedzieć coś o bohaterach, ale tym razem mu kompletnie nie wyszło. Totalnie smętny, pozbawiony czegokolwiek odcinek, który dowcipów miał jak na lekarstwo i przez dwadzieścia minut się ślęczył tylko po to by w końcówce objawić, że Jeff lubi Deana. Można to było inaczej pokazać. Osadzić jakoś w lepszej komedii, albo jakimś fajnym pomyśle. A tak wyszło sucho straszne imho.

Odpowiedz
Cytat:Ale czy Harmon właśnie pojechał po Whedonie? :)

Nevermind. Przesłuchałem scenę jeszcze raz - chodziło o coś zupełnie innego.

"I heard Marvel got really hands on this time. They really pinned in Joss Whedon creatively, soo.....how could that go wrong?"

Odpowiedz
No wlasnie nie wiedzialem, o co wam chodzi z tym pojazdem po Whedonie. Przeciez on raczej byl po jego stronie krytykujac producentów ;)

Ten i poprzedni odcinek byly okej, ale bez szalu. Choc zakonczenie tego z policjantami swietne. True Detective: Greendale :)

Odpowiedz
No pojazd po Whedonie, że dał się przyszpilić. Ale jasne, można to też jako wyrazy sympatii potraktować :)

Odpowiedz
Matko, jaki odcinek Hondowy wspaniały :)

Odpowiedz
Mi też się podobał. Ale co ja tam wiem? I am just a guy who knows power point.

Odpowiedz
Najlepiej użyty product placement ever :) W ogóle jak na razie cały sezon trzyma całkiem niezły poziom, a wprowadzenie postaci Frankie to strzał w dychę. Jej scena z Deanem zniszczyła system :)

Odpowiedz
Najlepszy był w poprzednim odcinku o Subwayu, ale ten jest drugi najlepszy. :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości