Dead Man Down
"Krew domaga się krwi" byłoby imo lepiej.

Odpowiedz
"Martwy człowiek Down" można by dorobić otoczkę osób upośledzonych i ich trudnego życia, dodać jeszcze parę opinii jakichś Szumowskich, Wajdów czy Holland że to ważny film i leci lud do kina.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Mam lepszy pomysł. Wziąć te fotkę:

[Obrazek: Dead_Man_Down_Wallpaper_06.jpg]

i promować film jako obyczajówkę rozgrywającą się na Śląsku. On - bezrobotny górnik, zwolniony z pracy po tym jak sprywatyzowano kopalnię. Ona - żona górnika, aby związać koniec z końcem musi sprzedawać ciało w przydrożnych spelunach. Komentarz na dvd: Karolina Korwin-Piotrowska.

Odpowiedz
Byłoby mega trafione. Ale Colin cholernie nie wygląda mi na polskiego górnika.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
No to Irlandczyk zakochany w Polce :)

Odpowiedz
Znak nowych czasów Irlandczyk przyjechał do Polski bo tu mniej Polaków niż w Irlandii.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
[Obrazek: dead_man_down_intl_poster.jpg]

Odpowiedz
Kurwać tymi plakatami można by obdzielić ileś filmów, które promują plakaty nudne albo kiszkowate.

Odpowiedz
Dokładnie.

Poza tym, z każdym kolejnym postem w tym temacie, coraz bardziej czekam na ten film.:) Pozostaje czekać na recki zza Oceanu. No i z forum oczywiście.

Odpowiedz
Film miał właśnie premierę w Hollywood:

[Obrazek: 24zkfuf.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
W filmie jest scena, jak kolesia zjadają żywcem szczury. Ponoć kręcili to cały dzień, 14 godzin:

http://www.fearnet.com/news/interview/exclusive-we-talk-dead-man-downs-rat-king-rob-vataj

Odpowiedz
Aż w końcu go zjadły?

Odpowiedz
Red Band, szczury są:

The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Czyżby wreszcie w Ameryce zrobili film dla białych heteroseksualistów, czyli dla mnie? ;)

Odpowiedz
Mnie trochę martwi brak recek - wszystkie piątkowe premiery już jakieś mają, oprócz DMD. Co oznacza, że studio nałożyło review'owe embargo, co raczej nic dobrego nie wróży.

Odpowiedz
WIDMO EPY

Odpowiedz
http://www.slantmagazine.com/film/review/dead-man-down/6854

Odpowiedz
http://www.rottentomatoes.com/m/dead_man_down_2013/

Na zgniłych 42%, w jednej z recek DMD określone zostało mianem "niezamierzonej parodii".
Mi szczerze mówiąc pasuje taki punkt wyjścia. W każdym razie bardziej niż gdyby DMD miał 95%, a potem okazał się przereklamowaną hipsterską sensacją, co już nie raz się zdarzyło.

Odpowiedz
Nawet mi raperski kawalek w trailerze nie przeszkadzal, a to juz cos :)

33% od topowcow i glowny zarzut, ktory mozna podsumowac cytatem z recki pozytywnej: "I am recommending that you see this, if only so you can explain to me what the hell just happened" - no i masz babo placek. Miala byc klasyczna opowiesc o zemscie, a "director of original GWTDT" chcial sie pobawic w artyste i zrobic wielkopomne dzielo...a wyszedl (prawdopodobnie) nieudany eksperyment.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Smuteczek. Zapowiadało się tak syto... Zobaczymy czy okaże się, że to kupa z ślicznymi zdjęciami.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon